10-års jubileums-giveaway: Jeg gir bort 10 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok!


Heart  Hei kjære alle sammen!  Heart 

Som dere sikkert alle har fått med dere, hadde Det søte liv 10-årsjubileum i september i år. I den anledning ga jeg ut Jubileumsboken, som ble lansert i lokalene til forlaget Cappelen Damm så å si på 10-årsdagen den 4. september.

2014 har vært et fantastisk år for meg og for Det søte liv - og jeg vil benytte anledning til å takke alle dere som har kjøpt boken, dere som har gitt så fine og utrolig koselige tilbakemeldinger på boken, og til dere som til og med har delt bilder av boken og hva dere har bakt fra den med meg både på mail og sosiale medier gjennom hele høsten. Dere har virkelig varmet og oppmuntret meg med all denne hyggelige oppmerksomheten!

Jubileumsåret 2014 går nå mot slutten, og dette vil jeg markere med den hittil største giveawayen jeg har hatt her på Det søte liv: Jeg gir bort 10 eksemplarer av boken fra mitt personlige lager til 10 av dere søte lesere! De som ønsker seg at jeg skriver en hilsen en boken, får selvfølgelig det.

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før 31. desember kl. 12.00. Jeg trekker vinnerne samme dag og annonserer dem her på bloggen i god tid før nyttårsfesten starter. Smile 

Det fine med at noe tar slutt er at det skaper rom for at noe nytt kan begynne. Det blir spennende å se hva 2015 bringer. Noen planer er lagt allerede og jeg håper dere følger med meg neste år også. 

Heart

 

Boken inneholder over 200 oppskrifter, som er de oppskriftene som er mine favoritter og som også har vært mest besøkt av leserne i løpet av de 10 årene jeg har drevet med Det søte liv. Jeg har prøvd å holde på bloggstilen så langt det har latt seg gjøre også i boken, så her finner du både personlige omtaler av kakene, smileys, ordtak, hjerter og mange utropstegn! Smile

Boken består av følgende 8 kapitler:

Kapittel 1: Langpannekaker

 

 

 

Kapittel 2: Sjokoladekaker

 

 

 

 

Kapittel 3: Festkaker

 

 

 

 

Kapittel 4: Franske fristelser

 

 

 

 

Kapittel 5: Italienske søtsaker

 

 

 

 

 

Kapittel 6: Amerikanske klassikere

 

 

 

 

 

 

 

Kapittel 7: Gjærbakst

 

 

 

 

 

Kapittel 8: Kveldskos

 

 

 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er altså å legge igjen en kommentar til dette innlegget før onsdag 31. desember kl. 12.00.

Alle 10 vinnere trekkes samme dag og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinnerne må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.
 

Lykke til alle sammen!

 

Bloggkategori

1320 kommentarer

Jeg kjøpte boken i bursdagspresang til søsteren min og hun ble veldig glad for gaven. Vi bruker begge nettsiden Det søte liv stadig vekk, og finner utrolig mye godt her. Favoritten er så langt Gulrotkake i langpanne :D

Fikk min andre bok av Manuela Kjeilen i julegave i år. Hadde vært utrolig stas å hatt din bok i samlingen også :) Er innom bloggen flere ganger daglig, og har prøvd ut flere av oppskriftene - alle med vellykket resultat, så om jeg er så heldig å vinne eller ei, så skal jeg lov deg at dine oppskrifter blir flittig servert her i huset :)

Jeg ønsker meg veldig gjerne boken med hilsen:-) Bruker alltid siden din når jeg skal bake! Hilsen Kristin.

Hvis jeg vinner skal jeg gi den i gave til ei god venninne :) Hun fikk skikkelig kjøkkenmaskin til jul av sin mann og er klar for å bake ;)

Hei:) takk for en super blogg. Bruker den ofte. Hadde vært helt topp å hatt boken din også. Hadde vært en fantastisk bursdagspresang;) har bursdag 30 desember :)

Flittig bruker av bloggen din, har boka også og den er kjempeflott:-) Hvis jeg vinner vil jeg gi boka i bursdagspresang;-)

Hei! :) Vil bare si at du har fått til en kanon nettside. Mange gode oppskrifter:)
Hadde vært kjekt å hatt det i papirformat også! :)

Oi, dette var tilfeldig. Jeg var på besøk idag og smakte verdens beste kake, som viste seg og være SaraBernard kake i langpanne. Etter og ha spist godt og vel av kaken tar verten fram boken din og viser meg oppskriften. Jeg blir sittende og bla litt i den, og jammen finner jeg ikke et enormt utvalg av usannsynlige fristelser. Kokebøker er gjerne noe jeg ikke ser i med entusiasme, men denne merket jeg meg og tok bilde av forsiden for og være sikker på at jeg ikke skulle glemme hvilken det var. På veien hjem googler jeg navnet ditt og kommer inn på bloggen, og her lyser det en "giveaway" mot meg:-)) fantastisk. Så denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg. Jeg prøver lykken og håper jeg vinner. Denne ønsker jeg meg virkelig. Med et superfint omslag pryder den kjøkkenhyllen i tillegg. Tvi tvi!!:-)

Hei. Jeg elsker denne bloggen og ønsker meg denne boken. Det var det eneste juleønske som ikke ble oppfylt.

Hei. Jeg elsker denne bloggen og ønsker meg denne boken. Det var det eneste juleønske som ikke ble oppfylt.

Hei. Jeg elsker denne bloggen, og vil ha denne boken. Det var det eneste juleønske som ikke ble oppfylt.

Hei. Synes bloggen din e super, og har funnet mange flotte oppskrifter her. Lykken ville være å vinn ei bok:-)

jeg gleder meg til å se hva du legger ut til neste år. Jeg ønsker meg virkelig boka som du deler ut. hadde virkelig vært gøy å bli trekket ut til å få en. Jeg prøver å få bakt så mye jeg kan fra din nettside. Til nå er alt vært vellykket! :) takk for gode ideer og oppskrifter fra deg!
hilsen meg!

Jeg ble tipset om denne bloggen av en venninne, og jeg elsker den! Så mye godt og spennende:) Det har blitt mange nye favoritter i huset her, ikke minst nå i jula:) Datteren min på 4 har vært med å lage alt det vi har prøvd og hun har virkelig blitt den bakeren! Så takk for flotte oppskrifter:)

Jeg ble tipset om denne bloggen av en venninne, og jeg elsker den! Så mye godt og spennende:) Det har blitt mange nye favoritter i huset her, ikke minst nå i jula:) Datteren min på 4 har vært med å lage alt det vi har prøvd og hun har virkelig blitt den bakeren! Så takk for flotte oppskrifter:)

Jeg ble tipset om denne bloggen av en venninne, og jeg elsker den! Så mye godt og spennende:) Det har blitt mange nye favoritter i huset her, ikke minst nå i jula:) Datteren min på 4 har vært med å lage alt det vi har prøvd og hun har virkelig blitt den bakeren! Så takk for flotte oppskrifter:)

Når jeg først kom innom på det søte liv.no, tenkte jeg at det var en vanlig side. Men etter å ha prøvd ut oppskrifter må jeg si at denne siden er desidert den beste side for dessertoppskrifter! Jeg har brukt denne siden flittig <3 , men det hadde vært greit med en bok, da slipper jeg å ha pc'en ved meg når jeg skal bake ^_^

Kjempe fin side og gleder meg til å fylle det nye året med deilige bakst <3

Ønsker alle en godt nytt år <3

Jeg liker siden din godt, henter mye inspirasjon fra siden din. Ønsket meg boka di til jul, men fikk den ikke. Så da får jeg ønske med den her i stedet

Jeg liker siden din godt, henter mye inspirasjon fra siden din. Ønsket meg boka di til jul, men fikk den ikke. Så da får jeg ønske med den her i stedet

Takk for inspirerende blogg!! Jeg er ofte skeptisk til å prøve nye saker, men når jeg prøver en av dine oppskrifter vet jeg at det alltid smaker!!! Stå på!!!! Gode ønsker for det nye året!!!

Jeg ønsker meg veeeeldig boken din, meg og datteren min på 11 år er flittige brukerer- og bakere av de herlige oppskriftene dine her. :-) Nam-Nam!!

Bruker oppskrifter frå detsøteliv til stadigheter så hadde
Blitt så glad om eg hadde hatt boken på kjøkkenet

Jeg skal følge det søte liv gjennom hele 2015 også!
Oppskriftene dine har reddet meg mer enn en gang.
Helt fantastisk at du prøver, viser bilder og gir oss dine erfaringer ved hver oppskrift. Det gjør at det blir suksess hver gang jeg baker.

Ååååå!! Skulle så gjerne ha vunnet den. Elsker alle dine oppskrifter, enkle å lage og fine fremgangsmåte :-)

Ha en fortsatt fin romjulstiden ❤️

Ååååååå skulle så gjerne vunnet denne! Fikk den ikke til jul og den er sterkt ønsket. Har brukt Det søte liv til å finne oppskrifter på alt de siste årene. Dette hadde vært perfekt :))))

Nissen hadde ikke lagt den under treet,til tross for at den sto øverst på ønskelista Håper jeg kan få den i nyttårsgave av "bakenissen" istedenfor

Fin blogg med gode oppskrifter. Ønsker meg veldig boka di:-)

Ja, jeg vil gjerne ha boken din. Ga bort et signert eksemplar til min søster til jul, men angrer egentlig på at jeg ikke beholdt det selv..... :-)

Denne har jeg lyst på.
Bruker nettsiden mye når jeg leter etter inspirasjon og opp oppskrifter.

Ønsker meg denne veldig. Bruker nettsiden mye, og får alltid skryt for at jeg prøver nye spennende oppskrifter. Er jo mer gøy med papir enn brett.. :)

Denne boken ønsket jeg meg til jul, men mine ønsker ble ikke oppfylt dessverre. Så hvis jeg kunne vinne nå så hadde det vært supert!

Hei!

Jeg bruker nettsiden din ofte, du lager veldig mye godt. Det jeg liker best med siden din er at du lager kaker alle kan lage. Tusen takk for en kjempe bra side :-)

Vil gjerne ha denne boken. Synes du har flotte oppskrifter , som er gode å følg for enhver ! Å selvfølgelig ønsker jeg en hilsen ifra deg om jeg er så heldig å bli trekt ut .

Det hadde vært supert å få denne boka! Jeg bruker alltid denne nettsida når jeg trenger kakeoppskrifter eller inspirasjon!

fantastisk bok- bruker mye nettsidene dine, derfor passet med boka i hylla på kjøkkenet
Fortsatt god jul❄️

denne hadde vært så fin å kunne overraske min bakeglade fjortis med. Hun elsker å bake kaker og søt deiger. Hadde vært ekstra morsomt om det hadde stått en hilsen til Emilie fra deg inni den

Er så glad for at sia di finns! Så takknemlig for oppskrifter å inspirasjon! Nogen gonger går eg inn bare for å suggle
Fortsatt god jul! Ønsker veldig gjerne å vinne! Kan du signere om eg vinner? Krysser fingre å tær!

Jeg bruker det søte liv mye når jeg baker og hadde vært fantastisk å hatt denne boka og se i og bli inspirert :)

Hei! Eg er fast lesar av bloggen din, og har funne mange gode oppskrifter. Favoritten er brownies av melkesjokolade- denne har eg laga uttallige gongar. Håpar på å vinne kokeboka di :-)

Ja takk!♡Hadde vert veldig kjekt med en slik bok ☆♡Blir inspirert av oppskriftene dine!!♡♡

vil gjerne vinne :-)Min Sønn Anders e ofte inne på bloggen din og finn frem godsaker han vil bake .så han skal få boka hvis vi e heldige å vinne ⭐️

Har hatt gleden av å prøve en del av oppskriftene som er lagt ut på Facebook, er kjempe fornøyd med alt som er prøvd... Mannen er i allefall fornøyd... Hi hi hi... Hadde vært artig med boken

Har fulgt bloggen din nesten siden oppstarten, og hadde ønsket meg denne boken til jul av familien. Men fikk jeg den? Nope! Så nå får jeg enten kjøpe den selv eller satse på flaksen min hos deg. Bruker nettsiden din hele tiden og skal uansett ha boken også! :-)

Det hadde vært så flott. Boka di er utsolgt i Tønsberg. Bruker masse av dine fantastiske oppskrifter. Ønsker meg veldig er så gla i å bake. Godt nytt år.

Fantastisk blogg, flotte bilder å suveren inspirasjon for megdette haddevært en super nytyårsgave som ville inspirert meg inn i det nye året ✨⭐️

Jeg ønsker meg veldig denne :) Hadde vært kult å prøve meg på kaker også, å ikke bare gjærbakst :)

Jeg vil veldig gjerne ha boken din! Bruker såå mange av oppskriftene dine som ligger her, så jeg kunne godt tenke meg boka :)

Ønsket ,eg denneboka til jul, men fikk den dessverre ikke. kanskje mer heldig denne gang? Har prøvd flere oppskrifter fra denne boka som har stått på fb. Anbefales :)

Tenk så fint å kunne ta med oppskriftene dine til stedene uten data ! :) Det hadde vært noe ! Finner så mye bra oppskrifter hos deg ! :)

ELSKER denne siden! Ønsker meg virkelig denne boken.
Tror boken hadde blitt brukt av alle sammen her hjemme☺️

Bruker alltid dine oppskrifter på kaker og desserter. Like vellykket hver gang. Tusen takk for så mange fantastiske oppskrifter som du deler. Ønsker meg veldig boka di

Jeg ønsker meg gjerne denne boka. Jeg bruker nettsiden en del til inspirasjon til å prøve ut nye oppskrifter. Boka ser kjempe fin ut

Elsker boka di! :-) bruker mange av oppskriftene på jobben.. Ønsker å kunne gi en bok til min venninne som jobber med meg.. vet hun ønsker seg den!!!! :-) fortsatt god jul <3

Hei! Vil først starte med å si at jeg elsker å bake! Er det noe jeg har lyst å bake, å ikke har oppskrift, bruker jeg alltid diin hjemmeside! Du har helt utrulige gode oppskrifter! Jeg ønsker meg veldig gjerne denne boken, da jeg bestandig har lyst å prøve noe nytt og da det er lettere å ha boken ved siden av seg på kjøkkenbenken istede for pcn! Jeg melder meg aldri på slike konkuranser, omså det gjelder å vinne en bil.. Men denne boken håper jeg virkelig jeg vinner!

Jeg ønsket meg denne til jul, men fikk den ikke. Kanskje jeg kan vinne den til bursdagen min

Så mange fristende og gode kakeoppskrifter :-) Ønsker meg veldig ett signert eksemplar av jubileumsboken :-)

Dette er en bok med flotte oppskrifter. Jeg har bakt flere kaker til jul å er kjempefornøyd. Er så godt beskrevet hvordan du skal gjøre de forskjellige tingene - trinn for trinn. Så det er vanskelig å gjøre noe feil. Kommer ikke til å bruke andre oppskrifter. Skulle gjerne hatt hele boka å sett mer fine oppskrifter å prøvd litt mer. Da er det bare å håpe

Har hørt mye skryt av denne boken, hadde vært veldig gøy å hatt den selv og fått lage mye god bakst.

Denne ønsker jeg meg! Var å hørte på deg på Cappelen dam! Boka ser veldig spennende ut :-)

Denne kunne jeg tenkt meg.. Har lagd mange av de fantastiske oppskriftene dine. Og prøver gjerne flere

Jeg elsker å følge bloggen din. prøvd meg på noen av oppskriftene. Elsker søtt og skulle gjerne hatt boken, men vil jo uansett fortsette med å lese og drømme om fristelsene dine.

Har denne boken og den er fantastisk! Vinner jeg vil jeg gi den bort til men fine og gode svigerinne. :)

hadde vært flott og vinne den, har prøvd mange av oppskriftene dine og fått mye skryt av de. følger deg på fb og bloggen.

Denne ønsker jeg meg virkelig :D Fått ny kjøkkenmaskin som det skal eksperimenteres med, så da hadde denne vært perfekt å få i hus! Du er så flink :D

Kjøpte boka gjennom Hobbyklubben å ga den bort i julegave så jeg ønsker meg veldig gjerne en sjøl :D

Hei. Jeg bruker denne bloggen som inspirasjon når jeg skal bake og ønsker meg denne boken. Utrolig mange gode oppskrifter på Det søte liv. Det var det eneste juleønske som ikke ble oppfylt.

Hadde vært supert med ny bakebok ♥ Har testa bountykulene dine,
og de har vært veldig populære ♥

Har kjempe lyst på boka di i bokhylla mi. Elskar bloggen din og har fulgt deg i mange år. Fortsett den gode jobben flinke du :) Og ha ei fortsatt fin jul og eit godt nytt år :)

Jeg har denne, men den hadde vært vidudnerlig å kunne gi til min mor som er så glad i å bake, og gjerne vil ha inspirasjon i bokform istedenfor på nett. Godt nytt år til deg og dine!

Er på bloggen din stadig vekk for å hente inspirasjon og bakeglede. Hadde blitt masse bakeglede med den boken i heimen ja :)

Er innom bloggen flere ganger daglig, og har prøvd ut flere av oppskriftene - alle med vellykket resultat, så om jeg er så heldig å vinne eller ei, så skal jeg lov deg at dine oppskrifter blir flittig servert her i huset - både til fest og hverdag og i barnehagen for bursdager. Håper at jeg blir den heldige utvalgte for å få denne jubileumsboken.

Denne har jeg sikla på siden september ;-).
Jeg har blitt helt avhengig av detsoteliv.no, erfarer suksess på suksess på hver eneste kake/bakst jeg prøver. Tusen takk!!
Ønsker deg et spennende 2015!
Mvh Karianne

Hadde vært supert å vinne denne boka! Elsker å bake og å prøve ut nye kaker og bakst. Vi flytter inn i nytt hus med nytt kjøkken på nyåret, og guttungen blir 1 år i februar, så da hadde det vært veldig gøy å vinne kakeboka di, så jeg kan kose meg masse med baking på det nye kjøkkenet, og imponere gjestene i 1 års bursdagen ;-)

For et magisk år det har vært for deg! :-) Håper 2015 blir minst like bra!
Ei bok med personlig hilsen i hadde vært flott å vunnet! Krysser fingrene for at en av de blir sendt til meg.... :-)
Anne Silje Kongevold ask_jersey@hotmail.com

Kjære allverden,her er det så mye godt og fristende,at jeg jamen skal begyne å bake kaker igjen, er så lenge siden jeg har hatt noe glød til å lage kaker,på tide å ta fram miksern,elsker jo kaker ;)

Hadde vært helt supert å vunnet denne boka! Liker godt å bake, og nye oppskrifter er alltid spennende!

Hvis jeg vinner, skal jeg prøve å lage noe nytt hver helg, og det bare for kosens skyld. Elsker å bake, men får ikke nok tid- men i 2015 skal det bli mer meg-tid

å håper veldig, denne sto langt opp på ønskelisten, men ble ikke prioritert av noen, nå får jeg krysse fingrene og håpe på vinnerlykke

Dette er en inspirerende blogg som jeg bruker mye. Ønska meg boka til jul, men fikk den ikke:) Det hadde vært hyggelig å vinne den i bursdagsgave:)

Åh... Tenk om jeg kunne vært så heldig å vært en av de heldige som vant denne. Krysser fingrene :D

Åååå æ kan bare håpe at æ en av de 10 heldige :) Syns det er så morro med bakebøker :) Ønsker dæ ett spennende nytt år.

Hei.
På nyttårsaften er d 9 år siden j ble mamma pøfor første gang. En helt spesiell dag har d vært siden. For at Joakim skal føle at d er "sin" dag, har vi alltid bursdagsselskap m venner og familie på formiddagen... og d er her du kom inn i bildet for første gang. Siden blir sida di besøkt titt og ofte. Men j ønsker m virkelig oppskriftene dine i bokform... bøker er fortsatt kjekkere enn skjerm

Denne boken ønsker jeg meg! Bloggen din er kjempefin, bruker den masse!! Fant nettopp en utskrift fra bloggen din; en sjokoladekake, skrevet ut i 2008 :) Krysser fingrene og gratulerer deg med jubileet!!

Ønsket meg veldig denne til jul, men dessverre var den ikke under treet
Er alltid innom hjemmesiden din før jeg går igang - for å hente både inspirasjon og nye oppskrifter.
Har veldig lyst å vinne den

Åhhh, kan ikke du signere ei bok å skrive til mannen min som har vært hjemmeværende i 2 år og som er en kjempeflink pappa og mann <3 Han er veldig interessert i mat og har faktisk startet sin egen blogg. Han heter Ali ;D

Hei,
- og tusen takk for masse god hjelp med oppskrifter, veiledning og tips! Veldig bra side :-) :-) :-) Hilsen Marina

Jeg ga bort boka din i julegave og det ble satt pris på. Jeg ønsket med den selv, men den havnet ikke under treet hjemme hos oss. Kanskje det blir en nyttårspresang? Gleder meg til å følge deg på bloggen for inspirasjon i 2015.

Jeg får vann i munnen bare av bildene i dette innlegget! Mamma har boken, og når jeg skal bruke den kan jeg bli sittende i timesvis og bare bla, og bli sulten! Det er rene torturen for broren min :-p Heheh! Jeg bakte vanilla cupcakes til min datters dåp, da var det ei som sa til meg at disse cup cakesene var bedre enn noen hun hadde fått av en ekte konditor! :D *Stolt* Da anbefalte jeg boken din videre, noe jeg forsåvidt gjør hvis noen vil ha tips :)

Å ja den ønsker jeg meg, utrolig mange flotte oppskrifter. Godt nytt år

Å du søteste bakebok, med kaker og desserter. Denne må det være en ære å få i sitt eie. Og om jeg nå så heldig er å bli trukket ut jeg takke vil og neie :)

Hei, har brukt siden din i årevis og bakt mange
kaker etter dine oppskrifter og bilder, og henvist mange
andre hit. Nå i desember for Vepsebol og Sarah Bernard. Nam!

Hei, jeg hadde blitt så glad for å vinne boka di! Den ser så fin ut, jeg er ofte på detsoteliv.no for å få inspirasjon til baking.
Vinner jeg vil jeg veldig gjerne ha en hilsen fra deg i boka :)

Denne ønsker jeg meg veldig. Har brukt bloggen din mye, men det er mye koseligere å ha en så fin bok å hente insirasjon fra. Da kunne jeg bakt mange fine kaker til min 60-års dag i 2015 :-) :-)

åååå dette hadde vært toppen !! skal (som alle andre ) begynne et nytt og bedre liv i det nye året, og da hadde boken din vært toppers !!! har allerede fulgt den en stund, men det er litt lettere å følge oppskrifter fra bok... ;-)

Ønsker meg boken din med en liten hilsen! Bloggen din er kjempefin og jeg gleder meg til mange nye oppskrifter og tips i 2015! Godt Nytt År!

Jeg eeelsker bloggen din<3 Baker masse fra den. Jeg har veldig ofte mislyktes med det jeg har bakt, har derfor egentlig ikke likt å bake lenger.. Men etter å ha oppdaget bloggen din lykkes jeg hver gang (kun en gang jeg ikke ble fornøyd med resultatet...) Fikk dessverre ikke boka i julegave, så hadde blitt superglad om jeg hadde vunnet den her<3 Tusen takk for at du har gitt meg lyst til å bake:-)

denne boka sto øverst på ønskelista mi til jul, men jeg fikk ingen bøker... håper lykken står meg bi her

Synes du har en kjempeflott blogg, har lest og prøvd en hel del av det. Ønsket meg boken din til jul, men den hadde ikke funnet veien under treet. Har hatt ett veldig trist år, og håper virkelig at neste år blir mye bedre. Ønsker deg ett godt nytt år.

Elsker å bake og dine oppskrifter har eg brukt masse, og ønsker meg boka di

Jeg ønsker meg den boka veldig. Fikk den ikke
Til jul,men jeg ønsker meg den til nyttår.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift