Velkommen til boklanseringen i dag!

Velkommen til boklanseringen i dag!

04.09.2014


Endelig er dagen kommet for lansering av Det søte livs jubileumsbok med Kristines favoritter!  Smile 

 

I denne boken viser jeg dere de aller beste oppskriftene her på Det søte liv!

Jeg fikk se boken for første gang i går, og jeg er veldig fornøyd!  Smile

 

Jubileumsboken inneholder over 200 favorittoppskrifter hentet fra de 10 årene jeg har blogget her på www.detsoteliv.no. Du vil finne både mine favoritter og de oppskriftene som har vært mest besøkt av leserne i disse årene.

Her er det kaker for enhver anledning, og alle oppskriftene har bilder og gode forklaringer så alle kan få dem til!

Boken er delt inn i følgende 8 kapitler:

♥ Langpannekaker
♥ Sjokoladekaker
♥ Festkaker
♥ Franske fristelser
♥ Italienske søtsaker
♥ Amerikanske klassikere
♥ Gjærbakst
♥ Kveldskos
 

Arrangementet i dag finner sted fra kl. 18.00 i lokalene til forlaget Cappelen Damm i Oslo. Adressen er Akersgata 47/49.

Alle er velkommen!

Det blir servering av sprudlende drikke og kakebiter bakt etter oppskrifter fra Det søte liv. Jeg blir intervjuet, selvfølgelig blir det salg av bøker, og jeg signerer med hjertelig hilsen til alle som ønsker signert bok. Dere som kommer får også høre "Kakearien" (men ikke jeg som skal synge opera altså... Gasp ..)

Kanskje lodder jeg også ut noen bøker...  Wink  Det er selvsagt gratis inngang til arrangementet.

 

Jeg håper å få hilse på DEG! 

 

 

Det er ikke nødvendig med påmelding for å komme.

Har du ikke anledning til å komme og vil være sikker på å få et eksemplar av boken tilsendt uten ekstra omkostninger, kan du bestille boken ved å følge denne linken her. Du kan lese nærmere om mitt samarbeide med tanum.no her.

 

Heart  Heart  Heart 
 

04.09.2014
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter