Giveaway: Vinn kaffetrakteren "Svart presisjon" fra Wilfa og 10 stk Viktorkrus!

Sponset innlegg.

Visste du at 29. september er den internasjonale kaffedagen?!

I den anledning gleder det meg veldig å kunne gi dere muligheten til å vinne en fantastisk Giveaway!

En av dere vil nemlig kunne vinne en helt utrolig stilig og toppmoderne kaffetrakter fra Wilfa til en verdi av kr 3300! Kaffetrakteren heter "Svart presisjon" og er en helt ny generasjon kaffetraktere. Trakteren er utviklet i tett samarbeid mellom baristamester Tim Wendelboe og det danske designbyrået DesignIT.  Og jammen ser denne kaffetrakteren kulere ut enn de fleste andre kaffetraktere jeg har sett! Kaffetrakteren er utstyrt med det siste nye av teknologi i form av flere sensorer og kontrollparametere, og sørger for topp kvalitet i hver eneste kaffekopp. Dette er en eksklusiv og revolusjonerende kaffetrakter!

Nordmenn ligger som kjent helt i verdenstoppen på drikking av svart kaffe, så jeg tipper at dette er en Giveaway som mange av dere kunne tenke dere. Jeg er i hvert fall helt sykt fornøyd med min "Svart Presisjon"!  Smile

 

Jeg skjønte at det var noe bra som ventet meg da jeg hentet pakken fra Wilfa på postkontoret.

 

 

Spent åpnet jeg pakken og hentet fram kaffemaskinen.

 

 

Dette er en kaffetrakter i svart, stål og glass. Skikkelig megatrendy design!

 

 

Kaffetrakteren har et stilig metallhåndtak som gjør det går lett å flytte på trakteren.

 

 

Selv om denne kaffetrakteren er blant markedets mest avanserte, er den veldig lett å bruke!

Første man må gjøre er å sette i stikk-kontakten og trykke på on-knappen som er å finne under platen på den venstre kortsiden av trakteren.

 

 

Så løfter man av lokket og fyller i ønsket vannmengde i vannbeholderen. Svart Presisjon er utstyrt med en avtagbar vannbeholder som det er meningen å fylle med rent vann hver gang man skal lage kaffe. Rent vann er avgjørende for god kaffe!

 

 

På glassbeholderen ser du hvor mye kaffepulver som passer til ønsket vannmengde. Anbefalt kaffemengden er 62-66 gram kaffe pr liter vann, men du trenger ikke å veie kaffepulveret, for Svart Presisjon er merket med anbefalt kaffemengde ved siden av vannmålene. Praktisk måleskje til kaffepulveret følger med i pakken.

 

 

Så er det bare å fylle kaffe i kaffefilteret og sette kaffefilteret i filterbeholderen.

 

 

Unikt for denne kaffetrakteren er en "Flow control". Dette er en liten spak nederst på filterholderen som justerer vanngjennomstrømmingen om du lager en eller tolv kopper kaffe. Filterholderen er også utstyrt med et overløp. Det hindrer søl om du skulle ha glemt å åpne Flow controlen eller kaffen av en annen grunn skulle tette seg. Den har dessuten dryppstopp (da skyver du spaken helt til høyre) og kalksensor.

 

 

Så skyver du filterbeholderen på plass over kannen.

 

 

 

Så trykker du på startknappen som er tydelig markert med Wilfa.

 

 

Da lyser knappen opp for å signalisere at noe er på gang...

 

 

Så er kaffetrakteren in action, vannet pumpes opp og drypper ned i kaffebeholderen, for deretter å dryppe ned som nydelig nytraktet kaffe i kannen.

 

 

Wilfa Svart Presisjon er blant de raskeste trakterne på markedet. For 1,25 liter kaffe tar det ca fem minutter å brygge perfekt kaffe!

 

 

Det lukter så godt på kjøkkenet av nytraktet kaffe!

 

 

Og så er kaffen klar!

Varm og deilig! For temperatur er også viktig når man skal lage skikkelig god kaffe!

Ifølge kaffeeksperten Tim Wendelboe er den perfekte bryggetemperatur på ca- 92-96˚for å få mest mulig smak ut av kaffen. De fleste traktene på markedet har visst nok for lav bryggetemperatur. Temperatur må ikke være for varm heller, da fremhever dette bitterhet i kaffen. Wilfa Svart Presisjon skårer raskest og lengst på riktig temperatur, takket være et nytt patentert pumpesystem og filterholderens doble vegger som isolerer og holder temperaturen oppe.

 

Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe, dere...  Wink 

 

Les mer om kaffetrakteren Svart Presisjon på Wilfas nettsider HER.


Og som dette ikke er nok, gir Porsgrunds Porselænsfabrik bort 10 stk av det populære Viktorkruset!

 

 

Viktorkruset har en spesialdesignet hank som gjør at du kan holde koppen fylt opp med varm kaffe uten å brenne deg.

 

 

I tillegg gjør den spesielle hanken at kruset er veldig behagelig å holde. På grunn av hanken har Viktorkruset blitt tildelt "Merket for god design" fra Norsk designråd.

 


Viktorkruset selges med ulike dekorer og i helhvitt.

Se mer på nettsiden og nettbutikken til Porsgrunds Porselænsfabrik HER.

Denne giveawayen inneholder 10 stk helhvite og svært anvendelige Viktorkrus, samlet verdi kr 890.

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Den internasjonale kaffedagen ble først feiret i Japan i 1983 og feires i dag i mange land som USA, England, Australia, Canada, Sverige og Norge. Her på Det søte liv feirer vi dagen med en storartet GIVEAWAY!

Kunne du tenke deg å få en supermoderne kaffetrakter "Svart Presisjon" fra Wilfa (verdi kr 3300) og attpåtil 10 Viktorkrus (verdi kr 890) tilsendt hjem til deg helt kostnadsfritt?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive en kommentar til dette innlegget før

torsdag 1. oktober 2015 kl. 21.00.

Jeg trekker og annonserer vinneren her på Det søte liv senere på kvelden den 1. oktober og vedkommende har da 1 uke på seg til å ta kontakt med meg på e-post (kristine@detsoteliv.no) og sende meg sin adresse. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke, og hvis jeg ikke hører noe innen utløpet av en 1 uke etter at vinneren er annonsert, bortfaller giveawayen.


LYKKE TIL ALLE SAMMEN - OG KOS DERE PÅ KAFFEDAGEN MED DEILIG KAFFE OG NOE SØTT ATTÅT  Smile

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1089 kommentarer

Elsker bloggen din! :-) Å elsker kaffe, i alle mulige varianter. Fra den helt enkle koppen med svart kaffe til de mere avanserte kaffedrikkene :-)

Jeg elsker kaffe, så hadde vært fint å vinne denne. Kaffedagen blir selvfølgelig feiret i dette huset ;)

Super giveaway! :-D Kanskje jeg og gubben endelig får "ordentlig"kaffe og ikke kaffe som blir laget av en gammel tysk kaffetrakter:-p *krysser fingrene;p

Denne skulle jeg ønsket å vunnet, akkurat flyttet for meg selv og har ikke kaffetrakter. Noe jeg skulle hatt siden jeg endelig har lært meg å drikke kaffe ☕️

For en fansy maskin! Den ville vært fint å ha, ja takk, ja takk! :-D
<3

Tvi tvi

Som svar på av Anonym (ikke bekreftet)

Tvi tvi

Fantastisk giveaway Mannen kommer til å elske denne om jeg er den heldige

Så utrolig tøff design!:-)
Vi har ikke kaffetrakter, og det går mest på nescafe her i huset.

Åååååå den hadde vært perfekt som gave til mannen min som lever på kaffe etter at vi fikk tvillinger for 5 måneder siden fantastisk design

Den hadde vært snasen å byttet ut den trauste moccamasteren med :) Ja, takk

Åååååå den hadde vært perfekt som gave til mannen min som lever på kaffe etter at vi fikk tvillinger for 5 måneder siden fantastisk design

ja takk Dette er noe jeg virkelig har lyst til vinne
Kaffe på morgenen er gull verdt

Hadde vært flott å bytte ut presskanna mi med denne flotte trakteren! Krysser fingrene ! :-)

Hadde vært perfekt å laga seg kaffe med den,når høststormene riv i huset her i Lofoten

Hei.
Fantastisk giveaway .Håper jeg vinner denne flotte premien
God høst
gurms@hotmail.no

Åh hadde vært supert og vinne vil vinne,vinne,vinne❤
Vært en super gave til min mann, som elsker kaffe, God høst❤

Dette hadde vært gøy å vinne! da får jeg og samboeren en god kopp kaffe på kalde høst dager ❤️

Åh, Denne hadde vært en fin bonusbursdaggave på torsdag :)
Som sliten tobarnsmor trenger jeg kaffi, mye kaffi ;)
Kjempefin giveaway! Og takk for inspirerende blogg :)

Åh, det er den foneste kaffetrakteren jeg har sett på lenge

Åh, det er den foneste kaffetrakteren jeg har sett på lenge

Hei! ☺
Jeg ønsker meg skikkelig denne kaffemaskinen, har sett på den i ca ett år nå, men den er desverre langt unna mitt budsjett Krysser fingrene, og håper på å vinne! Den hadde definitivt tatt seg godt ut på kjøkkenbenken min

Vanvittig flot kaffemaskine
Vil være en total fed gave til mig på min fødselsdag på torsdag

Jeg vil gjerne vinne ... Trenger en ny kaffe trakter og denne ser helt fantastisk ut.

Hoi!! Tenk om jeg kunne vunnet en slik da!! Da ville jubelen høres sånn ca herifra til månen! Jeg er en Kaffe-ELSKER! Jeg kverner bønnene på en kvern jeg har fått i gave.. Men det står liksom ikke helt i stil til den shabby kaffetrakteren som jeg kjøpte for 30 kr på en bruktbutikk.. Noen ler litt av meg, men, altså, det er så mye annet som må prioriteres når man er alene med tre barn.. De er heldigvis så skjønne at de serverer moren sin kaffe på sengen om morgenen!
Da har jeg nok gjort rede for hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne vunnet en ny trakter! krysser fingrene!

Hoi!! Tenk om jeg kunne vunnet en slik da!! Da ville jubelen høres sånn ca herifra til månen! Jeg er en Kaffe-ELSKER! Jeg kverner bønnene på en kvern jeg har fått i gave.. Men det står liksom ikke helt i stil til den shabby kaffetrakteren som jeg kjøpte for 30 kr på en bruktbutikk.. Noen ler litt av meg, men, altså, det er så mye annet som må prioriteres når man er alene med tre barn.. De er heldigvis så skjønne at de serverer moren sin kaffe på sengen om morgenen!
Da har jeg nok gjort rede for hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne vunnet en ny trakter! krysser fingrene!

Dette er en fantastisk trakter som jeg ønsker å gi mine foreldre, da deres har sett sine bedre dager

Wow! For en design! Denne kaffetrakteren var jo bare lekker. Og krusene fra PP likesåDette var en helt utrolig flott give away som jeg og kunne tenkt meg

Åh, ja takk! Vi skulle hatt oss en ny kaffetrakter, og de krusene er jo bare helt fantastisk gode! :)

kjempetøff kaffetrakter og flotte krus. vil gjerne vinne, elsker sort kaffe <3 trenger ny kaffetrakter og denne passer perfekt inn i mitt kjøkken ;)

Digger bloggen din! Har hatt glede av mange gode oppskrifter her inne. Og hva er bedre enn skikkelig god kaffe til perfekte kaker? Denne trakteren er kjempelekker! Jeg lover at den blir brukt, både når jeg sitter på hjemmekontor og når jeg har gjester

Å dette så ut som ren lykke i koppen!( og kroppen hihi)
Blir mektig imponert gratulerer med staselig oppslag i VG!
Krysser det jeg har for at det blir meg denne gangen som blir
trekket ut som den heldige!

Så flotte gaver! Jeg vil gjerne være med i trekningen.
Skal ha familieselskap (eldste blir 7 om et par uker), og jeg har ikke kaffetrakter.
Hadde passet perfekt nå :-)

Hatt samme kaffe trakter i 10 år men har dessverre ikke råd til å kjøpe ny.. det hadde vært deilig med en deilig kaffe til de flotte oppskriftene du legger ut.

aldeles nydelig kaffemaskin...hadde vært deilig med en ny ...nykokt kaffe er bare himmelsk og sikkert spes. på en slik :)

Oj den var stilig. :) Hadde vært kjempe kjekt å vunnet den for å nyte kaffekoppen om morgen, også kunne invitere venner og familie på kaffe som smaker kaffe. :)

Jeg elsker god kaffe og denne kaffetrakteren tror jeg på
De krusene er min favoritt til kaffe

Ja takk, ønsker meg sånn veldig mye fordi snart har min fine mamma bursdag og hun elsker å drikke kaffe så vis jeg vinn så kan jeg overraske henne❤️

Jeg har så veldig lyst på denne kaffemaskinen! Håper det blir meg som vinner!

Å de
Denne var lekker! Ønsker meg veldig! Krysser fingre og tær..

Kul trakter!!

Ja, takk. Kjempe stilig kaffetrakter.
Kanskje eg har litt flaks denne gangen, hadde våre fyste gang at eg vinne noge.

Råkul!!! Hadde vært fantastisk å vinne denne! Krysser det som krysses kan :-) :-) :-) :-) :-)

For en good looking kaffetrakter :-) Etter beskrivelsen din av den i bruk vil jeg mer enn gjerne vinne en. Hilsen Silje

Ja, takk! Det hadde vært helt fantastisk om den kaffetrakteren hadde blitt min! Krysser fingrene!!

For en utrolig fantastisk giveaway.! Jeg vil svært gjerne være med i trekningen ☕️

Er en skikkelig kaffeelsker, denne trakteren hadde vært susen. PS. Er igang med å lage Dronning Maud pudding nå, blir deilig til kaffen i kveld :-))))

Det må jo være skjebnen, satt å så på denne i går på nettet og så nå at det er giveaway! Siklet på den en god stund nå, men er litt i dyreste laget for oss, men vil gjerne ha en god trakter for best mulig kaffesmak. Har ønsket oss en slik til jul Den er sååå fiiin! Har jo vært morsomt å allerede kunne begynt å trakte skikkelig god kaffe! Har bare presskanne nå og den blir litt liten når man har mange gjester på besøk... Krysser fingre og tær, vil så gjerne vinne ☕

Så fantastisk giveaway! ja takk, denne hadde det vært gøy å vinne! Hadde vært fint å kunne overraske mannen, og våre kaffedrikkende tenåringer med en slik. Etter at vi flytta i 2014 har det gått i presskannekaffe og nescaffe. De savner den den flotte integrerte kaffemaskina i huset vi flytta ifra.

Ååå så stilig den var! Visste ikke at det fantes så stilige kaffetraktere

WOW for en gave Ønsker veldig å vinne så jeg kan gi den i julegave til min kjære som ikke er fornøyd med vår gamle kaffitrakter ☺️ Kjempefin blogg forresten, har prøvd noe av oppskriftene dine og de har vært kjempesuksess. Du er kjempeflink, stå på ☺️

Wow for en flott sak... vil gjerne vinne ny kaffe trakter nå som jg far fått nytt hus

Elegant og stilig kaffetrakter. God kaffe er en del av dagliglivet. Godt alene og som følge til " Det søte liv " innimellom. Denne skulle jeg mer enn gjerne hatt på benken ☕

Åh, den var kul! Og OM jeg trenger ny kaffetrakter a! Den jeg har fikk jeg i innflyttingsgave for 8-9 år siden. Den holder riktigbok fortsatt koken (no pun intended), men denne hadde tatt seg bedre ut på kjøkkenet :)

Jeg har sett denne flotte Wilfa kaffetrakteren, og synes den er knallstilig! Jeg hadde blitt hoppende glad om jeg vant :)

Tusen takk for en fantastisk blogg! ❤️
Og ja, vil så gjerne vinne!! (^○^)

Ja takk ;)

Denne giveawayen var midt i blinken. Skulle gjerne vunnet så jeg kunne drukket nydelig kaffe hver dag før jobb ☕️

Har så altfor lyst på denne!! Har hverken kaffetrakter eller kaffemaskin.. Kjempefine kopper også! Krysser fingrene for meg selv!! :-) :-) :-) ❤️

Æ må ha mæ kaffe. Så å feire en kaffe dag.. ja det e ikkje vanskelig. Å i tillegg kan æ vinne. Krysse fingran. Super blogg. Bruke den masse.

Hurra! :D

Ja takk

Ser for meg en rykende kaffekopp og en rosebolle på terrassen, mens jeg nyter høstsola en stille stund.

Den vil jeg ha på.min kjøkkenbenk. Lager masse kaker og det bare herfra. Så da kan æ nyte kaffe.mens æ bake. Bruke jo bestandi å komme besøk midt i bankinga og da har man ikke tid å begynnemed kaffekoking

Dette hadde vært supert, 2 år siden jeg flyttet hjemmefra, men har fortsatt ikke hatt råd til å kjøpe kaffetrakter :)

Åhh den var fin!!! Tenk å våkne til den hver dag da.... For en drøm. Og en liten trøst til meg når vekkerklokken står på 05 ett eller annet HVER dag HELE uken når de søte små står opp# morgenfugler.

Beste matbloggen med tidenes giveaway!! Tenk å hive seg rundt og bake noe fra bloggen, for så å trakte nykvernet kaffe på Willfa'n! Ja tusen takk!! Håper på vinnerlykke denne gangen

Jeg elsker kaffe! Denne maskina er utrolig trendy og vil passe inn perfekt på mitt kjøkken! :) *Så spennende* God kaffedag, alle sammen:)

Fantastisk bra blogg, med maaange gode tips!! Og veldig kjekt med giveaways, hadde vore kjekt og byte ut den gamle traktaren som er arva etter bestefar...

wow!
Jeg håper jeg vinner dette! :D
Utrolig fin giveaway

Den trakteren hadde passet perfekt på kjøkkenet i det nye huset vårt :)

For en flott premie! Jeg elsker god kaffe og for å få god kaffe trengs en ordentlig trakter.

Denne hadde passet supert på det nye kjøkkenet mitt når det blir ferdig!! Kjempeflott giveaway. Ønsker meg denne, krysser fingrene..

Sååå fin

Ein sånn har eg ønska meg siden første gang eg leste om den! Med 3 aktive barn er det lite som smaker så godt som ein god kopp kaffi sammen med min mann etter ein lang dag

Hei elsker kaffe,og elsker bloggen din 'Det søte liv'. Ønsker meg veldig denne trakteren.

Ja takk

Det hadde vært supert med ny trakter☺️ Har vært uheldig og bruker nå filter og termos. Ikke helt det samme når man trenger kaffe til en kake oppskrift (elsker sånne kaffekaker ). Så jeg sier bare; ja, takk

Jeg gleder meg allerede til morgenkaffen når jeg går og legger meg om kvelden. Med den maskinen der kommer jeg til å glede meg ennå mer♥ Dritlekker!

Sitter i solen i Tyrkia, kl er 09 her nå, drikker kaffe og ser opp på et fantastisk fjell som bader i sol. Kaffen er dessverre fra en automat, bare halvveis god. Tenk å kunne glede seg til ny kaffe når man kommer hjem.

Hilsen fra solen :)

Jeg vil vinne denne til min flotte samboer! Det hadde verdens beste pappa og samboer fortjent :-)

Dette hadde vært helt fantastisk å vinne, savner en skikkelig kaffetrakter! :D

Ja takk

Studentlommeboka gjør at vi fremdeles bruker presskanne - vil gjerne bytte den ut med en så stilig kaffetrakter!

<3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Denne hadde passet perfekt til vår lille familie med travle dager i den nye leiligheten! <3

Lekker kaffemaskin og klassiske krus! Dette vil jeg gjerne vinne. :)

Så flott denne så ut!!! Jeg håper jeg vinner!!! Da skal jeg gi den i gave til min kaffeinteresserte mann

livet er ikke det værste man har, og om litt er ☕️ klar!
Jeg vil gjerne prøve lykken her!
Ønsker meg virkelig en kaffemaskin!
Ha en deilig dag!

Fantastisk giveaway på en fantastisk dag! Vil gjerne vinne denne gaven jeg :)

Kjenner nesten duften av skikkelig kaffe bare av å se bildene av denne kaffemaskinen:)

Det søte liv er en fantastisk blogg som jeg har funnet bakegleden gjennom:) var ikke glad i å bake før, men nå lager jeg kaker, desserter og gjærbakst så ofte jeg kan! Så tusen takk for alle oppskrifter og tips:)
Og for en flott kaffetrakter! Det trenger jeg som kommer til å få mye barselbesøk i november:) Utrolig fine kaffekopper også!

Hvor gøy hadde det ikke vært å vinne og overraske kjæresten med denne? :D *krysser fingrene*

For en fantastisk lekker kaffetrakter. Denne ville passet perfekt på vårt nyoppussede kjøkken.
Vi snakker stadig om å bytte ut trakteren vi har. Den er 15 år å er verken god eller pen å se til, men siden vi har pusset opp hus mer eller mindre siden 2008, har pengene vært prioritert på andre ting,

Takk for flott blogg. Jeg vil gjerne være med i trekningen av denne luksuriøse kaffetrakteren. Et smykke på kjøkkenbenken den der ☕

Utrolig flott blogg med gode kaker:) håper og vinne en fancy kaffetrakter :)

Foe en fantastisk giveaway! Nå krysser jeg fingrene fir at jeg er så heldig å kunne servere gjester god kaffe fra en stilig kaffetrakter!

Denne var rålekker. Hadde passet kjempebra i min nye leilighet ☺

Denne kunne jeg trenge i og med at trakteren min er i stykker. Kaffetørst!

Sitter her å koser meg med dagens første kopp med svart kaffe, så dukker denne flotte giveaway opp :) Prøver lykken og krysser fingrene :)

Ja takk :D den hadde kommet godt med og vært flittig i bruk har hos meg :)

Ja, takk!
Jeg som ikke har likt kaffe før, har blitt mer og mer avhengig av kaffe etter to små barn. Så denne kaffemaskinen hadde vært super hjemme hos oss akkurat nå ;-) ☕️

Flott design. Vil veldig gjerne kjenne lukten fra denne om morgenen☺

Dette hadde vært en fantastisk gave til mine kaffeavhengige foreldre :)

Denne var skikkelig fin! Ganske sikker på at samboeren min også hadde synes det var helt OK å ha denne på kjøkkenbenken!! Krysser fingrene ☕

Håper å få byttet ut den stygge kaffetrakteren til min mann, med en lekker ny. Fine krus også..☕

Sort kaffe er lykke, en kopp kaffe kan gjøre underverker hadde blid så glad for en oppgradering på kaffetrakter fronten ☕️☕️☕️☕️

Den var råstilig!! Den hadde blitt flott på kjøkkenbenken, til alles beundring. krysser lår og lemmer.