Arkiv: januar 2008

26.01.2008

Denne oppskriften stammer visstnok fra "Café Erik" i Sverige. Kaken er en liten, deilig konfektkake, som består av to tynne marsipanbunner som fylles med en kjempegod og mektig sjokolade- og honningkrem. Jeg fant oppskriften i et Allers ukeblad (22/2004) hvor det ble gjort kåringer av lesernes beste sjokoladekakeoppskrifter. Dette var en av kakene som fikk premie! "Sjokolade- og honningkake" smaker nydelig servert kald i smale stykker.

Kategorier: Sjokoladekaker
26.01.2008

Her har du en usedvanlig deilig formkake med sterk sjokoladesmak. Kaken inneholder både kakao og smeltet kokesjokolade! Yoghurt gjør kaken ekstra saftig. Dessuten er kaken veldig rask å lage fordi kakedeigen bare skal røres sammen for hånd! "Sjokoladekake i brødform" egner seg utmerket til frysing. -En genial kake med andre ord!

Kategorier: Sjokoladekaker
26.01.2008

KANONGODE SJOKOLADEMUFFINS!!! Nam-nam:-) Og dessuten ekstremt lettvinte å lage! Oppskriften gir 15 stk. Se også "Kladdkake", som er basert på den samme oppskriften.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
25.01.2008

Å få oppmerksomhet pleier de fleste å synes er gøy, og gøyal oppmerksomhet fikk jeg definitivt da jeg entret barnehageporten bærende på denne kaken!!! Alt stoppet opp og samtlige av barna stirret på meg med store øyne. Til slutt var det en freidig guttunge som brøt stillheten da han ropte til meg "Hvem er det som skal få spise denne kaken?" Da jeg svarte at alle kunne få, braket stemningen løs:-) "Sjokoladekakeslott" er lettvint å lage og en veldig god sjokoladekake! Kaken kan pyntes enkelt som på bildet, eller du kan bruke fantasien og hive på med stæsj og godteri.

Kategorier: Sjokoladekaker
21.01.2008

Dette er en slik type "godterisjokoladekake" som jeg egentlig hadde tenkt å ta med i barnehagen til datteren min. Men neimen om jeg fikk lov til det etter at mannen min hadde smakt sin første bit og overraskende nok falt pladask. "Cornflakes-sjokoladekake" består av en bunn laget av cornflakes og smeltet sjokolade. Bunnen dekkes med luftig sjokoladefløtekrem og pyntes med sjokolade- og hasselnøttkuler. Det er ikke ofte at en hel kake blir spist opp av bare mannen min og meg, men denne ble det:-)

Kategorier: Sjokoladekaker
21.01.2008

Supersaftige og knallgode "Lyse sjokolademuffins"! Barnas favoritter! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.01.2008

Populær kosemat! Se også "Lefsesnipper", som er fylt med smør, sukker og kanel.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
20.01.2008

En kjempedeilig formkake med sterk kaffe, kokesjokolade og hakkede mandler i deigen. Kaken kan stekes i brødform, hjerteform eller rund form.

Kategorier: Sjokoladekaker
19.01.2008

Når du vil være snill mot deg selv... Disse vaflene blir sprø og lekre! Oppskriften gir 8 vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
15.01.2008

En enkel, myk, saftig og veldig smakfull kake! Oppskriften passer til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker

Sider