Giveaway fra Slikkepott.no: Hjemmelaget sjokoladekalender!

Giveaway fra Slikkepott.no: Hjemmelaget sjokoladekalender!

13.11.2018

Annonse: Slikkepott.no

Hei,

I dag vil jeg tipse deg om hvordan du enkelt kan lage en hjemmelaget sjokoladekalender med utstyr fra den kjempeflotte nettbutikken Slikkepott.no


Det du trenger først og fremst er selvfølgelig god sjokolade!

Det belgiske merket Callebaut regnes å være blant verdens beste sjokolader!

Du kan variere mellom mørk, lys og hvit sjokolade (eller du kan bruke en blanding for å få søte, marmorerte småsjokolader).

 

Foto hentet fra Slikkepott.no

 


Videre trenger du en sjokoladesmelter.

Denne elektriske sjokoladesmelteren er perfekt fordi den holder på akkurat passe varme slik at du har kontroll på temperaturen på sjokoladen.

Smelteren har to ulike temperaturnivåer og leveres med tre smeltekjeler i rustfritt stål med håndtak og helletut. 

 

Foto hentet fra Slikkepott.no

 

Så trenger du former til å fylle i den smeltede sjokoladen og en papirkalender

 

Foto hentet fra Slikkepott.no

 

Den smeltede sjokoladen fylles i formene og formene settes deretter i kjøleskapet.

Etter at sjokoladene har stivnet, presser du dem ut av formene og har dem i papirinnpakningen med luker.

Så er sjokoladekalenderen er klar! 

Ønsker du å gjøre sjokoladekalenderen mer personlig, kan du jo legge en koselig lapp i hver luke sammen med sjokoladen. Heart  

Silikonformene kan brukes mange ganger, så hvis du vil lage sjokoladekalender til flere, trenger du bare å kjøpe flere innpakninger. 

 

  ♥  

 

Se produktene du trenger for å lage en hjemmelaget sjokoladekalender samlet HER.

 

GIVEAWAY

Du har nå også muligheten til å vinne et utstyrssett helt gratis (samlet verdi kr 1097,-)!

 

Foto hentet fra Slikkepott.no

 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å registrere deg på siden til Slikkepott.no HER før fredag 16. november 2018 kl. 21.00.

Vinner trekkes og annonseres her på bloggen samme kveld. 

 

Lykke til!


  Smile chrome  

 

13.11.2018
Bloggkategori: 

Siste oppskrifter