Fantastisk giveaway: Vinn en KitchenAid Artisan Blender av topp kvalitet!

Sponset innlegg.

Hei kjære lesere,

En lykke ved det å være blogger med mange lesere er å få muligheten til å formidle flotte giveaways til dere søte som følger meg. I dag kjenner jeg virkelig på denne herlige følelsen, for i dag har jeg gleden av å dele ut en virkelig helt fantastisk giveaway!

Kanskje DU blir den heldige som vinner en KitchenAid Artisan Blender!

 


Dette er en av markedets aller beste blendere, med utrolig bra funksjoner og stilfullt design. Du får den i alle verdens slags farger. Min er rød og vakker!  Smile 


Både min KitchenAid Artisan Blender og den som gis bort som giveaway er sponset av nettbutikken Bakeren og Kokken.

Denne nettbutikken har eksistert i Sverige i 10 år og har fått utmerkelser som Årets e-Handlare i både 2013 og 2014. Dette er utmerkelser som henger veldig høyt og sier det meste om kvaliteten!

Nå har Bakeren og kokken etablert seg i Norge også: se www.bakerenogkokken.no

Nettbutikken er et ELDORADO for alle som liker å lage deilige saker på kjøkkenet! Jeg kan bruke evigheter inne i denne nettbutikken, og har lyst på alt!  Smile   Alle produktene kjennetegnes av at de er av kjente kvalitetsmerker.

Du finner hele utvalget av kjøkkenmaskiner HER.

Også denne KitchenAid Artisan Blenderen!

 

 

Denne blenderen er praktisk og funksjonell på mange måter.

Det følger for det første med en lekker glassmugge som rommer 1,5 liter, i tillegg til at det følger med en kjempefin, mindre mugge.

 

 

Det som kjennetegner KitchenAid Artisan Blender er imidlertid først og fremst en kraftig motor og spesialutviklede kniver inni blenderen som til sammen gjør at den kan gjøre alt fra å blande vaffelrøre, til å hakke nøtter, og til å knuse selv harde isbiter og frosne bær og fruktbiter. Ja, blenderen har faktisk en egen isbiteknusefunksjon!

Genialt å ha nå som det nærmer seg sommer og tid for smoothies og kalde paraplydrinker... 

Grin 

 

Videre har denne blenderen et veldig brukervennlig og såkalt "clean touch" kontrollpanel, der du kan velge funksjon og hastighet.

 

 

Symbolene i øverste rad fra venstre betyr RØRE, HAKKE, BLANDE, PURERING og VÆSKE.

I raden under er 0 AV/PÅ-knappen. Så kommer PULSE-knappen og helt til høyre den supre KNUSING AV IS-knappen.

For å lage kalde smoothies med frosne bær og isbiter, bruker jeg først denne isknuseknappen, og deretter kort knappen i raden over som er for blanding av væske. Dette gir perfekt konsistens på smoothiesene!

 

 

Nedenfor ser dere noen eksempler på smoothies jeg har testet ut med KitchenAid Artisan Blender. Oppskriftene får dere i løpet av de nærmeste dagene.  Smile 

 

Mango- og ananassmoothie

 


Denne smoothien er laget med mango, ananas, banan, mangojuice og isbiter.

 

Mango- og ananassmoothie. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Fersken- og mangosmoothie

 

 

En annen nydelig smak får du om du bruker mango, mangojuice, fersken og isbiter. I tillegg har jeg her tatt med en klatt gresk yoghurt for å gjøre smoothien litt mer kremete og fyldig.

 

Fersken- og mangosmoothie. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Jordbær- og ananassmoothie

 

 

Her har jeg most sammen frosne jordbær, ananasbiter, ananasjuice og isbiter.

KitchenAid Artisan Blenderen knuser de frosne jordbærene og isbitene så lett som bare det!

 

Jordbær- og ananassmoothie. Se oppskrift HER på Det søte liv.

 

Bringebær- og limesmoothie

 

 

En virkelig nydelig smoothie lager du med frosne bringebær, presset limejuice, eplejuice og vaniljeyoghurt.

 

Bringebær- og limesmoothie. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Piña colada-smoothie


 

En lekker, alkoholfri Piña colada-smoothie lager du med ananas, kokosmelk, ananasjuice og isbiter.  Smile 

(Tilsett eventuelt en skvett rom hvis du ikke nødvendigvis må ha smoothien alkoholfri.. Wink  )

 

Piña colada-smoothie. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Orange smoothie med mango, appelsin og gulrot

 

 

Dette er en av mine favorittsmoothies!

Jeg skreller appelsiner og bruker dem hele (altså ikke bare presset saft), i tillegg til mango, mangojuice, 1 gulrot og isbiter.

Både appelsinene, gulroten og isbitene blir helt finknuste!

 

Orange smoothie med mango, appelsin og gulrot. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Detox Grapefruktsmoothie

 

 

En sunn og forfriskende smoothie lager du med grapefruktjuice, appelsin, banan, frosne jordbær og isbiter.

 

Detox Grapefruktsmoothie. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Kaffe Frappé

 

 

Kald kaffe, melk, litt sukker og masse isbiter knuses til en deilig Kaffe Frappé!

Den deiligste sommerdrikken jeg vet om!

 

Kaffe Frappé. Oppskriften kommer snart her på Det søte liv.

 

Mulighetene for å lage deilig drikke er enorme når du har en KitchenAid Artisan Blender!

I tillegg kan du selvsagt bruke blenderen til å hakke nøtter, blande vaffelrøre, lage tapenade, hummus osv. osv.

Du kan lese mer om KitchenAid Artisan Blender HER.

 

 

GIVEAWAY:

En av dere søte lesere har muligheten til å få en KitchenAid Artisan Blender sendt hjem til seg helt gratis!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med på trekningen av denne flotte blenderen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før søndag 31. mai kl 21.00

NB! Vinneren annonseres her på Det søte liv samme kveld. Dere må selv følge med på om dere vinner eller ikke, og vinneren må sende meg en mail til adressen kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.

Jeg formidler da adressen til vinneren videre til Bakeren og Kokken, som sørger for at vinneren får blenderen sin tilsendt med posten.

Takk til nettbutikken Bakeren og Kokken for sponsing av en så flott gave til mine lesere!
 

LYKKE TIL ALLE SAMMENGrin 

♥ ♥ ♥ ♥

Bloggkategori

856 kommentarer

Juhuu! Jeg er med! Så flott blender! Det hadde vært en drøm å vinne den nå før sommeren. Mvh Silje

Kunne man bare være så heldig at vinde denne smukke blender, så komme den ikke til at stå stille, for jeg har masser af opskrifter på lækre ting som helt sikkert skal afprøves !

Kunne man bare være så heldig at vinde denne smukke blender, så komme den ikke til at stå stille, for jeg har masser af opskrifter på lækre ting som helt sikkert skal afprøves !

Fantastisk flott giveaway! Det hadde vært så utrolig kjekt å vinne denne og jeg vil gjerne være med i trekningen. Forhåpentligvis kommer sommeren snart, hvis ikke får vi lage sommer inne med mange deilige smoothis fra Det søte liv

Åh det hadde vært helt fantastisk. Mange deilige saker kan lages til barnene :-) ja til oss voksne og! Også hadde den sett så flott ut på kjøkkenbenken min :-)

Sååå fin! Det hadde vært så stas å ha den på benken til alle smoothiene mine og hjemmelaget yoghurt-is! Takk for muligheten!

Åh så fin giveaway! Denne hadde vært så fin å ha i sommer, i forhold til blenderen vår som missliker isbiter veldig sterkt...

Ja =)

Det var flott giveaway! Melder meg på og satsar på vinnarlykke. Takk for super blogg med gode oppskrifter som stadig er i bruk heime hos meg :)

veldig gjerne vinne den fine maskinen:-) Vi blender hver dag,men blendern vi har er ikke god på frossent ;-) krysser!!

veldig gjerne vinne den fine maskinen:-) Vi blender hver dag,men blendern vi har er ikke god på frossent ;-) krysser!!

Dette er en av de tingene som står øverst på ønskelisten her i huset! Benytter anledningen til å takke for en flott blogg! Er så inspirert og koser meg så med den, at jeg titter innom nesten hver dag!

Vilken dröm att få vinne! Men ibland blir drömmar verklighet, därför må jag pröve!
Bara färgen på blendern gör mig glad! :-)

Bloggen din er en stor inspirasjon til ethvert bakeprosjekt. Det neste er kake til dåpen. Ønsker meg veldig en slik kjøkkenmaskin :)

Hadde vært supert hvis jeg hadde blitt trekt ut. Ønsker meg veldig en sånn blender :-)

Ja takk!! <3 Hadde en billig blender som nylig ble ødelagt.. Så å vinne denne hadde vært en drøm! (Den står på ønskelisten!)

Ps: elsker oppskriftene dine

Hei
Min yndlingsfarge på kjøkkenutstyr er babyrosa, men det er ikke like lett å få tak i :) Men jeg må jammen meg si at blenderen var veldig fresh i rød :)
Digger de glassene med hank og sugerør!!
Så mye godt du har laget! Får vann i munnen :)
Ha en fin dag! Klem

KitchenAid er det beste merket kjøkkenmaskin jeg har eid. Men jeg har nå blitt student igjen, og har ikke økonomi til å investere i slike maksiner... Blenderen jeg har er nå ganske gammel og godt brukt,så en ny (og ikke minst KitchenAid!) hadde vært perfekt!

Åh det hadde vært helt fantastisk å vinne denne Tusen takk for en flott og inspirerende blogg❤ Mange flotte og deilige kaker er blitt produsert i hjemmet fra denne siden

Håper å vinne denne fantastisk fine røde blenderen. Vil passe sååååå godt inn, rødt er fargen her i huset. Tusen takk for masse inspirasjon i den fine bloggen din!

Jeg er også med! :) Så utrolig flott giveaway fra Det søte liv!! Har en studentdatter som har hatt denne på ønskelisten lenge. Det hadde vært fantastisk å vinne til henne. Tommel opp :)

Jatakk

Hei!
For en fantastisk giveaway du har på bloggen nå! Skulle gjerne ha vunnet den da jeg bare har en dårlig smothiemaskin! Har vært inne på bloggen din flere ganger for å få inspirasjon og fantastisk gode oppskrifter! Elsker virkelig siden din!

Denne var kjempefin! Hadde vært kjekt å vinne den :-) ellers må jeg si at jeg er enormt inspirert av oppskriftene dine. Prøver å bevege meg ut på andre nettsider, MEN kommer alltid tilbake til detsøteliv.no hvor resultatet blir perfekt hver (!) gang. Takk!!!

Åh! Den blenderen så kjempe lekker ut! Takk for at du har denne gode samlingen av oppskrifter, bruker denne bloggen flittig til oppskrifter, spesielt Drømmen, den kaka er favoritten til samboer <3

Dette hadde vært helt perfekt for meg som lager smoothie omtrendt hver dag, men har en eldgammel blender som ikke får til å knuse is eller harde frukter/grønnsaker. Med to små barn vil denne blenderen gjøre tiden på kjøkkenet så mye mer effektiv og motivere meg enda mer til å lage nye sunne smoothievarianter :) krysser fingrene!! :)

Kjempefin blender:) hadde passa veldig bra nå når blenderen min har gått dukken!! :)

Super flott blogg! Hadde virkelig satt pris på en slik blender til sommerkosen :D

omg , awesome! Hadde vært perfekt ! Lager dagelig smoothie, og kjenner konstant at jeg mangler isbiter i min

Håpe håpe

Hei
Kunne tenke meg å vinne denne blenderen

Å,så fin den er! Vi måtte akkurat kjøpe ny blender, men den er nok ikke så bra som Kitchen Aid. Den er ikke helt fornøyd med å knuse frossen frukt ...

Krysser fingrene!

:-)

Å en slik har jeg ønsket meg lenge,har fire gutter som elsker hjemmelaget smoothie, så denne hadde gjordt jobben mye lettere for meg :)

min kjære mann ønsker seg en sånn - så det ville være en gave at vinne denne til ham (især med tanke på alle de lekre drikke han da skal få lov å servere meg)

Ja takk, sier jeg. Hadde den eldre modellen inntil for et par dager siden og da konka den kjærkomne blenderen ut etter 11 trofaste år med heftig bruk.

Så da krysser jeg fingrene :)

Yej! :D Håller på att renovera köket här hemma i Hardanger och med den där så hade det varit lite trevligare om morgonen, med en smoothie istället för mikromat och bröd bröd bröd.

Ønsker meg denne blenderen!! Etter husbrann starter man med det mest nødvendige(fat og bestikk ol), og nå står blender øverst på lista. Bildene som du la ut er såå fristende. Akkurat nå er denne blenderen et "must". Ååh - som jeg ønsker meg den!!

Dette hadde vært helt fantastisk å vinne nå som sommer og sol er rett rundt hjørne

Ønsker meg denne blenderen!! Etter husbrann starter man med det mest nødvendige(fat og bestikk ol), og nå står blender øverst på lista. Bildene som du la ut er såå fristende. Akkurat nå er denne blenderen et "must". Ååh - som jeg ønsker meg den!!

Denne hadde vært heelt super!!! Krysser virkelig alt jeg har og kan bare hååpe! :-D
kjelpeflott giveaway

Har ønsker meg en slik lenge. Tenåring i huset som elsker smoothie så det hadde vært helt topp å vinne.

Åhh! Denne ønsker jeg meg virkelig!
Har ønsket meg en sånn lenge.
Jeg har lenge ønsket å prøve noen av smoothie oppskriftene dine, og jeg får gjerne muligheten hvis jeg vinner denne. :D *Krysser fingrene*

jeg deltar gjerne på giveaway-konkurransen!! Har aldri vinnerlykke, men må jo prøve for en sånn fin sak!:-) og så passer det jo bra at jeg og sambo skal begynne med en ny og forbedret smoothietilværelse nå!

Yey!!:):) det hadde vært helt fantastisk! Du er best, ingen protest!:) fortsett det flotte arbeidet ditt Kristine! The skies the limit:)

Fantastisk blender! Denne drømmer jeg om å ha på kjøkkenet. Hadde vært så gøy å vinne

Denne hadde passet helt perfekt nå. Min gamle blender klarer ikke lenger å knuse is og frossen frukt/ bær. Så den daglige smoothie'n til ungene er vanskelig å lage. Krysser fingra

For en flott give away :) Hadde jeg vunnet denne hadde det blitt mye god smoothie til barna og oss voksene i løpet av sommeren og tiden fremover. Barna er i himmelen når de får servert smoothie

Det har vært flott og vinne no til sommeren . Elsker boka og bloggen din , har prøvd mange av oppskriftene med stor lykke for andre : )

Drikker masse smoothie, hadde vært topp med en ny blender. Følger oppskrifter fra detsoteliv som jeg elsker

Hei :) For en fantastisk giveaway! Jeg må jo bare prøve lykken. Så utrolig mye godt man kan lage med den blenderen :) Hadde vært fantastisk å ha en slik selv. Ønsker alle lykke til og tvi tvi :)
Torsdagsklemmer fra meg :)

Hei :) Hadde vært så flott om jeg vant denne...min er ødelagt og jeg må brue stavmikseren, lager mye godt til meg og lillemann så d had vært kjekt med blender istedet. Mye bedre å bruke blender en stavmikser synes jeg Krysser fingrene!!

Nå håper eg virkelig eg vinner, ønsket meg denne lenge. Har kjøkkenmaskinen til kitchen aid og den er gull, så har virkelig troen på at dette er den perfekte blenderen for meg :-)

Ja takk

Det ville vært helt fantastisk å vinne den!
Krysser fingrene! :)

Åhhh denne ønsker jeg meg til min søte 19 årige datter.Det er meget spennende å følge deg du lager så mye deilige kaker og fristelser.
Mvh Helene

Hadde vert flott å få denna! Vi har smoothie fast fleire ganga i veka og med ein blender som ikkje tar djupfrosen frukt, så hadde dette vert fint og smoothien hadde blitt 1000x bedre :D

ååå det hadde vært knall å vinne en kitchenaid blender hadde passet perfekt på kjøkkenbenken min krysser fingrene og håper

Ååå, for en fantastisk giveaway! :D
Har startet en ny livsstil med mer frukt og bær, og elsker smoothies.
Denne hadde vært perfekt på kjøkkenet, og for en fantastisk farge ♥

Prøver lykken, og ønsker deg en flott uke videre :D

Klem

Jeg vil gjerne vinne for din blogg har gjort meg så glad i å bake/lage pene, søte og gode kaker, at det er blitt min hobby og største fritidssyssel Og jeg trenger blender for å kunne bruke fler av oppskriftene dine

Jeg vil gjerne vinne for din blogg har gjort meg så glad i å bake/lage pene, søte og gode kaker, at det er blitt min hobby og største fritidssyssel Og jeg trenger blender for å kunne bruke fler av oppskriftene dine

Den hadde Vært helt perfekt,da min synger på siste verset.. har alltid ønsket med en GOD blender, men koster en del, og for en student er det vanskelig å kunne kjøpe seg en slik. I tillegg ville det reddet sommeren, slik at jeg, min samboer og datter kunne kost oss med kald og god smoothie når det er veldig varmt ute:)

Den er jo bare helt fantastisk og for en lekker farge :-D Den hadde passet bra på mitt retroinspirerte kjøkken :-D:-D

For en juvel å ha på kjøkkenbenken. Den kan jeg virkelig tenke meg og både bruke flittig til frokostjuice, smoothies, frappe, milkshakes, aioli, vaffelrøre, pannekakerøre, påsto og andre fiffige ting. Den vil være til stor hjelp i min hverdag som har en skade i nakke og skulder, som har problemer med armbruken! Og ikke minst til stor glede for mine to små skatter på 1,5 og 4,5 år! Jeg lover deg at denne blir flittig brukt om jeg skulle være så heldig å vinne❤️

Så mye lekkert og for noen presentasjoner ! Får munnen til å løpe løpsk jeg vil veldig gjerne vinne

Ja takk!! Dette hadde vært en knall bursdagsgave(som var i går) til meg selv... Kjempe fin blender!!

Hei
Denne har jeg ønsket meg i mange år!! Så hadde vært veldig morsomt å vinne den nå rett før sommeren og den store smoothie sesongen

Hei
siden din er fantastisk flott og jeg har prøvd mangen av dine oppskrifter
skal servere to av de i dag faktisk
Hadde vært veldig kjekt med en ny blender

Hadde vært fantastisk å ha en slik maskin når jeg lager smoothie, milkshake og drinker!
Alle de knappene og funksjonene, hadde vært en helt ny verden :D

Har nylig fått brystkreftdiagnose i en alder av 37 år. Jeg velger å tenke positivt og om jeg vinner vet jeg at jeg kommer til å ha gleden av den i mange mange år. Mine to barn elsker smoothie og heier på en frisk mamma Må i samme slengen få skryte uhemmet av bloggen, bruker den MYE!!

Åå så hærlig! Alltid ønska meg ein blender! Elsker å bake, og bruker bloggen og boka di som inspirasjon flott giveaway!!

Så utrolig fin og perfekt giveaway! stått på ønskelista mi en god stund nå for å si det sånn :3 Elsker forresten både boka og bloggen din, fikk boka til jul av mamma.... den har reddet meg såå mange ganger i år! <3
Klem

Åhhh, denne ønsker jeg meg veldig, fantastisk blender, håper på å vinne, da blir det deilige smoothies, supper og iste =))

Den har jeg ønsket meg, og hadde gjort nytte for seg på det gamle kjøkkenet fra 60-tallet jeg skal flytte inn i i sommer

Det hadde vore supert å vinna denna! Eg blir 25 år om ikkje så lenge, og denna står på ønskelista mi ;)

Jeg vil veldig gjerne vinne! Etter en lang og slitsom eksamens periode med NULL baking, hadde væt super å ha til sommer, så jeg kan ta med meg friske smoothies på jobb :D

Jaaaa

Hei så flott! Trenger virkelig en blender også elsker jeg rødt! ❤️ Så kan jeg endelig begynne å lage smoothie hihi. Hadde blitt super takknemlig

jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne lækre blender, da jeg laver rigtig meget smoothie og min blender er ikke godt til at knuse hverken isterninger eller frosne bær.

Så kul "gi-bort"! Det hadde passet bra med en slik blender når det snart kommer baby i huset

det hadde vært helt supert da jeg for øyeblikket lager mye babymat som må
moses. En god blender hadde jeg satt stor pris på.

Det hadde vært helt knall! Spesielt siden det kommer to små i løpet av høsten, og det er så kurant å lage babymat osv med denne blenderen! Krysser fingre og tær :-D

For en fin giveaway! Denne har jeg ønska meg så lenge, men med studentøkonomi er det ikke akkurat gjennomførbart å unne seg noe sånt! Krysser fingre og tær :D

Åh, sånn har jeg ønsket meg lenge!! Hadde blitt så glad hvis jeg vant den! :D
Masse gode tips til smoothies og sånn også her, alle så kjempegode ut! :)

WOW - for en flott giveaway du har fått fra geniale
Bakeren ig kokken
Og jeg ønsker meg veldig en blender
❤️

Vinner aldri slike giveaways, men denne blenderen har vært på ønskelista SÅ lenge at jeg må ta sjansen! Krysser fingrene!! :)

Åh, en sånn ønsker jeg meg! Den passer perfekt på kjøkkenbenken ved siden av min Kitch'n Aid kjøkkenmaskin, og må jo være topp redskap for å lage barnemat til minstemann som kommer om et par uker! :) Pina Colada smoothien ser også helt nydelig ut! :)

Den hadde jeg trengt på mitt kjøkken. ☺️ tusen takk for alle gode oppskrifter og flotte bilder!

Lekre, fristende smoothies i en stiiiiilig maskin. Hadde vært supert å få til å lage mye godt til søte små ;-)

Nydelig design. ELSKER kald drikke, spesielt FRAPPE. Kjempemessig gave, hvis ikke tror jeg den må stå på ønskelisten! :-)

Min blender synger på siste verset, så det hadde vært kjekt med en ny. Men uansett om jeg vinner eller ikke, skal jeg i hvert fall prøve noen av smoothieoppskriftene dine, for de så lekre ut.

Min blender har sprukket opp i bunnen og takket for seg, så en ny flott og kraftig blender fra KitchenAid hadde passet perfekt.

Det hadde vært toppers å vinne denne! Denne står øverst på ønskelisten min, da jeg er lei av å lage smoothies og forskjelig med en dårlig stavmikser. Har kitchen aid kjøkkenmaskinen, så denne her ville ha passet perfekt ved siden av kjøkkenmaskina på kjøkkenbenken min! Nå krysser jeg fingrene for fullt! Super konkurranse :-)

Idrun Marie

Jeg så at mammaen min hadde kommentert med *krysser fingrene* på linken på facebokk, hun har sikkert ikke sett at det sto at en skulle legge inn en kommentar het på bloggen, så da gjør jeg det og håper at jeg kan overraske henne med en flott blender:-)

Oioioi alle disse smoothiene så jammen gode ut. Fikk lyst å prøve meg på disse med en gang. Spesielt pina colada..mmmmm. Dessverre har jeg kun en dårlig blender som knapt nok klarer å knuse is, så dette hadde vært midt i blinken.
Krysser alt jeg har. ❤️

Åh! Jeg elsker å lage smoothie, så en bra smoothie maskin kunne jeg veldig godt ha tenkt meg!

Tusen takk for en fantastisk bra matblogg!! Det blir alltid bra når jeg bruker dine oppskrifter! Og veldig takknemlig for tipsene som ligger ved de. Trenger ikke Google etter oppskrifter når man vet man kan søke og er garantert fornøyd her!

Awwww! Yes, please! Denne har jeg ønsket meg leeeenge!! Krysser fingrene!

fantastiske oppskrifter! Ble liggende i senga og planlegge dagens frukt, yoghurt og juice innkjøp! Her må det smoothes! Takk for alle gode oppskrifter i dag og ellers!

Nydelig blender, krysser fingerer og håper jeg vinner - her var mange spennende oppskrifter jeg vil teste :)

Denne hadde vært perfekt for vår familie. Med to småjenter som elsker smoothie og en lillebror på vei som etterhvert skal begynne med mattilvenning hadde denne vært helt topp å ha på kjøkkenet <3
*krysser fingrene*

Jeg er medHadde vært helt fantastisk å vinne blenderen,står på ønskelista
Digger boken din!

Gosh, en sånn trenger jeg virkelig. Har ikke blender fra før, så da krysser jeg fingerene og håper på det beste.
Mangosmoothie kommer til å være favoritten når jeg får testet den...

Denne hadde vært super fin å lage smoothie med til min 4åring som heller ønsker jordbær og banan smoothie til lørdagssnacks enn godteri og med en liten tass på vei er denne perfekt å lage barnemat i❤️

Hadde vært helt perfekt å vinne denne - har nylig begynt å eksperimentere med ulike smoothies!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift