Bakeless Cookies

Bakeless Cookies
Ingredienser

125 g smør
5 dl sukker
1,25 dl melk
0,5 ts vaniljeessens
2 dl peanøttsmør (grov type)
7,5 dl havregryn (små, lettkokte)

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Ha i melk og sukker. Kok opp og la koke under omrøring i 3 minutter. Ta kjelen av platen. Rør inn vaniljeessens og peanøttsmør og til slutt havregryn.

Sett teskjestore topper av massen på brett dekket med bakepapir (se tips). La stå kjølig til toppene har stivnet. Oppbevares i tett boks.

Tips

Merk at toppene bør formes mens massen fortsatt er litt varm, ellers kan den lett bli tørr og kornete og umulig å forme. Bruk to teskjeer til å lage toppene og hjelp til med fingrene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift