Vinner av kalendergave Luke 18!

Annonse

Hei kjære følgere!

Takk for deltakelse på gårsdagens kalender-giveaway. Produktene til Mill & Mortar er av fantastisk god kvalitet og det er tydelig at mange har lyst til å teste ut kakestøvet i gull, sølv og bronse. Kakestøvet er perfekt å pynte alt fra småkaker, pepperkaker, sjokoladekonfekt, brownies, marsipan, kakepynt osv osv... Husk at produktene fås kjøpt i de fleste Meny-butikkene i Norge.
 

Det kom inn 116  kommentarer på bloggen, 59 kommentarer på instagram og over 1.000 kommentarer på facebook! Jeg har denne gangen trukket en vinner som kommenterte på facebook, og det ble Aud Sonja Dahl som la igjen denne kommentaren:

WOW, eksklusiv kakepynt skulle jeg gjerne ha vunnet ja Smile


Gratulerer så mye! Jeg har også kontaktet deg på facebook. Send meg en mail med adressen din til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så får du snart en fin pakke med produkter fra Mill & Mortar i posten!
 

Snart åpnes luke 19, så følg med!

Bloggkategori

1 kommentar

Hei,no blei jeg glad når jeg ble den heldige vinneren :) har sendt adressa mi til deg :) Har nettopp bat Sarah Bernhard fra Det søte liv`s oppskrift . kanskje kan de toppes med et lite snev av gullstøv :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift