Det søte livs julekalender Luke 9: Vinn et vakkert forkle fra Leila's General Store

Hei dere,

Det er 9. desember, og også i dag deler jeg ut en aldri så liten kalendergave.

Denne gangen har du muligheten til å få tilsendt et utrolig vakkert kjøkkenforkle fra den populære, svenske nettbutikken til Leila's General Store

Forklet "British Rose" er blant de mest ettertraktede i forkledene som tilbys i nettbutikken (se her).

 

 

- Og en søt slikkepott att'på  Smile

 

 

♥ ♥ ♥ ♥


Kunne du tenke deg å få et nytt vakkert forkle til å ha på deg når du baker?

 


 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før torsdag 11. desember 2014 kl. 21.00. Vinneren trekkes samme kveld og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.

Merk at du fortsatt også kan delta i trekningen av Det søte livs jubileumsbok, se innlegget her. Det samme gjelder kalendergaven fra SøteSaker, se innlegget her.


Lykke til alle sammen!

 

Bloggkategori

73 kommentarer

Her kommer et lite fotavtrykk fra meg også! :-)
Man burde sove på denne tiden av døgnet, men stormen holder meg våken... Men så var det koselig å se at det var et slags gavedryss på Det Søte Liv i desember!

Så fint forkle! Jeg vil gjerne vinne. Har ikke eget forkle, jeg bruker noen gamle stygge som foreldrene mine har. Har ønsket meg nytt og eget forkle lenge, og det er akkurat et sånn type forkle jeg ønsker meg.

Ja, takk til det yndige forkleet som jeg kan dresse meg opp i, samt den søte slikkepotten som kan få med seg alle godsakene i bakebollen!

Litt "gammeldags" og romantisk, akkurat sånn jeg liker det :-)

Ja takk!!

ÅÅÅ så fint forkle og søt slikkepott. Dette hadde jo vært supert for en som liker og lage kaker og er flink til å søle ;)

Ja, kunne gjerne tenkt meg et nytt forkle. Lurt med lommer, kan bruke det som husmorforkle og plukke med seg småtteri også.

Så mye som jeg står på kjøkkenet, holder det ikke med de to forklene jeg har! Og dette var jo superlekkert, så det hadde vært supert å vinne :)

Oh så søte farger det er på forklet. Ønsker meg den gjerne fra deg for du er verdens største bakeblogger og sååå flink da.

Dette forkleet er noe av det nydeligste jeg har sett! Jeg har ikke noe forkle nå, noe som gjør at det kan gå hardt utover mine egne klær når jeg baker, så dette hadde kommet svært godt med på kjøkkenet mitt.

PERFEKT til en som aldri får seg til å kjøpe forkle, men alltid ender opp som et melmonster når jeg baker! ^^

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift