Vinnere av Passionfruit Glaze

Sponset innlegg.

Hei dere!

Takk for super respons på Giveawayen som jeg lanserte på fredag! Jeg deler altså i dag ut 2 flasker Passionfruit Glaze til 5 heldige lesere av Det søte liv. Denne generøse giveawayen kommer fra butikken Lille Special som ligger i Fredrikstad.

Ikke alle kan vinne, dessverre. Hvis du ikke vinner her nå, og likevel ønsker å smake på denne verdens beste dessertsausen, kan du sende en bestillling til Lille Special på e-post til post@lillespecial.no (husk å hilse fra Det søte liv da Wink ).

Men nå altså kommentarene som er trukket ut. (Jeg har bare trukket blant kommentarene her på bloggen slik jeg skrev i innlegget. Det har i tillegg kommet inn kommentarer på Facebook og Instagram, men det er altså kun kommentarer her på bloggen som er med i trekningen.)

 

1. Dessertgutten la igjen følgende melding 18.01.2014 - 00:15

ja takk!

 

2. Christine Nilsen la igjen følgende melding 18.01.2014 - 00:40

Denne dessertsausen har jeg hatt veldig lyst til å prøve! Så mye godt den kan brukes til Smile krysser fingrene Smile

 

3. Magnhild som lag igjen følgende melding 18.01.2014 - 09:11

Ser utrolig god ut:-) Denne har jeg lyst til å prøve Smile Lille Special har et utrolig utvalg av veldig mye godt:-) og du får veldig god hjelp der:-)

 

4. Regine som la igjen følgende melding 19.01.2014 - 14:13

Hei! Jeg liker utrolig godt bloggen din, og tennene løper ofte i vann når jeg ser oppskriftene dine... Jeg studerer langt unna Fredrikstad, og har dessuten ikke så mye penger. Det hadde vært kjekt å vinne en slik flaske, har veldig lyst til å teste ut flere ostekaker! Mvh. Regine

 

5. Kristine Celius som la igjen følgende melding 18.01.2014 - 21:20

Først og fremst vil jeg gratulere med nytt design - siden har blitt enda bedre enn før med fine bilder og en oversiktlig stikkordsregistermeny. Jeg har også veldig lyst til å prøve denne pasjonsfruktglazen. Krysser fingrene for å vinne!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Gratulerer til dere alle 5!  Dere må nå huske å sende en mail til kristine@detsoteliv.no i løpet av 1 uke regnet fra i dag med informasjon om adressene deres, så skal jeg få sendt dere denne søte premien. Kos dere Yum

Dere andre - ikke fortvil - det blir ikke så lenge til neste Giveaway her på Det søte liv!

Bloggkategori