Kladdmuffins

Kladdmuffins

26.01.2008

KANONGODE SJOKOLADEMUFFINS!!! Nam-nam:-) Og dessuten ekstremt lettvinte å lage! Oppskriften gir 15 stk. Se også "Kladdkake", som er basert på den samme oppskriften.

Kladdmuffins

Ingredienser

2 egg
3 dl sukker
2 ts vaniljesukker
4 ss kakao
1,5 dl hvetemel
100 g smør

Fremgangsmåte

Smelt smøret. Pisk eggene lett sammen med en stålvisp. Rør inn sukkeret og ha deretter i resten av ingrediensene.

Ha papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene slik at de er ca halvfulle med deig. Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i 8 min (se tips). Muffinsene skal være myke i midten. Avkjøl muffinsene i formen før de forsiktig tas ut av muffinsbrettet.

Tips

Hele cluet er å ikke steke disse muffinsene for lenge! Muffinsene skal ha en bløt kjerne i midten også når de er avkjølte. Muffinsene vil virke temmelig ustekte når de tas ut av ovnen, men de vil stivne til en god del når der er kalde.

"Kladdemuffins" kan fryses.

26.01.2008
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 
Stikkord: 

3 kommentarer

Lagde disse i dag - Nydelige! Supre til kveldskos, og kjempeenkle å lage :) I tillegg smaker røra også kjempegodt, noe som passer bra for meg som elsker å la det være noe igjen i bollen for litt å kose meg med mens bakverket stekes!

hvor mange blir det? haster!!

hei elsker oppskriften, har lahet den mange ganger. men i dag dobblet jeg den for å lage flere, men de ble mer som vanlig muffins

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter