Arkiv: september 2005

27.09.2005

"Rice Krispie Treats" er SUPERPOPULÆRT snop fra Amerika!!! Originalversjonen lages med Kelloggs Rice Krispies, som er en søtet frokostblanding med sprø riskorn. Riskornene blandes med smeltet marshmallows, som gir en søt og karamellisert smak til de sprø riskornene. Kan også lages med sjokoladesmak, se "Chocolate Rice Krispie Treats".

Kategorier: Småkaker
27.09.2005

Fake it until you make it! "Falske pistasjeboller" er store, lekre hveteboller som kjennetegnes av fyllet med karakteristisk grønn marsipan. Dermed ser det ut som at fyllet inneholder pistasjer --- get it?;-) Du kan pynte bollene med hakkede pistasjnøtter eller med vanlige mandelflarn, slik som på bildet. Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.09.2005

"Gelépletter" er lekre og dekorative mørdeigskaker, som er fylt med ripsgelé. Oppskriften gir 60 stk.

Kategorier: Småkaker
24.09.2005

"Skolebrødkake" er en original kakevariant av Norges favorittbolle! Lett å lage, kjempegod og kjempepopulær!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
22.09.2005

"Bagateller skaper det fullkomne, men det fullkomne er ingen bagatell." (Michelangelo) Å spise en hjemmelaget "Eplesnipp" kan vel bare regnes som en liten hverdagsbagatell - men dagen blir mye bedre med slike søte bagateller;-)

Kategorier: Småkaker
19.09.2005


"Vaniljekesam-muffins med sjokoladebiter" er lettlagde og kjempegode muffins! Den gode vaniljesmaken kommer av at deigen inneholder vaniljekesam!

Se også oppskrift på "Vaniljekesam-muffins", som er samme type muffins, men uten sjokolade. 

Kategorier: Muffins/Cupcakes
19.09.2005

Her har du oppskriften på en kjempegod "Marsipankake", som passer å lage når du får mange gjester. Oppskriften passer til liten langpanne, eller til en stor, rund form på ca 28 cm i diameter. Du kan selvsagt fylle kaken med det du måtte ønske. Kaken på bildet er fylt med vaniljekrem og jordbærkrem.

Kategorier: Bløtkaker
19.09.2005


"Vaniljekesam-muffins" inneholder vaniljekesam og har nydelig vaniljesmak! Muffinsene er dessuten kjempeenkle å lage fordi deigen bare skal røres raskt sammen.

Du kan tilsette ulike smakstilsetninger, se f.eks. oppskrift på "Vaniljekesam-muffins med sjokoladebiter", "Vaniljekesam-muffins med bringebær" og "Vaniljekesam-muffins med bær og sjokolade". Muffinsene er imidlertid også veldig gode i denne, enkle varianten! Spesielt populære hos barn!

Oppskriften gir 12-15 stk (avhengig av hvor store du lager dem).

Kategorier: Muffins/Cupcakes
19.09.2005

Her har du en STOR og KJEMPENYDELIG "Marsipankake med blåbær", som er fylt med blåbærsyltetøy, vaniljekrem, pisket krem i tillegg til masse, deilige blåbær. Kaken er basert på grunnoppskriften på "Stor marsipankake", som du finner registrert på detsoteliv.no. En skikkelig flott festkake, som rekker til mange sultne gjester!

Kategorier: Bløtkaker
13.09.2005

Her har du en FANTASTISK oppskrift på en FANTASTISK kake!!!

Oppskriften stammer fra den berømte, engelske kokken Jamie Olivier, og er hentet fra hans fjernsynsserie "Oliver's Twist" (sendt på TV Norge for et par år siden). Kaken er mektig og fyldig, og smelter på tungen i en nydelig smak av mascarponeost, kakao, kaffe, hvit og mørk sjokolade, marsalavin og likør......

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider