Arkiv: november 2014

26.11.2014

Sponset innlegg.

Hei søte dere  Smile

Jeg blogger i kveld fra mitt hotellrom i Vilnius, som ligger i den vakre gamlebyen som dere absolutt bør besøke hvis dere ikke har vært her. Følg meg på Instagram: @kristine_lifeissweet hvis dere vil se bilder.

Dagens kake er en helt suveren oppskrift! I alle fall for alle som elsker ostekake, sånn som jeg gjør. De stekte ostekakene er de beste synes jeg, og helst skal de være skikkelig fyldige og kremete i konsistensen. Den lille ulempen er at de ofte inneholder nesten 1 kg kremost, noe som gjør kaken mektig og veldig kaloriholdig.

I denne geniale oppskriften er imidlertid mesteparten av kremosten byttet ut med gresk yoghurt. Og gresk yoghurt får du faktisk kjøpt med 0 % fett (!) hvis du velger riktig type!  Den stekte ostekaken får helt fantastisk tykk og kremete konsistens og ingen ville tro annet enn at den er laget utelukkende med fete kremoster. Men slik er det altså ikke!

"Greek Yogurt Cheesecake" har mild vaniljesmak og er nydelig å servere hele året. Siden vi nærmer oss juletider, har jeg pyntet med gullfargede mandelsjokolader og brukt rød kirsebærsaus som tilbehør. Men du kan pynte kaken med jordbær eller hva annet du måtte like og kaken er også kjempegod uten noen form for tilbehør.

Anbefales av hele mitt hjerte!

Kategorier: Ostekaker Dessertkaker
24.11.2014

Sponset innlegg.

Fantastisk DIGG FUDGE!

Kan lages nå og holder seg fint til jul! 

Skikkelig deilig fudgy biter som smaker av hvit sjokolade, marshmallows, vanilje og Oreokjeks!

Laugh 

23.11.2014


Hei folkens!

Håper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny uke!

Håper dere som bor i Oslo også har meldt dere på førjulsarrangementet hos Cappelen Damm på torsdag kl 18.00 - 21.00, hvor blant annet jeg er med og blir intervjuet og signerer Det søte livs jubileumsbok.  Smile 

Dette kommer til å bli en veldig hyggelig kveld, men juleservering, julegavetips og utdeling av gaver til alle som kommer. Gratis inngang. Se mer informasjon i innlegget HER.

I tillegg er jeg hos Notabene Bærums Verk på fredag kl. 15.00 - 17.00 og signerer bøker til de som måtte ønske det! 

Før det drar jeg et par dager til Vilnius, følg med på Instagram: @kristine_lifeissweet hvis du vil se bilder derfra.

I kveld ville jeg bare gi dere et lite tips nå som butikkene begynner å fylles opp av dadler og fikener. Disse er nemlig veldig gode om du fyller dem med en god blåskimmelsost!

Kategorier: Oster med tilbehør
22.11.2014


Tid for helg - tid for litt luksus!

Dette tror jeg er de beste franske makronene jeg har laget hittil. Jeg har fylt dem med en vanilje- og kaffesmørkrem og i tillegg sjokolade- og nøttepålegget Nutella. Det går så klart å velge bare en av delene, men kombinasjonen av begge typer fyll smakte helt fantastisk!

19.11.2014


Digg amerikansk iskrem med sjokoladebiter, vanilje, pekannøtter, marshmallows og sjokoladesaus!
 

Yum  Yum  Yum  Yum  Yum 

Yum  Yum  Yum  Yum  Yum 

 

Kategorier: Iskrem
17.11.2014


Bland kakao og sjokoladebiter i deigen til Verdens beste boller og få VERDENS BESTE SJOKOLADEBOLLER!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
16.11.2014


Jeg er klar over at vi fortsatt er i november - men 13. desember er faktisk ikke så langt unna.  Og det smaker bare såååå godt med Lussekatter nå allerede i november...  Yum   

Dette er noe jeg virkelig er glad i, og du finner mange varianter bakst til Luciadagen her på Det søte liv allerede - se dem samlet HER.

Verdens beste boller er blant de mest besøkte oppskriftene her på Det søte liv, og jeg kunne ikke dy meg; jeg måtte teste ut å lage Lussekatter av den samme deigen.  Det funket som søren!  Icon e biggrin

Lyst på STORE, LUFTIGE, MYYYYKE LUSSEKATTER? Test denne oppskriften! 

Kategorier: Gjærbakst o.l.
15.11.2014

Sponset innlegg.

Hei dere!

Eplekaker er noe av det beste som finnes, i alle slags varianter!

I dag serverer jeg en litt rustikk type amerikansk epleterte som har ekstra god smak av kanel og karamell. Jeg har benyttet med at to usedvanlig gode produkter som er lansert av Stonewall Kitchen til denne kaken: Caramel Apple Butter er en slags eplesaus med fantastisk smak av eple, karamell og kanel. I tillegg har jeg glasert kaken med Cinnamon Apple Jelly som er en eplegelé med kanelsmak. En myk mørdeigsbunn og havregryn i fyllet passer perfekt i smaken.

Nydelig og mettende eplekake, som jeg serverer med karamelliskrem! 

Kategorier: Paier/Terter
13.11.2014


Dette er en superlettvint dessert, som likevel ser veldig elegant ut og som derfor passer å servere til fine anledninger! Desserten egner seg også godt hvis du skal servere mange personer og vil gjøre alt klart dagen i forveien.

Jeg har brukt ferdigkjøpte sjokoladeskåler som jeg fyller med hjemmelaget hvit sjokolademousse.

Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.

Kategorier: Fromasjer og mousser
13.11.2014


Dette er superluftige sjokoladeboller som jeg har laget med utgangspunkt i oppskriften på Verdens beste boller. Vaniljekremfyllet smaker deilig til, og det gjør også melisglasur og hakkede pekannøtter.

Oppskriften gir ca. 40 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.

Sider