6 vinnere av Det søte livs jubileumsbok

6 vinnere av Det søte livs jubileumsbok

16.10.2016

Egenreklame.

Hei!

Tusen, tusen hjertelig takk for alle koselige kommentarer som har kommet inn på denne giveawayenHeart  Jeg er helt overveldet og også temmelig overrasket over at denne boken fortsatt vekker så stor interesse, selv om det er 2 år siden den ble utgitt. Jeg jobbet utrolig mye med denne boken, så det at boken nå trykkes opp i 6. opplag og skaper så stor respons, gjør meg så glad, så glad!  Smile 

Ikke nok med at det kom inn over 300 kommentarer både her på bloggen og på instagram, så kom det hele 2250 likes og nesten 3000 kommentarer på Facebook!! Icon eek  Jeg har forresten tippet 250.000 følgere på Facebook i dag!  Smile chrome

Det søte livs jubileumsbok "Kristines favoritter" er på 325 sider og inneholder over 200 av mine mest populære oppskrifter. Du får kjøpt den på tilbud for kr 199 blant annet hos tanum.no, som er nesten halv pris. Det er lett å bestille og du får sendt boken hjem til deg uansett hvor du bor i landet. Kanskje et julegavetips til deg eller noen du kjenner?

I kveld har jeg som lovet trukket 6 vinnere av boken, som jeg vil sende boken til: Jeg har trukket 2 vinnere av de som kommenterte på bloggen, 2 vinnere av de som kommenterte på Instagram og 2 vinnere blant de 3000 som kommenterte på Facebook.

 

Fra bloggen:

1. Liv - som la igjen denne kommentaren den 15.10.2016 kl 12:20:

Den vil jeg gerne eje, send den endelig til Danmark Gratulerer med dagen

 

2. Nuray - som la igjen denne kommentaren den 16.10.2016 kl 18:31:

Jeg hadde blitt superglad hvis jeg ble en av de heldige vinnerne <33
Håper du får en fin bursdag :* <3


Fra instagram:

1. @baremeg88 - som la igjen denne kommentaren den 15.10.2016:

Gratulerer med dagen :-) prøver lykken på å vinne ei bok :-)

 

2.  @iselinnb - som la igjen denne kommentaren den 15.10.2016:

Gratulerer :-) jeg har boka, men om jeg vinner tenkte jeg at min venninne @gurofikseth kunne å få den :-) et prakteksemplar av en kokebok :-)

 

Fra facebook:

1. Karianne Raastad - som la igjen denne kommentaren den 15.10.2016 kl 20.33:

En av mine favorittblogger! Er innom daglig og elsker den store variasjonen av oppskrifter! Jeg baker mye for svigerfar som ble enkemann i fjor, og hadde virkelig hatt stort utbytte av boken din :-) <3

 

2. Frode Andre Dahlstrøm - som la igjen denne kommentaren den 15.10.2016 kl 21.55:

Gratulerer så masse med dagen og jubileet :-) Hadde satt pris på ett eksemplar å bla i og finne spennende oppskrifter, som jeg og jentungen kan tilbringe kvalitetstid på kjøkkenet sammen med :-)

 

Jeg har sendt melding til dere som kommenterte på facebook og instagram. Dere to som kommenterte på bloggen må selv ta kontakt med meg på mail kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag slik at jeg får adressene.
 

Jeg skulle så gjerne gitt bort bøker til flere, men det får bli senere i høst.  Wink 


 ♥ ♥ ♥

 

16.10.2016
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter