Ny vinner av spennende produkter fra Stonewall Kitchen!

Sponset innlegg.

Stonewall Kitchen er et amerikansk kvalitetsmerke, som blant annet består av et utvalg syltetøy og dessertsauser med spennende smakskombinasjoner. Produktene er nylig lansert i det norske markedet og selges blant annet i Meny-butikkene og i en rekke delikatesse- og spesialforretninger rundt omkring i landet.

Du kan lese mer om produktene i Giveawayinnlegget her. For 1 uke siden trakk jeg en vinner, se innlegget her. Vedkommende har imidlertid ikke meldt seg innen fristen jeg alltid setter på 1 uke, så i kveld har jeg trukket en ny heldig vinner.

 

Og det ble Ingvild som la igjen denne kommentaren den 11.05.2014 klokken 18:26:


Jeg blogger bare om nye produkter, så det hadde vært perfekt å vinne disse!

 

Spennende blogg du har, Ingvild! Dere kan alle klikke dere inn på  www.consuming.co og lese Ingvilds produktomtaler.

Håper du blir like fornøyd med produktene til Stonewall Kitchen som det jeg ble! Send meg adressen din på mail til kristine@detsoteliv.no i løpet av 1 uke, så skal jeg sørge for at informasjonen blir videreformidlet til importøren Oluf Lorentzen, som sender pakken til deg.

Dere andre kan heldigvis kjøpe produktene og la dere henføre av de spennende smakene dere også. Send en e-post til firmapost@oluf.no dersom du trenger tips til hvor du kan kjøpe produktene i ditt nærområde.

 

SELV OM DENNE GIVEAWAYEN NÅ ER OVER, BLIR DET SLETT IKKE KJEDELIG HER PÅ DET SØTE LIV NÅ FREMOVER. NY GIVEAWAY BLIR DET ALLEREDE FØR HELGEN!  Smile

Bloggkategori

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift