Arkiv: september 2005

01.10.2005

Her har du en sjokoladevariant av de kjempepopulære, amerikanske "Rice Krispie Treats" (se oppskrift på detsoteliv.no). Selv om originalversjonen er KNALLGOD, viser det seg også her: "Everything is better with chocolate"!!!

Kategorier: Småkaker
01.10.2005


"Skillingsboller" stammer opprinnelig fra Bergen, og skal være STORE og med masse sukker på!

Oppskriften gir 30 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
01.10.2005

"Quarkkuchen" er en av de kjenteste kakene fra Tyskland. "Quark" betyr det samme som kesam på tysk. Kaken lages i mange varianter. Her har du en oppskrift som er UTROLIG god, og som passer til liten langpanne. Se også oppskrift på "Quarkkuchen ohne Boden" som lages som rund kake.

Kategorier: Langpannekaker
01.10.2005

"Studentkake i langpanne" er en enkel og god sjokoladekake som er glasert med melisglasur (eventuelt tilsatt litt romessens). Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
01.10.2005

"Ikke ring etter klokka åtte om kvelden, for da tar jeg meg en whisky" (Yngve Hågensen). Ja, hvorfor ikke gjøre hver kveld til en fest:-) "After Eight festkake" består av en myk og deilig sjokoladekake som inneholder hakkede mandler og litt rom. Kaken dekkes med et tykt lag luftig og fantastisk deilig After Eight-krem! En skikkelig festbombe!

Kategorier: Sjokoladekaker
27.09.2005

Fake it until you make it! "Falske pistasjeboller" er store, lekre hveteboller som kjennetegnes av fyllet med karakteristisk grønn marsipan. Dermed ser det ut som at fyllet inneholder pistasjer --- get it?;-) Du kan pynte bollene med hakkede pistasjnøtter eller med vanlige mandelflarn, slik som på bildet. Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.09.2005

"Rice Krispie Treats" er SUPERPOPULÆRT snop fra Amerika!!! Originalversjonen lages med Kelloggs Rice Krispies, som er en søtet frokostblanding med sprø riskorn. Riskornene blandes med smeltet marshmallows, som gir en søt og karamellisert smak til de sprø riskornene. Kan også lages med sjokoladesmak, se "Chocolate Rice Krispie Treats".

Kategorier: Småkaker
27.09.2005

"Gelépletter" er lekre og dekorative mørdeigskaker, som er fylt med ripsgelé. Oppskriften gir 60 stk.

Kategorier: Småkaker
24.09.2005

"Skolebrødkake" er en original kakevariant av Norges favorittbolle! Lett å lage, kjempegod og kjempepopulær!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
22.09.2005

"Bagateller skaper det fullkomne, men det fullkomne er ingen bagatell." (Michelangelo) Å spise en hjemmelaget "Eplesnipp" kan vel bare regnes som en liten hverdagsbagatell - men dagen blir mye bedre med slike søte bagateller;-)

Kategorier: Småkaker

Sider