Arkiv: juli 2007

29.07.2007

Denne kaken ser både luksuriøs og lekker ut og smaker dessuten usedvanlig nydelig. Kaken er likevel veldig enkel å lage. Den består av en kjeksbunn og luftig sjokoladefromasj som dekkes med bær og høvlet mørk og hvit sjokolade. Sjokoladefromasjen lages enkelt ved bruk av ferdigkjøpt sjokoladepuddingpulver.

Kategorier: Sjokoladekaker
27.07.2007

Munnfullstore "Pannekakestubber" er morsomt å servere og smaker knallgodt! Varier dem gjerne med ulike typer syltetøy.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
27.07.2007

"Søte mandelkyss" er knallgode småkaker laget av marengs, malte mandler og revet kokesjokolade. Oppskriften gir 25 stk.

Kategorier: Småkaker
27.07.2007


Her er en deilig pai med plommer og fyll som inneholder kokos og kanel!

Kategorier: Paier/Terter
26.07.2007

Her har du en virkelig lekker, amerikansk kake! Kaken har nydelig bunn laget med marengs, valnøtter og sjokolade. Kaken dekkes så med et deilig, kremete fyll laget med kremost, fløte, eggeplommer, appelsin og vanilje. Pynten består av hakkede valnøtter og sjokolade. En kake du absolutt bør prøve!

Kategorier: Andre festkaker
26.07.2007

En fargerik og flott bløtkake er alltid populært! Bare fantasien setter grenser for fyll og pynt. Kaken på bildet er fylt med friske jordbær, kiwi, mango, hermetisk fersken og physalis. EN KJEMPEGOD KOMBINASJON! Det går fint å bruke ferdigkjøpt sukkerbrødbunn i stedet for hjemmelaget - og da har du kaken fiks og serveringsklar på kort tid!

Kategorier: Bløtkaker
24.07.2007

Dette er en fantastisk kake!!! Kaken består av en hasselnøttbunn som fylles med vaniljekrem, sjokoladekrem og frisk frukt og/eller bær. Bruk det du har for hånden - kaken på bildet er fylt med jordbær, bjørnebær, mango og kiwi. Mmmmmm....

Kategorier: Nøttekaker
24.07.2007

Her har du en sommerlig festkake! Kaken består av en saftig mandelkake som fylles med deilig vaniljekrem. På toppen dekkes kaken med friske bær, som gjerne kan glaseres med litt solbær- eller ripsgelé for å gi kaken en ekstra delikat "look".

Kategorier: Nøttekaker
23.07.2007

Med sommerens rabarbra kan du raskt lage den deiligste langpannekake! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
22.07.2007

"Jordbærbruschetta" er en lettlaget porsjonskake som passer godt som dessert sammen med vaniljeis.

Kategorier: Porsjonskaker

Sider