HURRA! Det søte liv er ÅRETS BAKE- OG DESSERTBLOGG!

Hurra!  Smile chrome 

I går ble Det søte liv kåret til ÅRETS BAKE- OG DESSERTBLOGG!!

 

 

Arrangementet ble avholdt i Mathallen i Oslo, og jeg var nominert som finalist i denne kategorien sammen med flinke konditor-Elin som driver bloggen krem.no og det unge talentet Thea som står bak mylittlekitchen.no 

Tusen takk til alle dere som nominerte meg som finalist til denne prisen, og til juryen som tok avgjørelsen med følgende begrunnelse:

«Kristine Ilstads oppskrifter er upåklagelige. De er enkle nok til at de fleste kan klare det, hun er tydelig i instruksjonene og man kan finne alt man ønsker på bloggen av bakst og søte saker (og noe salt). Det er enkelt å navigere i bloggens snart 10 år gamle og store kakeunivers, og man kan lett bli sittende å drømme seg bort når man klikker rundt. Bloggen er omfattende med en stor og variert database og bloggens enkle profil gjør bare oppskriftene mer tilgjengelig. En komplett bake og dessertblogg.»


Dette gjør meg virkelig glad og stolt!
 

Foto hentet fra godt.no. Les om vinnerne av de øvrige matbloggprisene i artikkelen HER.

Mer informasjon om kåringen og de nominerte finner du på aretsmatblogger.com

 

Som jeg også sa da jeg mottok prisen: Det søte liv har vært et hjerteprosjekt som jeg har holdt på med nå i over 12 år, og det har vært et prosjekt som har gitt meg utrolig mye glede, men det har også gått med både kvelder, netter og helger. Det føles veldig godt å motta denne anerkjennelsen, og jeg er nå inspirert til å finne på masse gøy videre med Det søte liv fremover.

Takk til dere alle som besøker Det søte liv!

Klemmer fra meg Heart 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

Bloggkategori