150 g smør
3/4 dl sukker
2 ss mørk sirup
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao
Pisk mykt smør luftig med sukker og sirup. Sikt sammen de øvrige ingrediensene og bland inn i deigen.
Rull deigen til to pølser som legges på bakepapirdekket stekeplate. Trykk pølsene ned til ca 1 cm høyde.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. Avkjøles litt før de skjæres i skrå skiver.
"Sjokoladesmåbrød" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5030 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
1 kommentar
Prøve disse, men de ble mjuke
Prøve disse, men de ble mjuke. Forventet sprøe kaker som karamellkaker, men kanskje de ikke skal være det.?
Mvh Sissel S
Skriv ny kommentar