Arkiv: november 2011

29.11.2011

"Selv om det å spise honning er en meget god ting, er det et øyeblikk rett før du begynner å spise, som er enda bedre enn når du gjør det."  (Ole Brumm)  Smile

Oppskriften på denne himmelsk gode honningkaken er beregnet til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
27.11.2011

Her har du supergode og myke "Karamellcupcakes" som inneholder karamellsaus i deigen. På toppen dekkes cupcakesene med lekker, fluffy luksus-karamellkrem laget av kremfløte og smeltede fløtekarameller. Enjoy a sweet moment Wink

Kategorier: Muffins/Cupcakes
23.11.2011

A girl should be two things: classy and fabulous!

(Coco Chanel)

He-he, så kult sitat Teeth smile Her har du cupcakes som definitivt er både classy og fabulous! Supernydelige, myke sjokolademuffins dekket med bringebær og lekker, rosa frosting. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
22.11.2011

Tid for å gi etter for nye fristelser her på Det søte liv.. Wink

Dette er nydelige vaniljecupcakes som jeg har fylt med vaniljekrem og etterpå dekket med lys og luftig sjokoladekrem. Sjokoladekremen er laget av kremfløte og smeltet melkesjokolade - såkalt sjokoladefluffkrem. A taste of heaven!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
18.11.2011

Det er superkoselig å bake sammen med barn, og med denne koppekaken er det veldig enkelt å måle opp ingrediensene. Jeg bakte denne kaken sammen med datteren min på 7 år og vi brukte den søte, rosa Mummikoppen du ser på bildet til å måle opp det vi trengte. Så er det bare å røre rundt og steke kaken i en stor langpanne. Mye søt og deilig kake til stolte, blide barnefjes og grådige barnefingre.  Smile

Kategorier: Langpannekaker
17.11.2011

Det nærmer seg desember og høytid for appelsiner og mandariner. Her har du en super oppskrift på nydelige cupcakes med appelsinsmak, som selvsagt er like nydelige hele året! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
13.11.2011

Litt luftig sjokoladekrem gjør seg utrolig godt på toppen av fuktige, mektige sjokoladebrownies! Disse er dekket med lekker sjokoladekrem laget med karamellsjokoladen Smil. Sjokoladekremen gir en superherlig touch på browniesene! 

09.11.2011

"There is nothing impossible to him who will try" (Alexander the Great).

Alexander den store kom fra Makedonia, og det gjør også denne kjempespennende varianten av Baklava. Kaken ligner på den alminnelige, greske varianten av Baklava (se flere varianter som jeg har registrert tidligere her på www.detsoteliv.no), men inneholder altså som tittelen sier sesamfrø i tillegg. Jeg trodde ikke at sesamfrøene skulle gjøre såpass forskjell i smaken, men det gjør de! En helt usedvandlig god Baklava! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker