Giveaway: Vinn en Wilfa Raw Fuel - markedets aller kraftigste blender!

Sponset innlegg.

Hei kjære lesere!

I dag har jeg en strålende nyhet - og det er at Wilfa gir bort en eksklusiv Raw Fuel blender til en av Det søte livs heldige lesere.

Verdi kr 3499,-!

Gratis tilsendt!

 

 

Raw Fuel er blant markedets aller kraftigste høyhastighetsblendere. Navnet "Raw Fuel" kommer av at man med denne blenderen i hus kan lage seg utrolig mye sunn mat med fersk frukt, grønnsaker og nøtter. Denne blenderen hakker og moser hva enn det skulle være! Noe av det unike med denne blenderen er at den tåler å gå i opp til 10 minutter, som er såpass lenge at man faktisk kan lage kokvarm suppe i blenderen!

For min del er det mest geniale med denne blenderen at den gjør store, harde isbiter om til finknust is på null komma niks. Perfekt redskap for å lage smoothie, frappuccino og lignende med andre ord.

 

Jeg testet å lage Mangosmoothie og brukte masse isbiter som blenderen knuste på et blunk:

 

 

Og superdigg Mocha Frappuccino!

 

 

En frappuccino kjennetegnes jo av masse finknust is, og da er en god blender en nødvendighet!

YUM!

 

 

Lyst til å få en Raw Fuel tilsendt hjem til deg helt gratis?


♥ Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne supre Raw Fuel blenderen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før torsdag 3. september 2015 kl. 21.00.

♥ Jeg trekker en tilfeldig vinner som annonseres her på bloggen samme kveld.

♥ Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på e-post kristine@detsoteliv.no og sende meg sin adresse innen 1 uke etter trekningen. Jeg videresender adressen til Wilfa som deretter sender blenderen direkte til vinneren. Hvis vinneren ikke har meldt seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.

♥ Husk at dere alltid kan se tidligere giveawayinnlegg (både innlegg og annonsering av vinnere) om dere går til Gavedryss i menylinjen øverst på siden og velger Giveaways.

 

Raw Fuel selges i elektroforhandlere over hele Norge. Dere kan lese mer om blenderen på Wilfas hjemmesider HER.

Wilfa AS på Facebook finner dere HER og på Instagram som @wilfanorge

 

Lykke til alle sammen!  Smile

 

Bloggkategori

1090 kommentarer

Tusen takk for masse inspirasjon og fantastiske oppskrifter!Krysse fingrene for at jeg blir den heldige

Jeg vil svært gjerne ha en slik blender! Hilsen stoooor fan av det søte liv!!

Åh denne hadde vært perfekt å lage Banansplit milkshake med salted fudge caramel... Om-nom-nom. Du har en fantastisk blogg, og jeg elsker de amerikanske kakeoppskriftene dine. Og bøkene dine står HØYT på julegave ønskelisten min

Fiiiiin!
Det hadde vært no' :-D

Elsker oppskriftene dine og bruker de alltid når jeg skal finne noe nytt!
Nå er jeg gravid og har helt ville cravings etter mocca frappe, noe som blir dyrt i lengden :p hadde vært perfekt med en blender så jeg kunne testet ut denne oppskriften også!
Gleder meg til å fortsette å følge deg :D

Denne drømmer jeg om å vinne :)
Har kikket gjennom boken din maaange ganger, og gledet meg til å lage masse godt :)
Etter ventetiden på 2 mnd med å få kjøkkenvask fra Ikea kan jeg endelig bruke det nye kjøkkenet mitt :)

Jeg liker å lage smoothie til guttene mine på 4 år, men har en dårlig blender som nok ikke tåler så mange flere isbiter! Hadde vært så glad om jeg hadde vunnet en skikkelig blender!! :-) :-)

For en fantastisk giveaway blir enda mer smoothie laging sammen med 3 åringen. Vi elsker å laGe smoothie sammen her I huset

For en fantastisk giveaway blir enda mer smoothie laging sammen med 3 åringen. Vi elsker å laGe smoothie sammen her I huset

Ønsker meg veeldig gjerne denne:)Ser for meg at denne er en drøm å ha på kjøkkenet:):)
Setter stor pris på sidene til det søte liv. Så mange gode oppskrifter, som jeg som absolutt ikke er cakeboss også kan lage;)

Sånnen har jeg hatt lyst på lenge er på slanking og skal ta av 30kg til..så siden jeg elsker smoothie og det er en av regningene mine nå I slankingen hadde en slik en vert perfekt hadde ikke sakt nei takk hvertfall

Herlig give away! Takk for masse bakeinspirasjon og motivasjon! I morgen skal jeg bake den hvite sjokoladekaken etter å ha hatt lyst på den siden jeg først så den på bloggen din for kun kort tid siden! Gleder meg til å teste ut nok en ny oppskrift nå som mammapermisjonen nettopp er startet og jeg har "lang" ventetid å slå ihjel frem mot fødsel Takk for en flott blogg og for masse fristende bilder på Instagram.

Tusen takk for denne muligheten! Har ønsket meg en ny blender så får håpe eg vinne den.

Ser for meg å lage masse forskjellige fristelser med denne.
Har en baby på 8 uker som jeg også kan lage mat til etterhvert =)

Ja jeg vil gjerne være med i trekningen! i helgen har jeg plukket fryseren full av blåbær.Denne mixeren er jo bare ferfekt til smoothie!

Dette hadde vært en super gave til min nevø og kjæresten hans, som nettopp har kjøpt sin første bolig. Jeg krysser fingrene for vinnerlykke! Takk for en fin blogg og flotte giveaways! :-)

Hadde vært midt i blinken her i huset, med en baby som akkurat har startet med smaksprøver

Åh for en fantastisk giveaway. Har ønsket meg en ny blender i mange år, å dette ser fantastisk ut.
Klem fra Siv Anita

Ja takk

Blender mangler jeg, og kunne gjerne tenke meg

Wow! Den hadde vert fantastisk å ha her på kjøkkenet! Har hørt masse positivt om den!

Den hadde vært fin å vunnet!! Blenderen min ble ødelagt og har dessverre ikke blitt prioritert å kjøpe ny, siden vi har kjøpt hus. Trenger sårt en ny!

Utrolig fin blogg til inspirasjon! En slik blender hadde vært topp!

Ønsker meg veldig da min lille gutt på 4 ikke vil spise frukt, men har fått øynene opp for smoothies! Fin måte å få 'lurt' i ham litt sunn frukt på :)

Du inspirerer meg utrolig mye! Jeg besøker bloggen din daglig og har prøvd utrolig mange av oppskriftene dine. Har akkurat flyttet for meg selv pågrunn av lærlingtiden min så denne her hadde vær super å vinne for meg krysser fingrene :-)

Tusen takk førr mange gode oppskrifter. Flere har blitt en tradisjon i våres hjem. Førr åss som e utrulig gla i smoothie og frappe hadde d vært supert me en sånn maskin.

Ja takk :)

En sånn blender ønsker jeg meg virkelig! Bloggen din er mitt førstevalget for inspirasjon hver gang bakelysten kommer over meg. Takker for at du deler så mange gode oppskrifter, som i tillegg er lettforståelige og enkle å følge! :)

Tusen takk for masse flotte og inspirerende oppskrifter.denne blenderen hadde hvert mitt i blinken

Det hadde vært helt magisk å vinne denne blenderen!!!! Jeg har alltid ønsket meg en skikkelig kvalitetsblender som kan lage smoothies av frossen bær og frukt!!!!

Hadde virkelig gjort seg å vinne! Hadde gjort d mye lettere å lage sunne gode smoothier å lignene fra deres oppskrifter!:-)

Hadde vært helt perfekt å vinne en slik etter å ha forsøkt ett par av de rimeligere variantene uten spesielt hell. Slenger på en kommentar om at jeg gjør om mange av dine oppskrifter til glutenfrie herlig kaker. Helt topp. Hilsen Kristin (bak FB siden - Herlig glutenfri mat til inspirasjon og glede.)
Ha en god morgen og kose deg med sitron/vaniljestevia drikken din (det skal jeg☺️ med i tillegg litt eplecidereddik i)

Denne hadde vært perfekt for meg som elsker iskaffe, slush og knust is.. Krysser fingrer og tær for at jeg er heldig :D Btw knall fin blogg med mye god inspirasjon <3

Ja takk jeg vil veldig hjerne vinne denne blenderen

Åh, for en flott giveaway.. Håper på vinnerlykke, hadde vært stas å ha en så flott blender!

Lager smoothie vær dag så denne hadde vært perfekt lage den hvite sjokolade pannacotta deres i helgen ! Den var himmelsk

Ja takk denne hadde kommer godt i bruk hjemme hos oss å tusen takk til deg for all inspirasjon til baking

Hadde vært helt awsome å vinne denne så jeg prøver gjerne lykken

Jatakk

Mat er jeg ikke så veldig flink til å lage, men drikke derimot er jeg ganske grei på så jeg deltar gjerne

I'm in :-)

Ønsker meg denne!!! Hadde vært så gøy å lage sunnere "milkshakes" til barna!:) og frappe til meg selv;)

Nice!

Ååå....den ønsker jeg! Min gamle blender synger på siste verset, og denne ser super ut

Ønsker meg Blenderen jeg har er dårlig på isknusing...så denne hadde vært tipp topp

Wow,en slik blender ønsker jeg meg
Da kan jeg lage smoothie,iskaffe og kaker i en fei
Det søte livs oppskrifter jeg bruker hele tiden
Slanking og slikt stress kan vi ta siden
Håper å bli en vinner her på det søte liv
Jeg anbefaler selvfølgelig dine oppskrifter uten tvil❤️

Takk for god inspirasjon og noen ekstra kilo på kroppen
Ha en fin dag med mye godt i koppen

Feed MY body ;-)
Denne rydder eg gjerne plass til på kjøkkenbenken.

Alltid fantastisk flott inspirasjon å få her Hadde
Vært en drøm å vinne blenderen, da ungdommene
I huset har ødelagt 3stk, og nå har vi ingen!

Hadde vært perfekt , den jeg har nå har jeg hatt i 8 år og er rimelig sliten.
Og tusen takk for en inspirerende blogg ☺.

Ja takk. Har prøvd det meste av blenderen knust både en og to, og ødelagt alle knivene inni. Skulke gjerne hatt en som tåler hardt bruk

Hei! Har termin på min førstefødte på torsdag, men tror jeg går over:/ skal i allefall bruke permisjonen min til å prøve oppskriftene dine:) etter tidenes hunger på smoothie, ødela jeg to blendere tidligere i år så håper jeg får en ny snart. (står på ønskelisten min til bursdagen 2.september, men vil tro årets bursdag forbigår i stillhet)

Denne "raw fuel" blenderen har jeg kjempe lyst på Krysser fingrene og håper jeg vinner den!

Hei. Ja takkDet hadde vært kjekt å kunne overrraske min datter med en slik flott blender.Hun liker å lage frappe og smoothie.Får mye god inspriasjon her inne. Ha en fin dag

Tusen takk for å dempe godtesuget til en fattig student med noken gode og sunne alternativ! Med alle smoothie oppskriftene dokke har så hadde det hjulpe å hatt en god blender for å lage dei :D

Ja takk

Vil veldig gjerne være med i trekningen! Min knuser ikke is lenger...
Tusen takk for en inspirerende blogg

Jeg er en ung baker som elsker å drive på kjøkkenet. Oppskriftene dine er til stor hjelp når jeg lager noe. Jeg synes det er så smart å lage hele oppskriften slik at man kan printe det ut. Har laget et oppskrifthefte med alle du nydelige oppskriftene dine!❤️
Familien min har nå kun en billig blender fra el-kjøp så jeg kunne gjerne tenkt meg en profesjonell. Nylig ble også den lille "smoothie" mikseren ødelagt. Så jeg håper virkelig jeg har en sjans på denne giveawayen!

Ja takk, veldig gjerne. Hadde vært perfekt g
ave til min datter som klager på den vi har!!

Ja takk, elsker å lage mat, smoothie s ol. Denne hadde vært konge på kjøkkenet vårt ☺

Ønsker meg - Ønsker meg - Ønsker meg !! Smoothie til ungene og frappe til mor ;D

Fantastisk side!!! Har bakt mange kaker med oppskrifter fra denne siden

Det hadde vært fint med en slik flott blender i huset Takk for mange fine og gode oppskrifter

Ååååååååh den skulle jeg gjerne ha vunnet!! Strever meg i hjel og nesten gitt opp med min blender fra europris...tar jo en evighet å lage smoothie i den...

Åjatakk Både store og små i huset har fått dilla på smoothie den siste tiden så denne hadde vært perfekt Spesielt siden den vi har ikke er særlig kraftig så det lukter svidd i hele huset når vi lager smoothie

Ja takk har virkelig behov for den hær da alle mine blendera har tadd kvelden!!!

Håper så jeg blir den heldige. Jeg elsker å bake og lage mat og eksperimentere på kjøkkenet. Å få en slik hadde vært super duper topp.

Åh herlig! Ønsker meg virkelig en ny blender siden min har blitt ødelagt, og siden jeg er student så har jeg ikke hatt råd å kjøpe meg ny.. :)

Ja det hadde vært fantastisk. Og tusen takk for Det Søte Liv, jeg baker noe fra deg nesten hver uke. Nå er kanelrosene en STOR favoritt

Åååååh jaaatakk!! det hadde vært perfekt her i heimen hvor blender brukes så mye - og den vi har ikke holder mål. Krysser fingra!!

Min blender har akkurat tatt kvelden. Hadde vært supert å få en ny som er så bra som dette!

Hei jeg håper det er mulig for ei gammel dame i 60 Åra å være heldig i trekning❤️ Ha en flott uke

Den hadde vore super siden vår gamle har begynt å lekke, til stor sorg for min smoothie elskende datter

Ja, takk! Hadde vært helt supert siden jeg så langt har vært uheldige med mine blenderkjøp...

