Innblikk i Det søte livs jubileumsbok

Innblikk i Det søte livs jubileumsbok

09.10.2014

Statusoppdatering og bokreklame.

Hei alle sammen!

Nå blir det noen dager uten at det kommer nye oppskrifter her på Det søte liv. Det skyldes at jeg reiser til India i morgen. Turen til India blir både jobb og litt ferie, og som halvt indisk gleder jeg meg veldig til å besøke moderlandet mitt igjen. Jeg kommer til å poste bilder fra turen på Instagram, så du kan følge meg der hvis du vil se dem. På Instagram heter jeg kristine_lifeissweet

Imellomtiden håper jeg dere finner glede i de 3229 oppskriftene som jeg nå har publisert her på Det søte liv.

Til de av dere som fortsatt ikke har rukket å kjøpe eller å ta en titt i Det søte livs jubileumsbok i bokhandelen, vil jeg dessuten vise frem litt av innholdet i dette innlegget - og så håper jeg at dere blir fristet til å kjøpe boken hvis dere ikke allerede har gjort det.  Wink

 

Boken inneholder over 200 oppskrifter, som er de oppskriftene som er mine favoritter og som også har vært mest besøkt av leserne i løpet av de 10 årene jeg har drevet med Det søte liv. Jeg har prøvd å holde på bloggstilen så langt det har latt seg gjøre også i boken, så her finner du både personlige omtaler av kakene, smileys, ordtak, hjerter og mange utropstegn! Smile

 

Boken består av følgende 8 kapitler:

Kapittel 1: Langpannekaker
 

 

Kapittel 2: Sjokoladekaker

 

 

Kapittel 3: Festkaker

 

 

Kapittel 4: Franske fristelser


 

Kapittel 5: Italienske søtsaker


 

Kapittel 6: Amerikanske klassikere


 

Kapittel 7: Gjærbakst

 

 

Kapittel 8: Kveldskos

 

 

Boken burde nå finnes i de fleste bokhandlere i landet og i bokhandlere på nett. Husk at dere uansett vil kunne få tak i boken på Tanum.no - se HER.

På grunn av samarbeidet jeg har med Tanum.no, er det dessuten kun der du kan få kjøpt signert versjon av boken, se HER

 

Det er mitt ønske at flest mulig vil få glede av jubileumsboken til Det søte liv.

Det har i hvert fall vært en stor glede å lage den!

 

 

Når jeg kommer tilbake fra India, blir det igjen daglig posting av nye oppskrifter her på Det søte liv, og da er det jo heller ikke lenge til jeg starter på forberedelsene til julebaksten.  Smile

 

Ha det bra så lenge!  Heart  

09.10.2014
Bloggkategori: 

4 kommentarer

Gratulerer med utrolig flott bok!!
Jeg har etter første gangs gjennom bladning notert meg mange kaker som skal prøvebakes:-) Med alle sine fristende og innbydende oppskrifter blir dette garantert min favoritt bakebok!! Keep up the good work!!

Tusen hjertelig takk, Heidi :-)

Jeg kjøpte boka for to dager siden, og er strålende fornøyd med den:) den er kjempe fin, med masse gode oppskrifter!:) selv bakte jeg gulerotkaka som sto inni boka i sta, og det er verdens beste gulerotkake:D du er kjempe flink Kristine:D

Tusen takk for hilsen, Veslemøy. Kjempekoselig å høre! :)

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter