Arkiv: juni 2011

21.06.2011

Franske "macarons" er mine nye yndlingskaker!! Perfekt nytelse og herlig sus av fransk, fornem décadence Smile

Her har jeg laget "macarons" i en spennende, blålilla variant. Jeg har fylt dem med nydelig blåbærkrem som inneholder hvit sjokolade, kremost og smørkrem i tillegg til moste blåbær! C'est magnifique!

20.06.2011

Det mest spesielle med disse flotte cupcakesene er kremtoppingen! Den heter "Lemon Meringue Buttercream" og er altså en kombinasjon av smørkrem og marengskrem som smakes til med sitronsaft. Under har du myke muffins med blåbær, sitron og vanilje. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
19.06.2011


Sweet as candy!

Her har du superlekre, myke sjokoladecupcakes med rosa, luftig "Candy Fluff Frosting" på toppen.

SÅ SKJØNNE!  Heart 

Oppskriften gir 12 stk. Se også søte Vanilla Candy Fluff Cupcakes.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
19.06.2011

Når du smelter søte karameller i kremfløte, avkjøler og deretter pisker opp kremen, får du superdeilig, luftig "Candy Fluff Frosting"! Jeg har her brukt rosa Rox-karameller, som gir nydelig rosa kremtopping på myke vaniljecupcakes! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
17.06.2011

Sjokoladefluff er en populær betegnelse på luftig sjokoladekrem som lages av kremfløte og smeltet sjokolade. Du kan lage lekker sjokoladefluff med alle typer sjokolade. Her har du en av de beste variantene som lages med hvit sjokolade og vanilje. Nydelig som topping på myke vaniljecupcakes!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
13.06.2011

Varm sjokoladefondant med jordbær og iskrem = DET ALLER BESTE!

Kategorier: Porsjonskaker
12.06.2011

Her har du supermyke cupcakes med brunt sukker, vanilje og mørke chocolate chips. På toppen ser du kjempenydelig og luftig, lys sjokoladefluff laget med melkesjokolade. Oppskriften gir 20 store cupcakes.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
10.06.2011

"Fluff" er et populært navn på cupcakefrosting som er basert på smaksatt kremfløte. Man kan lage mange slags fluff-frostinger med enten sjokolade, karameller eller godteri. Konseptet er at fløten kokes opp og så tilsettes det man vil smaksette kremen med. Så avkjøles fløten til den er helt kald før den piskes opp til en fluffy kremfrosting. Her har jeg laget jordbær- og vaniljecupcakes som er toppet med jordbærsjokoladefluff: dvs at jeg har brukt kremfløte som er smaksatt med smeltet, rosa jordbærsjokolade. En SUPERNYDELIG krem!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
07.06.2011

"An inordinate passion for pleasure is the secret of remaining young" (Oscar Wilde). Ha-ha! Tror dette må bli mitt nye favorittsitat:-) Altså ingen grunn til å ikke dyrke sin "passion for pleasure" dere, og disse cupcakesene er ren nytelse! Brun farin og mye vanilje gir disse skjønne cupcakesene en herlig, karamellaktig smak! Oppskriften gir 20 stk vidunderlige og helt spesielt myke cupcakes.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
05.06.2011

"Desserts are like mistresses. They are bad for you. So if you are having one, you might as well have two" (Alain Ducasse). He-he:-)

Kaffe og sjokolade er en fantastisk allianse - her i den klassiske, franske desserten "petit pots de crème".

Se også oppskrift på "Pots de crème au chocolat" på detsoteliv.no, som er alldeles nydelige!

Kategorier: Porsjonskaker Puddinger

Sider