Vinner av Giveaway med amerikanske bakeprodukter

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!

Håper dere har hatt en finfin helg!  Smile

Takk for alle kommentarene på denne Giveawayen med masse spennende, amerikanske bakeprodukter. Jeg har trukket vinneren nå i kveld.

Den heldige la igjen kommentaren sin kun en halvtime før fristen for å kommentere utløp kl. 21 i kveld, og det var Aina som la igjen denne kommentaren den 16.06.2014 klokken 20:28:

 

Oj så masse godt! Hadde vært gøy å fått i postkassen å eksperimentere med spennende nye oppskrifter i ferien Smile God sommer Icon e biggrin

 

Gratulerer så mye Aina! Send meg en e-post med adressen din innen 1 uke fra i dag, så skal jeg videreformidle den til Oluf Lorentzen AS, som så sørger for å sende en spennede pakke til deg.

Dere andre som dessverre ikke vant denne gangen, kan få kjøpt produktene i mange, norske matbutikker og særlig i de store kjedene. Hvis du ikke skulle finne produktene der du bor, kan du alltids kontakte importøren Oluf Lorentzen på e-post: firmapost@oluf.no og spørre hvor du kan få tak i produktene i nærheten av deg eller du kan poste spørsmålet på facebooksiden til Oluf Lorentzen som du finner her.


Ny deilig kakeoppskrift her på Det søte liv i morgen! Smile

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

Dette innlegget er skrevet som del av mitt samarbeide med Oluf Lorentzen AS, som er importør av produktene som er nevnt i dette innlegget, og som også sponser produktene som gis bort i denne giveawayen. 
 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift