Arkiv: april 2005

01.05.2005

"Sjokoladeflakes" består kort og godt av sjokolade, litt delfiafett og cornflakes. Sprøtt, enkelt og kjempegodt!! Oppskriften gir 16 stk.

Kategorier: Småkaker
01.05.2005

"Yndlingskake" er en KJEMPEGOD langpannekake som alltid høster veldig mye skryt!! Kaken inneholder både malte mandler og hakket sjokolade og har FANTASTISK god smak! Konsistensen er litt kompakt, men likevel veldig myk og saftig. Dekket med melisglasur og pyntet med sjokoladehjerter, er dette en super kake til de fleste anledninger! Også barn pleier å være svært begeistret for denne kaken! Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
01.05.2005


Dette er en UTROLIG MYK og deilig sjokoladekake som er dekket med masse skivede mandler.

Kaken er veldig rask å lage og perfekt å servere hvis du plutselig må trylle fram en enkel, men likevel LEKKER OG KJEMPEGOD kake!

Kategorier: Sjokoladekaker
28.04.2005

Afrodite er kjærlighetens og fruktbarhetens gudinne i gresk mytologi. Afrodite var gift med smedenes gud, den solide Hefaistos, men var ikke lykkelig i ekteskapet og bedro ham med (blant annet) den ustabile krigsguden Ares. Sammen fikk de sønnen Eros. I mytene karakteriseres Afrodite som uendelig attraktiv, forfengelig, full av temperament og lyst. "Afrodites drøm" er virkelig en DRØM av en kake, som burde være denne gudinnen verdig! Kaken består av luftig sjokolademousse som smelter på tungen og myk sjokoladekakebunn smaksatt med appelsin. Kaken pyntes med friske bringebær og kumquats, som gir deilig smak og vakker kake!

Kategorier: Sjokoladekaker
28.04.2005

"Bran & Carrot Muffins" er lettlagede, ultraamerikanske gulrotmuffins med rosiner. Brunt sukker og krydder gir muffinsene veldig god smak. Muffinsene inneholder Kelloggs All-Bran og er både svært sunne og fiberrike - i tillegg til å være KJEMPEGODE!!! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
28.04.2005

Her har du oppskriften på en kjempedeilig mørdeigskake, som har et nydelig fyll laget med blåbær og kesam. Oppskriften stammer fra Tyskland, der det ofte brukes kesam ("Kvark" på tysk) i kaker. Du kan bruke både frosne eller friske blåbær. Kaken er også god hvis den lages med bringebær (se "Bringebærkake med kesam").

Kategorier: Andre festkaker
28.04.2005

"Sjokoladeperler" består av deilig marsipankonfekt som er dekket med sjokoladestrøssel. Konfekten er veldig god og veldig rask å lage. Se også oppskrift på "Sukkerperler" og "Konfektperler".

Kategorier: Småkaker
28.04.2005

Vil du ha deilig, "bolleaktig" smak på vaflene dine, kan du tilsette litt ekstra kardemomme som smakskrydder.

Oppskriften gir 10 myke vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
24.04.2005

Det er nesten som å spise frossen konjakk når du spiser denne nydelige iskaken! "Konjakkiskake" er en voksen og utrolig deilig sjokoladeiskake med betydelig promillefaktor. Iskremen er mektig og inneholder mange eggeplommer, kremfløte, mørk sjokolade og selvfølgelig mye konjakk! Kaken bør nytes i smale stykker (men det er lov å forsyne seg flere ganger...). Definitivt kaken for deg som er glad i konjakk!!!

Kategorier: Iskaker
24.04.2005


"Kom arbeidslyst og treng deg på. Her skal du motstand finne."

(Solan Gundersen fra Flåklypa)


Det trenger heldigvis ikke å ta lang tid og mye arbeid å lage en vidunderlig god sjokoladekake, som også ser flott ut!

Her har du oppskriften på en myk og deilig sjokoladekake med saftig og litt klebrig konsistens. Kakedeigen skal bare røres raskt sammen for hånd. På toppen er kaken dekket med pisket krem som er marmorert med sjokoladesaus. Kaken smaker nydelig og passer kjempegodt både til selskap og til hjemmekos.

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider