4 stk tortillas (se tips)
200 g ekte marsipan (se tips)
Riv marsipanen på rivjern. Fordel marsipanen på tortillaene. Fold hver av tortillaene én gang, slik at du får halve tortillas med marsipan i midten.
Legg tortillaene på stekeplate dekket med aluminiumsfolie. Stekes ved 200°C inntil de er gyldne i fargen. Skjær dem opp i trekanter mens de fortsatt er varme. Serveres straks!
Bruk vanlige hvetetortillas (se i matvarehyllene for tacos).
Du bør bruke ekte marsipan (lilla rull fra Odense) når du lager "Marsipantortillas", fordi denne marsipanen tåler steking mye bedre enn vanlig marsipan.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5028 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar