TJEN PENGER PÅ MENINGENE DINE!

Annonse

DIN STEMME ER VERDIFULL!

Alle har vi meninger, men noen holder dem mer for seg selv enn andre. Kanskje fordi man er litt sjenert – eller kanskje fordi man tenker at det ikke er så nøye hva jeg mener når så mange andre høyrøstet mener så mye..? Det er imidlertid viktig både for ens egen selvfølelse og for samfunnet at man engasjerer seg og kommuniserer meningene sine! Bare da kan man påvirke samfunnet dit man ønsker at det skal bevege seg.

Når et tema kommer opp, spør deg selv: «Hva mener JEG?» Bli bevisst på nettopp dette!
For din stemme er viktig!
Ja, din stemme er faktisk så viktig at mange er villige til å betale for å høre hva akkurat DU mener! Smile  
 

Jeg har nylig blitt kjent med nettsiden Meningstorget.no, som er en super anledning for alle til å påvirke samfunnet vi lever i. På Meningstorget.no kan man delta på meningsundersøkelser om alt mulig – og da mener jeg ALT MULIG! Smile

En super trening for deg som trenger å øve på det å bli kjent med din egen stemme, men også en super anledning for deg som allerede vet godt hva du mener, men har lyst til å få større påvirkningskraft på omgivelsene rundt deg.

 

Nå i påsken er det mange som har litt ekstra tid til overs, særlig hvis værmeldingene blir dårlige. Hva med å bytte ut yatzy, kryssord, ukeblader og ludospill med et par meningsundersøkelser på Meningstorget.no?

Det er både underholdende og nyttig på samme tid! Det er kjempeenkelt å registrere seg, se HER, og det koster selvfølgelig ingenting! Tvert imot – det er DU som får betalt hver gang du leverer inn svar på en spørreundersøkelse.

Dette skjer ved at du får tildelt poeng som du kan spare opp og etter hvert løse ut i gavekort på kule steder og nettbutikker som H&M, Amazon, iTunes og Billettportalen. Du kan også donere beløpet til et veldedig formål, eller du kan få utbetalt kontanter via PayPal, som du kan bruke som du selv ønsker. Kanskje du trenger noe nytt bakeutstyr som du kan shoppe for pengene…  Wink  

 

I tillegg deler Meningstorget.no ut en ekstrapremie på kr 35.000 hvert kvartal! Det eneste man må gjøre for å være med i trekningen er å ta del i spørreundersøkelser.

Spørsmålene er som regel enkle og varierte innenfor tema som de aller fleste har en mening om, men du velger selvfølgelig helt selv hva du vil svare på og når du vil gjøre det.

Et eksempel er hva du mener om Trump vs Clinton i det forestående amerikanske presidentvalget (utrolig lett å svare på, spør du meg! )

 

 

Et annet eksempel er hvem du tror vinner Premier League (dette har jeg ikke peiling på, så den undersøkelsen hopper jeg glatt over, haha… Smile  )

 

 

Andre undersøkelser kan gå ut på å hjelpe bedrifter med å velge rett farge på et nytt produkt eller ny bedriftslogo, eller du får anledning til å tipse bedrifter om hvilke produkter eller funksjonaliteter du savner ved eksisterende produkter.  Dette er veldig viktig tilbakemelding for bedriftene, og via Meningstorget.no kan du være sikker på at dine meninger blir behandlet seriøst og profesjonelt!

Er du riktig heldig, kan du også bli plukket ut til å få tilsendt nye produkter og tjenester før de kommer på markedet. Da vil din tilbakemelding, mening og smak bli tatt hensyn til i selve utviklingen av konseptet. Snakk om effektiv påvirkningskraft!

Det har vært en travel reisedag for meg i dag, men i en pause midt på dagen stakk jeg innom Meningstorget.no via mobilen og tok en undersøkelse som gjaldt mine internettvaner. Hvor ofte klikker jeg meg inn på nyheter vs sosiale nettverk vs nettsider for spill og gambling?

Her ser du skjermdump av det jeg svarte:

 

 

Undersøkelsene på Meningstorget.no er som regel veldig enkle å gjennomføre og det meste er basert på avkryssing som du ser ovenfor, så du slipper å skrive særlig mye tekst.

Så lettvint kan du altså både formidle DIN verdifulle mening til samfunnet og samtidig tjene på det i tillegg!

Smart!  Smile  

 

 

Ha en riktig god og meningsfylt påske alle sammen!
 

PS: Man må være 18 år eller eldre for å registrere seg og kunne tjene penger og gavekort på Meningstorget.no

 

Bloggkategori