Vinnere av Det søte livs julekalender Luke 5, 6 og 7: Jeg deler ut 6 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok

Innlegget inneholder salgslenker.

Hei på dere!

TUSEN HJERTELIG TAKK for enorm respons på denne giveawayen der jeg deler ut 6 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok til 3 lesere som får 2 bøker hver.

Aldri før har det kommet inn så mange kommentarer på noe giveawayinnlegg her på Det søte liv. Over 1300 kommentarer haglet inn på svært kort tid, og forårsaket faktisk at serveren gikk ned en liten periode. Smile Vel, jeg har nå oppgradert til mer kapasitet på serveren slik at bloggen skal tåle samme respons bedre neste gang. Uansett er det jo veldig hyggelig for meg at det var akkurat Jubilemsboken min som satte igang denne kommentarstormen!  Smile 

Jeg har trukket ut 3 personer som får bøker fra meg!

 

1. Sigrid - som la igjen denne kommentaren den 07.12.2014 kl 17:55:
 

Wow, for en flott bok! Så fargerik og vakker. Kakebildene er jo bare helt mouthwatering...

 

2. solveig - som la igjen denne kommentaren den 07.12.2014 kl 18:31:

Fantastiske oppskrifter!!!!
Skal det bakes er det selvfølgelig detsoteliv.no som besøkes.
Kunne virkelig tenkt meg jubileumsbok Smile


 

3. Mariann Jørgensen - som la igjen denne kommentaren den 07.12.2014 kl. 22:43

Må bare si at jeg blir utrolig inspirert av alt det gode du lager, og har prøvd en del av oppskriftene dine med godt resultat. Ønskelisten min inneholder boken din, og et signert eksemplar hadde virkelig gjort seg. Gir gjerne en til min datter også, som liker godt og bake juleklem

 

Gratulerer så mye til dere alle tre! Dere får nå 2 eksemplarer hver av Det søte livs jubileumsbok.  Smile

For at jeg skal kunne gjøre det, må dere sende meg en e-post til kristine@detsoteliv.no der dere skriver fullt navn og adresse som dere vil at jeg skal sende bøkene deres til. Hvis dere ønsker at jeg skal skrive en spesiell hilsen i boken, må dere også presisere dette i mailen og eventuelt gi meg teksten dere vil at jeg skal skrive.
 

Dere andre kan jo fortsatt kjøpe boken enten det er til dere selv eller som julegave til noen andre.  Boken fås kjøpt i mange bokhandlere rundt omkring i landet og nettbokhandlere som gir 12.5 % rabatt og gratis frakt, se for eksempel HER hos tanum.no.  På grunn av samarbeidet jeg har med tanum.no, er det også kun HER du kan få kjøpt signert versjon av boken.  Bestiller dere nå, får dere boken tilsendt hjem til dere i god tid før jul.


♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift