Jubileumsboken er klar for trykking! Vil du ta en titt?


Jubileumsboken "Det søte liv - Kristines favoritter" er klar for trykking!

Vil du ta en titt?

 

Første prøvetrykk av omslaget til Det søte livs jubileumsbok "Kristines favoritter"!


Det har vært en utrolig artig prosess å skrive denne boken!

Først og fremst har det vært morsomt å jobbe med favorittkakene mine. Mange av kakene har jeg bakt om igjen for å få bedre bilder, og det har vært så gøy å erfare på nytt hvor gode oppskriftene er!  Wink  

Det har imidlertid til tider også vært vanskelig å velge bort oppskrifter. For meg er jo ALLE oppskriftene på Det søte liv favoritter! Alle kakene er kjente og kjære. Jeg har bakt og smakt på alt jeg har laget, fotografert alle kakene på kjøkkenbordet mitt, blogget om dem og svart på spørsmål som kommer fra leserne, hatt kakene i kjøleskapet mitt og bakt mange av dem på nytt flere ganger. Samtidig skjønte jeg jo at boken ikke måtte bli større og tyngre enn at folk orket å holde den og bruke den! Footinmouth  

Utvelgelsen ble deretter gjort ved å tenke: «Hvilke kaker er det fullstendig uaktuelt å droppe?» I starten var også denne listen altfor lang, men etter hvert kom jeg ned på et akseptabelt nivå – og boken inneholder nå omtrent 200 oppskrifter.

Jeg synes at det endelige utvalget har blitt allsidig og veldig representativt for hva som både er mine egne favoritter og hva som har vært de mest besøkte kakene blant leserne mine de siste ti årene.

Dette har virkelig blitt en Heart  «crème de la crème»-samling  Heart  av de aller beste kakeoppskriftene jeg vet om! Smile 

 

Her ser du bilde av noen av sidene:

 

 

 

 

 

Jeg tror og håper at Det søte livs jubileumsbok kommer til å bli en nyttig bok å ha på kjøkkenet for mange. Dette er i hvert fall en slik oppskriftsbok jeg selv ville ha likt å hatt og som jeg ville ha brukt mye.

Det har vært viktig for meg å gjøre boken mest mulig anvendelig og tilgjengelig for folk flest. Alle oppskriftene er grundig forklart og illustrert med bilder som jeg selv har tatt.

Dette er kaker som alle får til!

 


Det søte livs jubileumsbok er frodig og innholdsrik, preget av farger, hjerter, smilefjes og søte ordtak, akkurat slik jeg har ønsket det.
 

Boken utgis 1. september 2014.

Du kan allerede nå legge inn en forhåndsbestilling på boken på tanum.no. Ved å forhåndsbestille sikrer du deg et eksemplar av boken tilsendt kostnadsfritt hjem til deg så snart boken blir utgitt den 1. september. I tillegg får du 12,5 % rabatt ved kjøpet i forhold til det som blir utsalgsprisen i bokhandelen. Dette er altså et veldig godt tilbud!
Se lenke til forhåndsbestillingen her.

Følger du lenkene på denne bloggen når du bestiller, går en liten provisjon av salget til meg. Du står selvsagt helt fritt til å bestille direkte fra tanum.no og fordelene du får ved forhåndsbestilling er akkurat de samme da.

Merk at du må registrere deg med brukerprofil for å kunne bestille bøker på tanum.no.

Merk videre at du ved betaling står fritt til å velge kredittkort eller å få tilsendt faktura når boken kommer. Velger du faktura, trenger du altså ikke å betale noe før du får boken. Tilbudet ved forhåndsbestilling på tanum.no er dessverre kun tilgjengelig ved forsendelse til adresser i Norge.

 

Heart 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift