Vinner av Giveaway fra Kakehobby & tips om rabatt på rosa produkter fra Kitch'n!

Sponset innlegg.

Hei søte lesere!

Altfor lenge siden jeg har fått blogget nå, og dere som har deltatt på denne giveawayen har måttet vente altfor lenge også..... sorry about that!  Etter 10 dager på reisefot til USA har jeg nesten begynt å tenke på engelsk:-)  Det går nok fort over, men det har vært en herlig og minnerik tur!

De som ønsker litt hyppigere oppdateringer fra meg, kan for øvrig følge meg på Facebook, hvor jeg poster litt forskjellig kakebilder, søte ordtak og baketips stort sett hver dag. Det har etter hvert kommet til mange utenlandske i facebookgruppen min, så jeg prøver å ikke bare skrive norsk. Og dere som kommenterer må også gjerne gjøre det på engelsk, så er det flere som forstår og kan kommentere tilbake. ...Ikke avansert engelsk vi snakker om her akkurat, så dette kan alle være med på;-) 

I løpet av noen kjedelige timer på flyplasser har jeg også forsøk å lære meg noen basics på Instagram. Jeg er bare i startfasen her, men den som vil kan jo også begynne å følge meg der. Det blir ikke bare kakebilder på Instagram, men også noen andre søte øyeblikksbilder... Følg meg på Instagram der jeg heter kristine_lifeissweet, så får du se.

 

♥ ♥ ♥

 

Så til trekning av den kjempestore giveawayen som er sponset av Kakehobby til en av mine lesere. 

Det kom inn hele 493 kommentarer, og dessverre er det bare en person som kan trekkes ut. Dere andre kan kjøpe tingene i nettbutikken til Kakehobby som dere finner ved å gå til www.hobbyimport.no og så velge Produkter og deretter Kakehobby.

 

Men så over til vinneren, og det ble denne gangen Jenny Xia som la igjen denne kommentaren den 24.09.2012 kl.22:13

 

Stilig pakke, elsker kaker! Er en skikkelig kakemonster, spesielt når kakene ser fine ut i tillegg så frister det enda mer! hihi Lol Jeg er med! Grin
 
 
  
Gratulerer til deg, Jenny! Send meg adressen din til kristine@detsoteliv.no, så kommer pakken til deg i posten.
 
 
 
♥ ♥ ♥
 
 
 
For øvrig vil jeg tipse dere om noen produkter fra Kitch'n.  Da jeg postet dette bildet på Facebook, fikk jeg 1200 likes i løpet av 1 døgn!!  Det er definitivt rekord på Det søte liv hittil:-)

 

 


Jeg skrev da til Kitch'n for å høre om de selger disse produktene i Norge, og fikk da følgende svar:
 
 
 
Hei,

Våre butikker har følgende rosa produkter i sortiment:

 

Kitchen Aid kjøkkenmaskin rosa (ord.pris 6840,-) ß På tilbud til 5840,- fra 1.oktober (30.september i nettbutikken) til 27. oktober.

https://www.kitchn.no/nettbutikk/elektrisk/kjokkenmaskiner/ksm150pspk/

 

Kitchen Aid blender rosa (ord.pris 3198,-) ß På tilbud til 2698,- fra 1.oktober (30.september i nettbutikken) til 27. oktober.

https://www.kitchn.no/nettbutikk/elektrisk/blendere/5ksb555epk/

 

Vår leverandør har i tillegg rosa (lys og mørk) brødrister fra Dualit som kunder kan kundebestille i våre butikker. De ser slik ut og koster 2579,-:

 

 

 

Håper dette var til hjelp!

Utrolig bra nettside dere har, har prøvd ut flere herlige oppskrifter der i fra Smile

 

♥ ♥ ♥

 

Så da fikk dere rosaelskere tips om noen lekre produkter å bruke sparepengene på:-)

 

Snart ny kakeoppskrift her på Det søte liv, så følg med!  Og ny Giveaway også - for det ble såklart tid til litt shopping da jeg var i Amerika.....  Wink 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift