FOR EN BOKLANSERING!

Annonse

Hei dere!

Ja, ENDELIG er den nye boken min "Det søte liv - Kaker for enhver smak" utgitt og i salg!  Jeg håper den er å finne i de fleste bokhandlere snart, og finner du den ikke, kan du gjerne be om at bokhandleren tar den inn  Smile 


Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med at Kaker for enhver smak både stod fremme i bokhyllen og hang oppover veggen da jeg var innom Tanum Byporten i Oslo på lørdag!  Smile  

 

 

Boken kan uansett kjøpes på nett til redusert pris og med gratis frakt, blant annet på tanum.no, se HER.

 

 

På torsdag ble det arrangert en fantastisk boklansering i lokalene til forlaget Cappelen Damm.

 

Foto: Cappelen Damm

 

Vi visste at det nok ville komme mange siden det var 600 som hadde meldt seg på facebook-arrangementet og over 3000 som hadde meldt seg interesserte.

 

 

Men at det skulle bli SÅ MANGE som faktisk tok turen, var overveldende og ikke noe jeg hadde trodd skulle skje.

Det var en enorm kø utenfor før dørene åpnet, som fikk Aftenposten til å skrive denne artikkelen  Smile chrome  

 


Link til artikkelen HER.

 

Foto: Cappelen Damm

 

Jeg vet at dørvakten hos forlaget etter hvert sluttet å slippe inn folk og at over 100 ble avvist i døren. Det er jeg utrolig lei meg for! Så tragisk at det ble bomtur for så mange. Jeg skulle gjerne hatt dere der, men på grunn av brannforskrifter osv måtte forlaget sette en grense på 300 i lokalet.

 

Til de som kom inn ble det servert gratis kakebiter, bobler, likør og annen drikke.

 

Foto: Cappelen Damm

 

De første 200 som kom fikk med seg en goodiebag med sponset innhold, blant annet en rosa slikkepott fra Bakeren og Kokken, kokesjokolade og bringebærmousse fra Freia, syltetøyglass fra Oluf Lorentzen, muffinsformer fra Cacas og kjøkkenhåndkle, bok og penn fra Hobbyklubben.

 

Foto: Cappelen Damm

 

Jeg er så heldig med at faren min (Einar Steen-Nøkleberg) ikke bare er den mest inspirerende personen jeg vet om, han er også pianist, så etter velkomstdrikken startet han arrangementet på klaveret med to nydelige valser av Chopin: Avskjedsvalsen og Minuttvalsen.

Deretter ble jeg intervjuet på scenen av min herlige redaktør, Marianne Ihlen.

 

Foto: Cappelen Damm

 

Foto: Cappelen Damm
 

På slutten av intervjuet ble det loddtrekning der jeg delte ut gaver som var sponset av Wilfa Norge (Power Blender, Vaffeljern og Stavmikser), Kakebua.no (2 stk Nordic Ware kakeformer, Slikkepott.no (Regnbuekake-sett), Bakeren og Kokken (paiform med innebygget kakefat og keramiske bakekuler), Oluf Lorentzen (sjokolader og sjokoladekalender fra Simply Chocolate, syltetøyglass, teer, krydder mv) og i tillegg 2 eksemplarer av boken "Kaker for enhver smak" som ble gitt av forlaget Cappelen Damm.

 

Foto: Cappelen Damm
 

Til slutt spilte faren min "Jeg elsker av deg" av Grieg, mens de besøkende kunne starte med å forsyne seg av noen utvalgte smakebiter fra boken (Lemonies, Sjokoladekake med bær, Eplekake med karamell og Lakrismuffins), kaffe, likør og brus.

 

Foto: Cappelen Damm

 

Foto: Cappelen Damm

 

Foto: Cappelen Damm
 

Jeg signerte bøker til de som ønsket det. 

 

Foto: Cappelen Damm
 

Foto: Cappelen Damm
 

Det ble noen klemmer, bilder og koselige hilsner, men jeg skulle så gjerne hatt bedre tid til å slå av en prat med mange flere av dere.

 

Foto: Cappelen Damm
 

Uansett så gikk jeg hjem fra arrangementet med hjertet fylt av glede og takknemlighet. 

 

TAKK, TAKK, TAKK til alle dere som kom!

Heart 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift