Vinner av gavekort på servise - og NYE RABATTER TIL ALLE!

Sponset innlegg. Inneholder annonselenker.

Hei dere!

Takk til alle som deltok på denne giveawayen her! Vinneren av gavekort som kan brukes i nettbutikken til Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselænsfabrik er trukket ut, og det ble:


Andrea Bjørnerem - som la igjen denne kommentaren den 10.03.2016 kl 06:54

Oi her var det masse flott! Pappa har nylig flyttet ut og har dårlig med kjøkkenutstyr og servicer, så dette hadde vært midt i blinken å delt med ham! Smile
 

Gratulerer så mye, Andrea! Send meg en mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så skal jeg få sendt deg verdikupongen som du kan handle for!  Smile  


MER RABATTER TIL ALLE!  Heart  

Det har vist seg at flere benyttet seg av muligheten til å handle med rabatt, og jeg har nå vært så heldig å få forlenget muligheten til å gi dere rabatter frem til og med 27. mars 2016.

Ved å bruke rabattkodene nedenfor kan du få:

♥ 30% rabatt i nettbutikken til Porsgrund Porselænsfabrik, www.porsgrund.com
♥ 30% rabatt i nettbutikken til Hadeland Glassverk, www.hadeland-glassverk.no
♥ 30% rabatt i nettbutikken til Christiania Glasmagasin, www.cg.no 

Rabattkoden for Porsgrund Porselen og Hadeland Glassverk er: PP_HG_30p_27mars

Rabattkoden for Christiania Glasmagasin er: CG30%_27mars

Rabattkodene brukes når du er ferdig med å velge ut produktene du vil kjøpe og har kommet til handlekurven. Klikk da på lenken "Jeg har rabattkode" og et felt kommer opp hvor du kan skrive inn kode som angitt ovenfor. Dermed vil rabattene automatisk trekkes fra ved betalingen.

NB! Rabattene gjelder ikke: Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass samt elektronikk i nettbutikken til Christiania Glasmagasin.

NB! Frakt er gratis hvis du handler for over kr 500 hos Porsgrund og Hadeland Glassverk. Frakt er gratis hvis du handler over kr 1000 hos Christiania Glasmagasin.


Selv har jeg gått rimelig amok i disse nettbutikkene de siste dagene, så dere vil nok snart få se kaker servert på mye nytt servise her på bloggen etter hvert!

  Grin  
 

Bloggkategori