Arkiv: august 2005

31.08.2005

"Bountymuffins" er spennende og veldig, veldig gode muffins som skjuler en bit med Bounty sjokolade i midten! Toppen er dekket med sjokoladeglasur og kokos. NAM! Muffinsoppskriften er basert på oppskriften på "Rømmemuffins", som gir veldig saftige muffins, som dessuten er raske å lage! Oppskriften gir 18 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
28.08.2005

Kombinasjonen av søt sjokoladepaibunn og luftig jordbærmousse er DEILIG! Bruk helst friske jordbær - det gir ekstra nydelig smak!

Kategorier: Sjokoladekaker
27.08.2005


Her har du en kjempelekker og spennende, fransk plommepai med et kremete fyll laget med blant annet crème fraîche og mandelmasse!

Kategorier: Paier/Terter
27.08.2005

Her har du en lekker, fransk pai med kremete kesamfyll og syrlige, røde stikkelsbær! Kaken får en lekker, blank overflate fordi den pensles med smør og sukker på slutten av steketiden.

Kategorier: Paier/Terter
27.08.2005

Her har du en nydelig, liten ripskake som stammer fra Småland, sør i Sverige. Kaken er veldig lett å lage og inneholder ikke fett. Kaken smaker kjempegodt sammen med litt vaniljeis eller pisket krem! Nydelig sommermat!

Kategorier: Formkaker
27.08.2005


"Konfektkake med bringebær" er en herlig, fuktig og mørk sjokoladekake som er dekket med mørk sjokoladeglasur og masse friske bringebær.

En fantastisk god smakskombinasjon!

Kategorier: Sjokoladekaker
27.08.2005


Her har du en KJEMPEGOD kake med rabarbrabiter i deigen og herlig nøtteglasur på toppen!

Kategorier: Formkaker
27.08.2005

"Jordbærbløtkake" er en sommerlig og lekker bløtkake som er fylt med jordbærsyltetøy, vaniljekrem, søt pisket krem og masse friske jordbær! Se også oppskrift på "Kremkake" og "Marsipankake med jordbær".

Kategorier: Bløtkaker
25.08.2005

Her har du min favorittvariant av den amerikanske kaken "Baby Food Cake" (se tidligere innlagt oppskrift på detsoteliv.no)! Kaken inneholder 2 glass med mangopuré i barnematserien til Nestlé!!! Kaken er superlettvint å røre sammen, og har en kjempemyk konsistens og utrolig NYDELIG smak! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
24.08.2005


Cappuccino iskake er en skikkelig festiskake!

Iskaken består av en deilig sjokoladekjeksbunn, et spennende lag med mørk og fyldig sjokoladetrøffel og nydelig fløteiskrem med kaffesmak. Kaken pyntes med pisket krem og cappuccinodryss på toppen.

Kategorier: Iskaker

Sider