Den ser jo helt rå ut! Krysser fingrene for at jeg blir den heldige

Dette hadde vært helt fantastisk da jeg har til gode å finne en god nok blender til å knuse is/frosne bær godt nok til en smoothie så det ikke blir igjen digre klumper.

Følger bloggen din og bruker mye av dine matretter til inspirasjon her i hjemme.
Vi ønsker oss enordentlig blender slik at vi kan lage masse smoothie og supper til vår lille gutt som blir født nå i november
Håper vi er den heldig

Ja, hadde vært supert å vunnet. Den dagen trekkes ligger min sønn på operasjon borde å fjerner hoftekulen og 6 intense mnd etterpå venter. Kan vi lage masse godt med den.

Jeg elsker bloggen din! Og krysser alt jeg har for å kunne gi hjem til denne blenderen som er veeeldig ønsket her i heimen til en gravid som fyser på både smoothie og frappuchino og en liten frøken på 15mnd som er over gjennomsnittet glad i smoothie!:) vår datt i gulvet og funker ikke lengre!:p

Denne ønsker jeg meg veldig! :-) Jeg og sønnen min er veldig glad i å lage oss smoothie og denne hadde vært helt perfekt for oss :-)

Tusen takk for nydelige oppskrifter og ha en superfin dag Kristine☺️

Jeg elsker siden din å alle oppskriftene. Er som om jeg er i drømmeland

Ja takk ☺ En skikkelig blender er hva man ønsker seg her i huset, etter å ha prøvd diverse ☺
Krysser fingrene og håper på det beste.

Tusen takk for mange flotte oppskrifter! Vi ønsker oss en ny blender til familien på 5, som alle ønsker å lage smoothies og annet godt

En slik har jeg drømt om Elsker bloggen din og Det søte liv boka blir flittig brukt her av både store og små trenger ingen andre bøker når eg har den

Tusen takk for inspirasjon og baketips! Hadde vært fantastisk og vinne denne!! :) Ønsker deg en nydelig d

Jeg simpelthen digger smoothies og frappucino men blenderen min er ikke helt med meg gitt... isen knuses ikke godt nok! Så hadde vært supert å kunne lage skikkelig saker inkl supper... elsker grønnsakssuppe ha en knall uke

Åh! Denne hadde vært fantastisk å vinne. Vi er veldig glad i smoothie her i hus, men har ikke mulighet til å få kjøpt denne selv :-/

Super og kjempeinspirerende blogg du har forresten :-D

Åh så utrolig gøy d hadde vært å vunnet en slik! Regner med du har en hel masse oppskrifter jeg kunne ha prøvd. Er jo lov å håpe ☺❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Den hadde vært helt suuuper å vinne! Da jeg flytter ut for første gang alene om under en måned og er like bakeentusiast som deg :D!!! Og at jeg aaaldri vinner på sånne ting som dette..

Bloggen din er så fin og inspirerende

Som langtiddsykemeld og alenemor er det aldri noe til overs
Iallefall ikke slike "luksusting " som dette.

Hadde blitt så glad om jeg hadde vunnet den

God høst - god 1 sept :-)

Når det gjelder baking, er bloggen din et førstevalg! En slik blender hadde vært utrolig kjekk, ettersom et studentbudsjett ikke tillater noe sånt. Håper på vinnerflaks! Ha en super dag :D

Ååå.... Det hadde vært helt fantastisk å ha en så kraftig blender. Det har jeg drømt om lenge, men har ikke sett meg rå til den.

ja takk. Ønsker veldig gjerne en super blender. Har et barn som ikke spiser frukt og grønnsaker så her lages det Smoothies hver dag Og da hadde denne vært super

Tusen takk for flott blogg!! Jeg har funnet mye inspirasjon og prøvd flere av oppskriftene dine
Og den blenderen har jeg ønsket meg leeeenge!!!
Lever i håpet!!

Åååh, denne hadde vært fantastisk!
Både fordi min blender nylig tok kvelden, og du legger stadig ut blenderbaserte oppskrifter som MÅ prøves! :D

Tusen takk for fantastisk gode oppskrifter her på bloggen!❤️Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste!☺️

Denne hadde vært perfekt partner til meg på min vei mot kiloene. Lager nye smoothie og shaker. Den blenderen jeg bruker nå er nok så sliten. Desverre.

Vil gjerna vera med i trekningen på denna, ja! Super giveaway Kristine

Elsker bloggen din og bruker oppskriftene dine masse:) Her i huset elsker vi smoothies og supper så det hadde vært perfek å vinne en ordentlig blender! Hadde vært den perfekte bursdagsgaven til meg selv