Giveaway: Vinn en SMEG vannkoker fra bakerenogkokken.no!

Sponset innlegg.

Hei folkens!

Håper dere har hatt en herlig helg! Her på Det søte liv starter vi ny uke med en fin mandag, og annonsering av en superherlig giveaway!  Grin  

Hvis du er interessert i kjøkkenutstyr, er jeg sikker på at du har sett produktene i retroserien til SMEG.

I serien finnes kjøkkenmaskiner i alt fra toaster, blender, mixer til vannkoker - og alle produktene er i lekker 50-talls stil og fås kjøpt i mange forskjellige, stilige farger.

 


 

Javisst er det viktig med vakkert design, men funksjonalitet er selvsagt enda viktigere. Også på dette området er SMEGs produkter i særklasse.

Denne kombinasjonen av utmerket funksjonalitet og retrodesign gjør produktene til SMEG unike!

I dag og frem til og med onsdag 10. juni 2015 arrangerer nettbutikken Bakeren og Kokken en konkurranse kun for Det søte livs lesere! Klikk deg inn på lenken HER og BLI MED!

Du kan vinne en utrolig fin SMEG vannkoker!

 

I tillegg til å sponse en av mine lesere med en lekker SMEG vannkoker, har Bakeren og Kokken sponset meg med denne vannkokeren så jeg kan få vist den til dere med egne bilder.

Her ser dere hvor fiiiin den er:   Heart 

 


Fresh og superlekker, rett og slett!  Smile

 

Ja, vannkokeren er så fin at du får lyst til å koke vann, ha-ha!  Grin

 

Jeg har i helgen lagt litt forskjellig, sommerlig drikke som jeg skal gi dere oppskriften på i løpet av de nærmeste dagene:


Citron pressé

På franske caféer kan man som regel bestille sitrondrikken "Citron pressé" (som betyr "presset sitron").

Citron pressé lages av presset sitronsaft, vann og sukker.

 



Så enkelt, men likevel så godt!

 

Citron pressé serveres enten varm eller kald. Men også når man lager den kalde varianten, kan det lønne seg å starte med litt kokende vann for å få sukkeret til å løse seg opp.

Jeg startet med å lage varm Citron pressé.

Jeg gjorde en liten vri og kombinerte presset saft av lime og sitron.
 


Ha presset saft i krus, eller bruk glass som tåler varme.

Hell over varmt vann og smak til med sukker. Når du rører rundt, vil sukkeret raskt løse seg opp.

Server gjerne med en ekstra sitronskive i glasset og en sitronskive på kanten av glasset som pynt.

 

 

Jeg testet også å la varm, ferdig søtet Citron pressé avkjøle seg og så servere drikken kald med isbiter.

Nydelig det også!

 

Citron pressé. Oppskrift kommer snart her på Det søte liv.

 

Varm sitron med honning

Er du litt forkjølet, eller bare har lyst på noe varmt å kose deg med, kan det være deilig med varm sitronsaft som er søtet med honning.

 

Varm sitron med honning. Du trenger ingen oppskrift på dette, men innlegg med tips kommer snart på Det søte liv.

 

Ingefærte med sitron og honning

Er du virkelig forkjølet, gjør det underverker med kombinasjonen ingefær, sitronsaft og honning. 

Hvis du tåler det, bør du rive ingefæren og drikke den sammen med teen. Det røsker i kroppen, men det funker som søren hvis du er forkjølet.  Smile  Er du litt mer varsom og ønsker mildere smak, kan du la større ingefærbiter trekke i det varme vannet.  Vannet får da ingefærsmaken, men teen blir ikke på langt nær så sterk.

Ingefærte med sitron og honning kan du drikke selv om du skulle være frisk som en fisk, for både ingefær og sitron er superfood som gjør underverker for helsen din Smile 

 

Ingefærte med honning og sitron. Oppskrift kommer snart på Det søte liv.

 

Iste

En annen super ting å lage med kokende vann nå på sommeren er iste!

 

 

Kok opp vann og hell vannet på en plastmugge eller lignende som tåler varmen. La noen teposer trekke i det varme vannet.

 

 

Smak også til med sukkeret mens vannet er varm, for da løser sukkeret seg opp raskere.

Når den ferdige teen er trukket og søtet, lar du den avkjøle seg. Avkjølt iste kan du deretter helle på glasskanne.

Server med isbiter og gjerne noen sitronskiver.

 

Iste. Oppskrift kommer snart her på Det søte liv.

 

Havregrøt ekspress


Med kokende vann lager jeg også min spesial Havregrøt ekspress.

Jeg bruker bare lik mengde store havregryn og kokende vann.

 

 

Hell kokende vann over havregrynene og la de svelle opp og absorbere vannet. Det tar 5-10 minutter.

Ingen koking, og havregrøten blir helt fast i konsistensen - og det er slik jeg liker havregrøten aller best!

Dryss på brunt sukker og server med bær.... nam!
 

Havregrøt ekspress. Oppskrift kommer snart på Det søte liv.

 

En vannkoker er selvsagt grei å ha bare du vil lage deg en kopp vanlig te eller kaffe også.

Selv må jeg har en vanilje-cappuccino hver dag....  Yum

 


 

Med en SMEG vannkoker kan du glede deg over lekkert design samtidig som vannet koker!  Smile

 

GIVEAWAY HOS BAKEREN OG KOKKEN

Denne gangen arrangeres giveawayen av nettbutikken Bakeren og Kokken  HER.

Merk at det ikke er mulig å legge inn kommentar nedenfor fordi jeg har stengt denne funksjonen for dette innlegget, så du kan kun delta i konkurransen ved å gå til Bakeren og Kokken HER.

Konkurransen som arrangeres av Bakeren og Kokken gjelder eksklusivt og utelukkende for dere lesere av Det søte liv.

Fristen for å delta er ut dagen onsdag 10. juni 2015.

Vinneren som trekkes ut annonseres av meg her på Det søte liv den 11. juni 2015 og vedkommende får deretter vannkokeren sendt kostnadsfritt hjem til seg.


Lykke til alle sammen!

Smile

 


Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med nettbutikken Bakeren og KokkenDenne nettbutikken har eksistert i Sverige i 10 år og har fått utmerkelser som Årets e-Handlare i både 2013 og 2014. Dette er utmerkelser som henger veldig høyt og sier det meste om kvaliteten! Nå har Bakeren og Kokken etablert seg i Norge også: se www.bakerenogkokken.no 

Du finner Bakeren og Kokken på Facebook HER.

 

 

Bloggkategori