3 eggehviter
190 g melis
225 g mandler eller hasselnøtter
Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs. Vend i malte mandler eller hasselnøtter.
Benytt to skjeer og sett deigen i topper på stekeplater dekket med bakepapir.
Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min. Avkjøl kakene på platen før de løsnes fra bakepapiret og legges på rist.
Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.
For lignende kaker med litt mer pynt, se oppskrift på "Hasselnøttopper med sjokolade".
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5030 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
1 kommentar
Har nå fulgt oppskriften til
Har nå fulgt oppskriften til punkt og prikke. De nydelig stivpiskede eggehvitene er nå en suppe etter tilsatt melis.....
What gives?
Skriv ny kommentar