Arkiv: desember 2011

19.12.2011

Er du glad i Ballerinakjeks? Du vet de søte, runde sjokolade- og vaniljekjeksene med deilig nougatfyll i midten..?

Her har du en supermyk kake med massevis av Ballerinakjeksbiter! Kaken smaker best nystekt mens kjeksbitene inni kaken fortsatt er litt varme... Yum

Kategorier: Formkaker
18.12.2011

"Anginetti" er tradisjonelle, kjempepopulære, italienske småkaker som har en nydelig sitronsmak. De kommer opprinnelig fra Sør-Italia, men bakes i dag over hele Italia. Kakene serveres både til hverdags og til fest. "Anginetti" kjennetegnes av den deilige sitronglasuren som skal smøres på nystekte varme kaker. Kakene pyntes enten med melisdryss eller med fargerikt strøssel slik jeg har gjort her. Oppskriften gir 30 stk deilige småkaker.

Kategorier: Småkaker
11.12.2011

God 3. advent alle sammen! Her får dere noen nydelige "Adventsboller" fylt med mandelmasse og gløggmarinerte rosiner som smaker skikkelig jul! Deilige å nyte nå i denne koselige førjulstiden! Smile

Kategorier: Gjærbakst o.l.
Tweet