Vinner av slushmaskin fra nettbutikken Alphageek.no!

Sponset innlegg.

I all verden!  Smile chrome  Over 550 kommentarer har kommet inn fra dere kjære lesere! Takk for enorm respons på denne GiveawayenThumbs up

Jeg har trukket en vinner som får denne kule slushmaskinen tilsendt fra nettbutikken Alphageek.no.

Og det ble Tordis Markussen - som la igjen denne kommentaren den 09.08.2014 kl. 09:19:
 

Å Djises så lekker maskin, ja den som ikke får lyst på denne, må være dårlig, for denne ser jo helt delikat ut, tenk om jeg vant denne, da blir det masse slush. måtte den beste vinne.

 

Gratulerer så mye til deg, Tordis! Nå blir det slush på deg, tenker jeg... Wink 

Send meg adressen din innen utløpet av 1 uke regnet fra i dag på mail til kristine@detsoteliv.no - så skal jeg videreformidle adressen din til Alphageek.no som  sender deg slushmaskinen din!

 

Alle dere andre får en premie dere også: Christopher som jeg har kontakt med hos Alphageek er nemlig så fornøyd med responsen han også, så alle dere som ønsker å kjøpe denne slushmaskinen tilbys denne uken en ytterligere rabatt på 10% på allerede nedsatt pris. Det eneste du må huske på er at tilbudet kun gjelder denne uken og at du må skrive inn rabattkoden: detsoteliv i det angitte feltet i handlevognen når du bestiller. Link til bestillingssiden finner du her.

PS: Når du titter rundt i nettbutikken til Alphageek.no vil du se mye annet spennende også, slik som softismaskin, sukkerspinnmaskin, sjokoladefontene, popcornmaskin ...  Wink 


NY FANTASTISK GIVEAWAY ALLEREDE NESTE HELG!


♥ ♥ ♥ ♥

Bloggkategori