Vinner av kalendergave Luke 15!

Vinner av kalendergave Luke 15!

16.12.2016

Sponset innlegg.

Hei kjære følgere!

Takk for super deltakelse på gårsdagens kalender-giveaway. Veldig mange ønsket seg tippesettet fra SøteSaker!! Det koster jo bare kr 499,- og kan være en super julegave til deg selv eller noen du vet liker å kose seg med kakepynting.

Det kom inn 161 kommentarer på bloggen, 441 kommentarer på instagram og 1.900 kommentarer på facebook. Jeg har denne gangen trukket en vinner fra facebook.

Og det ble Maria Laukholm som la igjen denne kommentaren:
 

Et slikt sett vil jeg gjerne ha, da blir kaka riktig bra! Kjære Kristine, kan disse bli mine? Jeg har vært snill bakepike i år, og blir enda bedre om jeg disse får! Jeg skal pynte mine kaker så fine, med inspirasjon av oppskriftene dine! Så kjære Kristine, vil jeg ønske en riktig god jul til deg og dine ♥


Tusen takk for veldig koselig dikt, Maria, og gratulerer så mye med premien!. Jeg kontakter deg også på facebook. Send meg adressen din på mail til kristine@detsoteliv.no, så videreformidler jeg den til SøteSaker som sender deg tippesettet i posten.
 

Snart åpnes luke 16, så følg med!
 

16.12.2016
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter