Giveaway: Abonnement på Bake - den perfekte morsdagsgaven!

Sponset innlegg.
 

Førstkommende søndag er dagen alle mødre fortjener å få litt ekstra søt oppmerksomhet!


Er du i tvil hva du skal kjøpe til moren din på morsdagen? 

Eller har du rett og slett ikke tid til å handle før søndag?

Eller hadde du faktisk glemt at det er morsdag på søndag????

 

Her får du tips om den perfekte morsdagsgaven, som du handler på bare noen få minutter fra din egen stue!
 

Et abonnement på Norges nye, store bakemagasin BAKE koster kun kr 199,- og inkluderer da også tilgang til en egen app som gir deg mulighet til å laste ned magasinet på nettbrett. Det smarte ved dette er at du da også får digital tilgang til tidligere utgaver av bladet uten noen ekstra kostnad!  Wink

Forklaring på hvordan du kjøper et abonnement på BAKE, enten til deg selv eller som gave, får du nedenfor. I tillegg gir jeg i dag bort 2 abonnementer som Giveaway til 2 heldige vinnere!

 

♥  Kjøpe abonnement på BAKE til deg selv:  KLIKK HER

Du vil da få opp et bestillingsskjema der du fyller inn ditt navn og din adresse. Bestillingsskjemaet er det samme som kommer opp når du trykker på annonsen jeg har her i høyre kolonne på Det søte liv.

Etter at du har bestilt, vil du motta en bekreftelse både på skjermen og deretter på e-post.

Informasjon om hvordan du laster ned app'en for å få tilgang til BAKE digitalt får du i bestillingsbekreftelsen som kommer opp på skjermen.

Du må velge om du ønsker abonnement på 6 eller 11 utgaver (du sparer mest på sistnevnte). Abonnementet inkluderer dermed 6 eller 11 utgaver av BAKE regnet fra neste utgave som kommer ut 24. mars, i tillegg til  at du som en bonus også får digital tilgang til de to utgavene av bladet som allerede er utgitt.

 

♥  Kjøpe abonnement på BAKE som gave til en annen:  KLIKK HER

Du får nå opp et annet bestillingsskjema enn det som kommer opp når du trykker på annonsen jeg har her på Det søte liv og som du bruker dersom du skal bestille til deg selv. I dette spesielle bestillingsskjemet her kan du nemlig først skrive inn navn og adresse på den som skal motta bladet, og deretter skriver du under ditt eget navn og adresse som er dit fakturaen skal sendes.

Du får også da opp bestillingsbekreftelsen - og den kan du jo printe ut og putte i en konvolutt, eller du kan videresende bekreftelsen du få på mail til gavemottakeren.

Og vips er den perfekte morsdagsgaven i boks!

 

I TILLEGG DELER JEG I DAG SOM NEVNT UT 2 ABONNEMENTER SOM GIVEAWAY!

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å skrive en kommentar til dette innlegget.  Frist for å legge igjen kommentar er førstkommende torsdag 6. februar 2014 kl. 21.00. Jeg trekker vinnerne samme kveld.

 

Lykke til alle sammen!  Smile

Bloggkategori

92 kommentarer

Hei Kristine!
Åååå, så flott giveaway! DETTE har jeg skikkelig lyst på! Krysser fingrene!!! Hilsen Camilla

Noe slikt skulle jeg ha hatt når jeg akkurat har startet med kakedekorering :) En kjempefin giveaway :)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Jeg har såååååå lyst å vinne ett abonemnte på dette bladet :) jeg elsker og bake og finne nye oppskrifter! Jeg hadde blitt sååååååååå glad:) stor mel bakst klem fra ivrig baker :)

Vil gjerne bli bedre kjent med dette bladet.
Kjøpt nr 2, og det var veldig bra.

Hei! Jeg så at du postet om det nye magasinet på Facebook og kjøpte meg også et i går. Synes den er veldig spennende og vil gjerne vinne et abonnement :-)

Elsker det bladet, så det hadde vore veldig kjekt å kunne gitt det til min kjære mor som også liker å bake :-)

Ja takk!

Ja det kunne vært kult å vinne. Er skikkelig dårlig til å se etter blader i butikken, men vil jo gjerne få lest det :D

Krysser fingrene og håper å være en av de heldige! Har fått helt dilla på baking om dagen, og trenget masse kunnskap og ideer :-)

Elsker å lese om baking og kaker så dette hadde vore midt i blinken for meg ....

Jeg elsker nye oppskrifter. Ikke bare hadde jeg blitt glad, men mann og barn setter viss mulig mer pris på min lidenskap.

For en lur gave! Hadde vært en fin morsdagsgave til mamma - som er like bakegal som meg :) så kan jeg kanskje få låne ;) Takk for en SUPER nettside og blogg forresten - bruker den kjempemasse!

Ja, det hadde vært noe. :-)
Mvh hilsen en som virkelig hadde hatt bruk for det.

Ja takk!

Jeg tar gjerne imot et abm! :D har kjøpt begge bladene som ha kommet ut, og bare eeelsker de!!!

JA takk!!

JA takk!!

Flott ide:) høres ut som et supert blad siden jeg har fått opp bakerinteressen igjen:)

Jeg også ønsker meg et abonnement på Bake :-)

Vel det er en morsdags gave jeg virkelig kunne trenge nå som jeg sitter her uten bil igjen, den bestemte seg like gjerne for å svikte meg igjen bare en uke etter at den kom hjem fra verkstedet. Men istedenfor å ta en tur ut, får man kose seg hjemme med de tre små og OL ;)

For en super giweaway :D Elsker å bake, og får aldri nok oppskrifter :) Krysser fingrene for at jeg vinner. Lagde din caramel brownie med nutella sist helg. Namnam!

Ønsker meg litt bakeinspirasjon, så dette hadde vært toppen :) oppskrifter er det flust av her inne på Det søte liv, men litt teknikker og tips skulle komme godt med ;)

ja takk :D

Kjøpte dette bladet til jul. Syntes det var et supert blad! Mye godt og spennende. Hadde vært supert å vinne abonnement på dette! :-)

Bakemagasinet ser gørlekkert ut! Hadde blitt overmåte glad for å få det i postkassa, altså! :)

Hadde vært supert, de bladene inneholder ting som er nye, men samtidig så enkle at man gidder å prøve oppskriftene :-)

Jeg vil gjerne vinne abonnement på Bake! Du har en super side, med så mye deilig bakst:-)

Åååå dette hadde vært skikkelig gøy å få! Elsker å bake :-)

Jatakk!

Ååå, det hadde vært den perfekte morsdags gaven! Da tror jeg mamma hadde blitt veldig glad...

For en fantastisk side! Baker i dette øyeblikk marsipankake med tobleronekrem og bringebærfromasj. Et ønske fra morgendagens bursdagsbarn. Dette er en side som hele familien (alle seks) bruker mye.

Så fin give away! Jenta mi blir 1år på lørdag. Da skal det bakes og måtte jo innom her, Morsdag blir ny tradisjon i hjemmet vårt . Hvert mamma i 1 år allerede, som tiden flyr. Blir spennende med trekning.

Det abonnementet kunne jeg virkelig tenkt meg og vunnet!:)
Sine Stafsnes

Dette hadde vært perfekt til min nylig pensjonerte pappa! Med stor bake iver forsyner han barn og barnebarn med nydelig gjærbakst - så ofte han kan. Dette hadde vært en ekstra liten boost......

"Ramlet"inn her mandag på jakt etter oppskrift på sjokoladekake.. Den ble snadder:-) Spiste rester til frokost i dag! Like god:-) Maken til webside du har laget skal man lete lenge etter! Krysser fingre for at jeg for en gange skyld er vinner:-)

Hei
Dette abonnementet ønsker jeg meg. Blir kjempe glad og takknemlig dersom jeg vinner et :) elsker å bake :)
Takk for en super nettside :)

Jeg er innesperret i huset mitt grunnet ryggprolaps og i det siste har jeg tatt opp bakehobbyen for å i det minste ha noe givende å holde på med inne, da jeg ikke kan bevege meg noe særlig ute på glattisen med krykker. Et sånt blad hadde vært inspirerende å få i postkassa!!

Flott Giveaway. Flott blad, har lest tidligere nummer, hadde vært fint med et abonnement.

Jeg har kjøpt de to første utgavene av bladet "Bake" Utrolig flott blad, og jeg skulle gjerne vunnet en abonnement :-)