Se meg bake Sarah Bernhardt i langpanne på God morgen Norge på mandag ca. kl. 9.00

Se meg bake Sarah Bernhardt i langpanne på God morgen Norge på mandag ca. kl. 9.00

13.12.2014


På mandag 15. desember noen minutter etter kl. 9.00 (etter nyhetene) kan du se meg på God morgen Norge. Jeg skal da besøke Wenche Andersen på kjøkkenet og bake Sarah Bernhardt i langpanne, som vel er den aller mest besøkte kakeoppskrifter her på Det søte liv nå før jul.

Slå på TV2 hvis du vil se meg bake i studio Smile

Hvis du er på jobb på den tiden, kan du selvsagt se programmet på nett på TV 2 Sumo (gratis i desember).

God morgen Norge på Facebook finner du HER.

 

Peter Moi Bubresko og Signe Tynning lager god adventsstemning på God morgen Norge.

 

13.12.2014
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter