Heldig vinner av Cake Boss-giveaway fra Slikkepott.no!

Sponset innlegg.

Hei folkens!

Håper dere har hatt en fantastisk fin helg!

Det har kommet inn utrolig mange kommentarer på denne generøse Cake Boss-giveawayen fra Slikkepott.no! Det er virkelig ikke rart, for dette er bakeutstyr med usedvanlig bra kvalitet og funksjonalitet.


Den heldige vinneren er trukket ut, og det ble denne gangen Nadia Sophia som la igjen denne kommentaren den 15.10.2015 kl. 12:41:
 

For en fantastisk giveaway! Ville vært herlig å vinne denne Smile Disse produktene er jo en bakeentusiasts drøm!

 

Gratulerer så mye, Nadia Sophia! Send meg e-postadressen din til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så skal jeg videreformidle den til Slikkepott.no.

 

Slikkepott.no klinker i tillegg til med en trøstepremie til ALLE:   Grin

Bruk rabattkoden "cakeboss" og få 20 % rabatt på alle Cake Boss-produktene som du finner HER. Rabattkoden gjelder til og med onsdag 21. oktober 2015.

 

PS: Lurer du på hvem som har vunnet tidligere giveaways her på Det søte liv? Husk at alle giveawayinnleggene er samlet i kategorien Gavedryss - Giveaways i menylinjen her.


♥ ♥ ♥ ♥

 

Ha en toppers uke alle sammen! Jeg er tilbake i morgen med en ny, deilig kakeoppskrift som passer veldig godt nå på høsten.

  Smile 

 

Bloggkategori

1 kommentar

Wow! Tusen hjertelig takk! Så utrolig gøy å vinne. Gleder meg virkelig til å bake med dette utstyret, blir som en drøm :D