EU FRESH FRUITS

Kampanjen som finansieres av EU, EU FRESH FRUIT, har som mål å fremme og øke forbruket av førsteklasses europeisk fersk frukt blant forbrukere i Storbritannia, Norge og Sveits.

Det ideelle klimaet og jordsmonnsforholdene i de europeiske områdene i Hellas og Romania skaper de mest fruktbare områdene for å produsere deilige frukter, som saftige aprikoser og fersken, aromatiske nektariner, herlige kiwi, plommer, kirsebær og herlige druer.

Europeiske landbruksprodukter skiller seg ut på grunn av en streng juridisk ramme når det gjelder matsikkerhet og høykvalitetskriterier som sikrer at hvert produkt er trygt, næringsrikt, av førsteklasses kvalitet og inneholder all friskhet og herlig smak fra europeisk jord, samtidig som det implementeres miljøvennlige og grønne produksjonsmetoder.

Videre, i en konstant innsats for å opprettholde et bærekraftig miljø, oppfordrer Den europeiske union europeiske produsenter til å implementere en rekke miljøvennlige og grønne produksjonsmetoder, med minimal bruk av kjemiske plantevernmidler og plantevernprodukter, med sikte på å opprettholde et sunt økosystem og styrke jordbruksbiodiversiteten i EU.

Alle tre deltakerne i programmet, A.C. Nestos - Koordinator, A.C. Flamouria - Partner, A.C. Symbolo - Partner, og Apar - Partner, implementerer bærekraftige jordbrukspraksiser og har satt konseptet bærekraft som sin hovedprioritet.

For mer informasjon, besøk nettsiden vår https://eufreshfruits.eu/ eller finn oss på Facebook: https://www.facebook.com/eufreshfruits/

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift