Vinner av Giveaway: Glamorøse, lilla marsipanroser!

 

Hei kjære dere!

Jeg har i dag kommet hjem fra et helt fantastisk opphold i Istanbul!  Utrolig kul by med bare helt sinnsykt mye god mat og kaker.  ... Dere skulle sett kjøkkenet mitt nå - helt overfylt med krydder, teer med eple, mynte, sitron, tyrkisk kaffe, turkish delight i hundre smaker, baklava, røstede hasselnøtter, tyrkisk nougat, ekte honning rett fra bikubene, fylte vinblader, tyrkiske oster, diverse varianter av børek og veldig mye mer...  Og masse artige kaketing som snart blir delt ut som giveaways her på bloggen:-) 

Men først må jeg få unna giveawayen fra forrige uke, så mens mannen sitter i stuen og nipper til sin iskalde Raki, har jeg skyndet meg med å trekke vinneren av disse nydelige, lilla marsipanrosene.


Mange har spurt hvor jeg har kjøpt disse rosene.. Jeg kjøpte de for en stund siden i den svenske nettbutikken www.strosselannat.se, men jeg ser nå at det står at rosene er en "utgående artikel", så det er ikke sikkert at de fås kjøpt der så veldig mye lenger.

Det kom inn totalt 155 kommentarer på bloggen, men siden det har vært så mye tull med blogg.no de siste dagene som har gjort at siden tidvis har ligget nede, har jeg denne gangen valgt å også regne med de 53 kommentarene som har kommet inn på facebook (Det søte liv på Facebook - se her). Jeg har brukt random.org til å trekke og av totalt 208 kommentarer er det nr 185 som er vinneren.

 

Dette ble Maritha Lundebrekke Tessem som la igjen denne kommentaren på facebook den 27. april kl. 06.15:

 

Nyyyydelige!! Fargen er virkelig spesiel og helt magisk flott!

 

Gratulerer til deg, Maritha! Send meg adressen din på mail til kristine@detsoteliv.no senest i løpet av en uke fra i dag, så kommer rosene til deg i posten.

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

NY OG VELDIG SPENNENDE GIVEAWAY PÅ DET SØTE LIV SNART, SÅ FØLG MED!!

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift