Arkiv: desember 2005

30.12.2005

"Nugattikonfekt" er nydelig, myk sjokoladekonfekt som er veldig lett å lage!

Kategorier: Småkaker
30.12.2005

"Riskaker" er superenkelt å lage og består kun av melkesjokolade og puffet ris. Se også oppskrift på "Risboller" og "Ristopper". Barnas favoritt!

Kategorier: Småkaker
30.12.2005

Her har du en kjempeflott oppskrift på luksuriøse, mektige og VIDUNDERLIG gode "Trøfler"! "Trøflene" har en myk kjerne av mørk trøffelmasse inni og en hardere sjokoladehinne utenpå. "Trøflene" kan rulles i melis som på bildet, eller i mørk kakao.

Kategorier: Småkaker
27.12.2005

"Sjokoladepletter" er nydelig konfekt som er kjempelett å lage. Konfekten består rett og slett bare av smeltet sjokolade som er pyntet med det du måtte ønske av tørket frukt og nøtter. Både mørk sjokolade, melkesjokolade og hvit sjokolade kan benyttes!

Kategorier: Småkaker
26.12.2005

"Kokoskaker" er nydelige småkaker som er lettvinte å lage! Potetmel gir ekstra fin konsistens. Oppskriften gir 30 stk.

Kategorier: Småkaker
25.12.2005

Her har du en saftig og myk formkake med tørket frukt, sjokoladedråper og sjokoladeglasur. Du finner oppskriften på innsiden av pakken til sjokoladråpene fra Freia. Røde cocktailbær og mandelflarn gir lekkert utseende til kaken!

Kategorier: Formkaker
25.12.2005

Vil du slå sju fluer i ett smekk? Her har du en kjempefin mørdeigsoppskrift som egner seg ypperlig som basis for småkaker. Kakene kan varieres i det uendelige ved bruk av ulike smakstilsetninger, og bare fantasien setter grenser. Kakene på bildet finner du igjen med titlene "Kanelstriper", "Mandelpletter", "Juletrekanter", "Sukkerkringler", "Cocktailkaker", "Marmorkaker" og "Gelépletter". Oppskriften gir til sammen ca 85 småkaker, dvs ca 12 stk av hver sort.

Kategorier: Småkaker
25.12.2005

"Kanelstriper" er lekre mørdeigskaker som strøs med sukker og kanel. Oppskriften gir 60 stk.

Kategorier: Småkaker
25.12.2005

Har du lyst på en litt mer spennende vri på pepperkakene dine, men gidder ikke å pynte med melisglasur, kan du rett og slett dyppe dem i litt smeltet sjokolade. Pepperkakene blir knallgode!

Kategorier: Småkaker
25.12.2005

Her har du svenskenes svar på våre norske "Sandkaker". "Mandelmusslor" er laget med skåldede mandler og blir utrolig møre og lekre. Oppskriften stammer fra berømte Bergs konditori på Marstrand. I Sverige serveres "Mandelmusslor" ofte som dessert fylt med pisket krem og litt syltetøy. Oppskriften gir ca 50 stk.

Kategorier: Småkaker

Sider