Arkiv: oktober 2013

28.10.2013

Panna cotta som søt avslutning på en bedre middag slår aldri feil!

Panna cotta kan lages i utallige varianter og du finner flere forslag her på Det søte liv. Denne varianten smaker mildt av vanilje og sitron og dekkes med et tynt lag hjemmelaget madeiragelé. Jeg synes denne varianten av Panna cotta passer spesielt godt servert i små porsjoner etter litt tunge høst- og julemiddager.

Madeira er en deilig sterkvin som stammer fra den vakre, portugisiske ferieøya Madeira, og jeg fikk en lignende dessert som denne servert for et par år siden da familien feiret nyttårsaften der. Nyttårsrakettene som skytes opp på Madeira er kjent for å være spektakulære og den nydelige Madeiravinen serveres overalt, enten det er i kaker, desserter eller som drink.

Oppskriften gir 4 små, lekre dessertporsjoner.

Kategorier: Puddinger
20.10.2013

Nå som det begynner å bli kjøligere ute, er det godt å kose seg innendørs med verdens beste varme drikk!

"Mexican Coffee" lages med den meksikanske kaffelikøren Kahlua og meksikansk Tequila. Sammen med den varme kaffen, brunt sukker og søt krem med et lite kaneldryss på toppen, gir dette en fantastisk deilig og varmende smaksopplevelse.

Mexican pleasure! Heart

13.10.2013

En helt fantastisk kake, inspirert av den legendariske "Kahluakaken" fra Cafe Bacchus i Oslo, som du også finner oppskriften på her på detsoteliv.no. "Kahluadrømmen" inneholder mer av alt! Icon e biggrin

Min favorittkake!

04.10.2013

 

I dag er det Kanelbullens dag i Sverige! ...Såklart noe som må feires!  Icon e biggrin

Kategorier: Gjærbakst o.l.
02.10.2013

Veldig god - og litt voksen variant av milkshake med smak av kaffe og banan.

Oppskriften gir 2 porsjoner.

Kategorier: Drikke