200 g smør
1 dl sukker
3 ss kokos
4 dl hvetemel
Pynt:
1 egg
0,5 dl perlesukker
0,5 dl kokos
Smuldre mykt smør i melet. Bland i sukker og kokos og kna deigen sammen til den er smidig.
Rull ut deigen til fingertykke lengder og del dem opp i ca 5 cm lange biter. Legg dem på bakepapirdekkede stekeplater.
Pensle over kakene med sammenpisket egg og dryss på perlesukker og kokos.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 10 min, eller til de er lett gyldne. Avkjøl kakene litt på platen før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.
Oppbevar "Kokospinner" i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5031 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar