Arkiv: september 2010

30.09.2010

"I like my money right where I can see it... hanging in my closet" (Carrie Bradshaw). He-He:-) Jeg hører til de som synes "Sex and the City" - både serien, film nr 1 og film nr 2 - er utrolig morsom og superbra! Carrie Bradshaw har blitt en så populær figur, at bare det at hun spiste én "Vanilla Cupcake" fra "Magnolia Bakery" i én episode av TV-serien, har gjort at dette bakeriet har blitt en av verdens mest populære og at alle vil bake disse cupcakesene! Her på detsoteliv.no merker jeg det godt ved at oppskriften på "Magnolia Vanilla Cupcakes" er blant de aller mest besøkte. Selv om jeg altså har denne oppskriften her fra før, fikk jeg lyst til å lage de med lyserosa frosting, akkurat slik Carrie Bradshaw spiste dem i TV-serien da hun fortalte Miranda om sin forelskelse i Aidan. Og for å si det med enda et godt Carrie Bradshaw sitat: "Every once in awhile, a girl has to indulge herself."

Kategorier: Muffins/Cupcakes
30.09.2010

Anbefalt terapi når verden går deg litt imot: Musikk. Skumbad. Sove. Shopping! SJOKOLADE!!! Dette er oppskriften som står på Café Bakeriets kjekspakke som heter "Sofies Sjokoladeterapi". Kjeksene har blitt utrolig populære, og det er ikke noe rart, så gode som de er. Den hjemmebakte versjonen er minst like god! Jeg sendte med en kjempeporsjon til min manns kusine som for tiden er flittig og flink student, og hun delte dem ut videre til sine venninner på lesesalen. Etterpå fikk jeg bekreftet at dette var meeeget god terapi:-) Oppskriften gir 20 deilige sjokoladecookies.

Kategorier: Småkaker
29.09.2010


Dette må vel sies å være mine favorittcupcakes så langt! Helt perfekte! Nydelig smak av kaffe, kanel og mørk sjokolade.

Oppskriften gir 12 store.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.09.2010

"When you look at a cupcake, you've got to smile." Disse fikk i alle fall meg til å smile!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.09.2010

Her har du herlige "Crazy Blue Blueberry Cupcakes" - samme oppskrift som "Blueberry Cupcakes with White Frosting", men tilsatt blå konditorfarge i den deilige frostingen for å få kul blåfarge. Hvis du vil variere, kan du ha halvparten hvit og halvparten blå frosting om hverandre inni sprøyteposten. Da får du stilige cupcakes med blå-hvit marmorert frosting! Oppskriften gir ca 20 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.09.2010

Her forleden lagde jeg "Blueberry Cupcakes with White Frosting". De ble så utrolig skjønne, og forsvant før jeg fikk sukk for meg. Jeg bestemte meg derfor for å lage dem på nytt og variere frostingen. Her har du de med "Blueberry Frosting" laget med ekte blåbær. De ble lekre av utseendet på grunn av den lilla fargen, og ble om mulig enda nydeligere på smak! Vil du se hvor ultrastilige cupcakesene ble da jeg kombinerte hvit og lilla frosting, se "Blueberry White & Blue Cupcakes".

Kategorier: Muffins/Cupcakes
28.09.2010

"Det finnes tre ting som ikke kan skjules: Kjærlighet, røyk og en mann som rir på en kamel" (arabisk ordtak). He-he, og ikke tror jeg det nytter å skjule min kjærlighet for "Baklava" heller:-) Du finner mange forskjellige, nydelige varianter her på detsoteliv.no, og flere kommer. Denne typen lages med pistasjnøtter og er smaksatt med kardemomme, rosevann og appelsinblomstvann - som er typiske smaker i kaker fra arabiske land.

Kategorier: Langpannekaker
27.09.2010

Oppskriften på "Cranberry Blondies" kommer fra den kjente, britiske kokken, kokebokforfatteren og restauranteieren Mark Hix.

Om kaken skriver han: "Like many gentlemen I've always preferred blondies to brownies. This is a great recipe for the alternative chocolate brownie. They're made with white chocolate and I have added cranberries to give that touch of pink that suits blondes so well".

Nydelig kake!

Oppskriften passer til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
26.09.2010

Her har du en veldig kjent og klassisk, fransk kake! "Gâteau au Yaourt" er utrolig lett å lage og enda lettere å elske! Kaken er ofte den første kaken franske barn lærer å bake, for deigen er enkel å røre sammen. Yoghurt ("yaourt" på fransk) gir kaken en nydelig, myk konsistens. Kaken smaker aller best helt nystekt, men holder seg god i mange dager. Den originale "Gâteau au Yaourt" har mild og deilig smak (den lille spiseskjeen med rom er en smart liten hemmelighet, men kan sløyfes hvis du vil). Kaken finnes også i andre smaksvariasjoner, men når det gjelder akkurat denne kaken tror jeg faktisk den helt uskyldige versjonen er den beste.

Kategorier: Formkaker
26.09.2010


Sinnsykt deilig og myk, amerikansk sjokoladekake! Dessuten er den kjempelettvint å lage. Kaken inneholder Coca-Cola brus i både kake og glasur. Sjokoladeglasuren helles varm over kaken slik at den får trukket skikkelig godt inn i kaken, og dette gjør at hver bit smaker himmelsk!

Oppskriften er til liten langpanne.

Love America!

Kategorier: Langpannekaker

Sider