Vinnerne av kakepynteutstyr fra Kakedilla!

Sponset innlegg.

Hei folkens!

Nå har jeg trukket ut 2 av de 300 kommentarene som kom inn på dette giveawayinnlegget fra nettbutikken Kakedilla. Den ene vinneren får utstyr for å lage spiselige sko! Den andre får en koffert full av kakefarger, shimmerfarger og spiselig lim.

Dere andre kan fortsatt benytte dere av tilbudet som Kakedilla tilbyr Det søte liv lesere: Alle får 15 % rabatt trukket fra i kassen ved handel over kr 300 frem til og med kommende søndag!


Utstyr til å lage spiselige sko

Vinneren av utstyret for å lage spiselige sko ble Anne Silje Kongevold som la igjen denne kommentaren den 02.05.2015 kl. 00:17:

Ja takk!! Super giveaway-som alltid! Ønsker meg begge settene!! hehe Kanskje aller mest skosettet. Men kofferten med alle fargene hadde og kommet godt med her! Smile
Krysser fingrene og håper det er min tur til å vinne!!!
Anne Silje Kongevold

 

Koffert med kakefarger

Mange ønsket seg kofferten full av kakefarger, shimmerfarger og spiselig lim.

Kommentaren som ble trukket ut ble skrevet av Elise Fiskvik den 03.05.2015 kl 20:51:

elsker give-away'ene dine! alltid så mye fint og inspirerende:) Hadde jeg vært den heldige så hadde jeg ønsket meg den kofferten med farger og lim, koser meg virkelig med å pynte kaker, så det hadde kommet godt med:)


♥ ♥ ♥

Gratulerer så mye til dere begge!

Send meg adressene deres på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så skal jeg formidle informasjonen til Kakedilla, som sender dere hver deres pakke i posten.

Dere som ikke vant denne gangen, kan jo benytte dere av rabatten dere får hos Kakedilla frem til og med neste søndag dersom dere handler for mer enn kr 300!

 

Det blir mange flere giveaways i mai, så følg med!

  Smile 

 

Bloggkategori

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift