Kokoskaker

Kokoskaker
Ingredienser

100 g smør
5 ss sukker
1 egg
180 g potetmel
50 g kokos

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn egget. Rør så inn siktet potetmel og kokos. Bland godt sammen.

Bruk to teskjeer og sett små topper av deigen på stekeplater dekket med bakepapir. Stek på midterste rille i ovnen ved 190°C i ca 10 min, til de er gyldne. Avkjøle kakene litt på platen før de flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

Oppbevar småkakene i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Hei!
Skal disse kakene være litt rå i midten? Nå har jeg nettopp laget denne kaken og jeg fulgte slavisk etter oppskriften, men de er litt rå i midten. Jeg lurer på om de skal være det?

Tusen takk for svar!

Som svar på av Natur (ikke bekreftet)

Kakene ble myke dagen etter, selvom de ble godt oppbevart i en tett kakeboks. Jeg syns ikke at disse kakene er gode. Måtte hive dem i søppelen, siden de ikke var gode til å spise. Har prøvd flere av dine oppskrifter og jeg var fornøyd hver gang, men jeg må dessverre si at jeg er DYPT skuffet over denne oppskriften. Vil ikke anbefale den i det hele tatt. Den ødelegger det gode imaget til "Det Søte Liv".

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift