Jubileumsboka 2014!


JUBILEUMSBOKA TIL DET SØTE LIV MED "KRISTINES FAVORITTER" KOMMER TIL HØSTEN!

Helt siden jeg startet opp Det søte liv har jeg blitt spurt om hvilke kaker jeg liker aller best av de jeg legger ut på bloggen. Folk blir overveldet av antallet oppskrifter og vil ha hjelp til å velge kake fordi alt ser så godt ut.

Standardsvaret mitt i alle år har vært at jeg er like glad i alle oppskriftene mine, og de er  faktisk garantert gode alle sammen! De er håndplukket, testet ut og tilpasset av meg slik at jeg kan anbefale dem av hele mitt hjerte, hver eneste en! 

I september 2014 er det 10 år siden jeg startet opp Det søte liv. For meg føles dette helt fantastisk! Det har vært 10 år som har rommet mye, og attpåtil har Det søte liv vært der som et lidenskapelig gledesprosjekt som jeg har kost meg med hver eneste dag. Det synes jeg fortjener en markering!

Så nå har jeg bestemt meg for at JA - NÅ ER TIDEN INNE FOR Å UTGI EN JUBILEUMSBOK MED MINE FAVORITTER!

Smile chrome

 

 

Så hvordan jubileumsbok er det jeg ser for meg?

♥  BEST! Boka skal inneholde mine aller, aller, aller beste oppskrifter på kaker og desserter - dette blir oppskrifter av aller beste kvalitet og de jeg selv liker aller best - altså "Kristines favoritter!"

♥  ENKEL! Boka skal være enkel og godt forklart - oppskriftene vil alle kunne få til!

♥  JORDNÆR! Boka skal være jordnær og ujålete - oppskriftene vil kunne lages med naturlige ingredienser og med alminnelig kjøkkenutstyr som fra før finnes i de fleste hjem!

♥  SØT OG FRISTENDE! Jeg skal gjøre mitt ytterste for å trigge de søte smakssansene dine og for å friste deg til å gi etter for nytelsen.  Wink

♥  PERSONLIG! Boka skal fortelle litt mer om hvem jeg er, denne advokaten med lang utdannelse som er født med så total bakedilla at jeg bakte 30 kaker til min egen konfirmasjon. Boka skal fortelle litt mer om hva som trigget oppstarten av Det søte liv, at jeg gikk hjemme i mammapermisjonen og var lei meg over at det nydelige, nyfødte barnet mitt hadde en kromosomfeil. Hvordan gleden kom mangfoldige ganger tilbake etter hvert som det gikk opp for meg hvilket hjertebarn datteren min kom til å bli i livet mitt, og jeg samtidig hadde fått iverksatt mitt herlige kakebloggeprosjekt! 

EKTE! Jeg gjør alt arbeidet til jubileumsboken selv, på samme måte som jeg gjør alt selv av det jeg legger ut her på bloggen. Alle oppskriftene i boken vil være gjennomprøvde av meg, og alle oppskrifter vil være illustrert med kakebilder som jeg selv har tatt ved mitt kjøkkenbord. Du skal få se hvordan kaken egentlig ser ut når jeg lager den - uten triksing og fiksing av en smart fotograf.

NYTTIG! Boka skal først og fremst være en nyttig oppskriftsbok å ha tilgjengelig på kjøkkenet, som skal gi deg en samling nøye utplukkede og garantert knallgode oppskrifter innenfor et bredt utvalg kategorier av kaker og bakst. Det blir kaker til både fest og hverdag! Boken kommer til å være fullspekket av mine personlige tips og vil gi deg variasjonsforslag til mange av oppskriftene.

 

Så langt det er mulig håper jeg at min bloggestil her på Det søte liv vil la seg videreføre i bokform!

- Det er ikke meningen å gjøre det så veldig høytidelig med andre ord...  Grin

 

 

Boken blir utgitt av Cappelen Damm og kommer ut i månedsskiftet august/september 2014 - nøyaktig 10 år etter at jeg satte spaden i jorda og lagde de første skissene til bloggen min Det søte liv, som nå har vokst seg til å bli en av Norges desidert største kakeblogger.

Vil du følge med på hvordan det går underveis i bokprosjektet, kan du følge meg på Instagram @kristine_lifeissweet, hvor jeg vil gi deg noen glimt "behind the scenes" i de ulike stadiene i prosessen.

 

Jubileumsboka til Det søte liv begynner å ta form og jeg gleder meg!  Dette blir spennende!  Smile chrome

 

 

Har du forslag til oppskrift fra Det søte liv som du synes bare MÅ med i boken med favorittoppskrifter, kan du enten skrive forslaget ditt i kommentarfeltet nedenfor, eller sende meg en e-post med ditt forslag til kristine@detsoteliv.noSmile

 

♥ ♥ ♥ ♥

Bloggkategori

12 kommentarer

Himmelsk marengskake bare MÅ med, det er en helt fantastisk god kake. Kladdekake med sjokoladefudgeglasur, Ondskapsfull sjokoladekake, Gulrotkake fra R.O.O.M, Oreo chocolate trufle bars.............kunne laget en lang liste;)

Hei Camilla! Takk for hilsen og beklager så sen tilbakemelding fra meg (har vært en travel vår med bokskrivingen). 4 av dine 5 forslag er med i boken ;-) Håper du vil like den når den kommer ut.

Må si at jeg har blitt en bedre baker og kakene blir vellykket bare ved å følge oppskriftene etter at jeg tilfeldigvis fant detsoteliv.no. Tidligere har jeg vegret meg for å bake kaker og spesielt lage gjærbakst ettersom de ofte ble mislykket. Ønsker at oppskriften til verdens beste boller blir med i boken din. Liker egentlig ikke boller, men disse var utrolig gode.

Så utrolig gøy for meg å få slike tilbakemeldinger, Joohee. Beklager at du får så sent svar fra meg - jeg har vært så opptatt med å lage denne boken at jeg ikke har hatt tid til å svare på kommentarer denne våren. Men JA - verdens beste boller er absolutt med i boken :-) Takk for hilsen!

Utrolig mange nydelige og fantastiske kaker her inne . Alltid populære blant venner og familie. Dette er en side jeg nærmest følger hver dag. :) Kokeboken kommer jeg til å måtte ha. :) :)

Dette høres kjempespennende ut og denne boken skal jeg ha når den kommer ut, vær du sikker :-)

Hilsen Tone

Så flott å høre om din aller første bok, blir spennende og må nok skaffe meg den etterhvert..browniekake med vaniljekrem er fast kake som vi serverer på 17mai:) hadde vært fint om den kom med i boken din,Lykke til med ny bok.

Jeg bruker sidene dine hver gang jeg trenger en oppskrift på noe godt, det være seg til bursdagsfesten, ettermiddagskaffen, fredagslunsjen på jobb eller en annen hyggelig kake/søtsakanledning! Kommer garantert til å gå til anskaffelse av boken til tross for at oppskriftene ligger tilgjengelig på nett. Lykke til videre, du er kjempeflink!