Intervju og boksignering på Brotorvet Senter på fredag!

Intervju og boksignering på Brotorvet Senter på fredag!

05.11.2014


Håper å treffe mange av dere på Brotorvet Senter på fredag!

Jeg er der fra kl 17.00 - 18.30. Det blir intervju av meg på scenen i senteret og så signerer jeg bøker etterpå. Hvis du ønsker å gi bort Det søte livs jubileumsbok i julegave til noen, har du nå en gyllen anledning til å få meg til å skrive en spesiell hilsen i boken for deg.  Smile

Boksigneringen skjer i anledning bursdagsfesten til Brotorvet kjøpesenter, og hele senteret vil være preget av fest og moro og gode tilbud!  Senteret ligger i Stathelle i Bamble kommune i Telemark og inneholder over 85 butikker og har 1100 gratis parkeringsplasser. Du kan lese mer om senteret og alle butikkene HER. Det er Notabene Brotorvet som har invitert meg, og jeg GLEDER MEG til å komme på besøk!

Ta deg en tur til Brotorvet på fredag - så ses vi!
 

05.11.2014
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter